אוהבת את החיים הטובים והטעימים: לבשל, לאפות, לצלם, לטעום, לטייל, לבלות, ליצור, לעצב, לשתף, לכתוב ולספר. יחד עם זאת, בריאות הגוף, הנפש והנשמה חשובים לי ואני משתדלת לשלב ביניהם. חיים וטעים זה המוטו שלי.
עדכונים:
פוסטים: 418
החל מיולי 2010
12/05/2015
לזניה היא מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי, שאהובה הן על מבוגרים והן על ילדים.
זה שילוב מנצח של עלי פסטה עם רוטב עגבניות עשיר ותערובת גבינות שמהוות מקור טוב לסידן.
היות ואני משתמשת בגבינה רזה (קוטג’) ורק מעט גבינה צהובה (שגם היא מופחתת שומן) החלטתי להוסיף למנה גם פלפלים קלויים לתוספת טעם ומתיקות מאוזנת.
הלזניה מתאימה לשמש כמנה עיקרית בארוחה חלבית (למשל בחג שבועות) או כארוחת ערב לצד סלט.
מספר מנות: 12 מנות
דרגת קושי: קל
המרכיבים לתבנית 20X30:
לרוטב העגבניות והפלפלים:
לתערובת הגבינה:
אופן ההכנה:
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות