חצילונים עם קממבר

מתכון מהיר וקל למעדן שמכינים מ-4 מרכיבים, ב-5 דקות עבודה. מתאים למנה ראשונה, תוספת למנה עיקרית או לאירוח פינגר-פוד של מנות קטנות ומטריפות.

image

בלי הקדמות מיותרות, כי אנשים רעבים כאן…

המרכיבים
12-14 חצילונים קטנים
שמן זית 
מלח ים גס
אריזת גבינת קממבר 

image

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
חורצים את החצילונים בצורת X בלי להגיע עד הסוף, כך שכל 4 הרבעים נשארים מחוברים לחלק עם הגבעול.
מניחים את החצילונים המחורצים בתבנית פיירקס מרופדת בתבנית אפייה. 
זורים מלח ים גס ומזלפים שמן זית.
מכניסים את התבנית לתנור למשך 15-20 דקות עד לריכוך החצילונים.
בינתיים לוקחים את הגבינה וחותכים ל- 12-14 משולשים.
כשהחצילים מוכנים מעבירים את התנור למצב גריל, מוציאים את התבנית ובזהירות מכניסים לתוך כל חציל משולש של קממבר. מחזירים לתנור למשך 3-4 דקות במצב גריל בחום גבוה. זהירות שלא יישרפו!
זהו, זה מוכן! לחכות טיפונת שיתקרר כדי לא לקבל כוויה בלשון. מממ… אני קיבלתי.

image

עד ה- 15.6 תבניות פיירקס במבצע מיוחד: 1+1 ברשתות המשביר לצרכן, הום סנטר, ששת, אייס, שופרסל ועוד

חג שמח!
בתיאבון!
חיים וטעים!

אורלי כהן - חיים וטעים
אוהבת את החיים הטובים והטעימים: לבשל, לאפות, לצלם, לטעום, לטייל, לבלות, ליצור, לעצב, לשתף, לכתוב ולספר. יחד עם זאת, בריאות הגוף, הנפש והנשמה חשובים לי ואני משתדלת לשלב ביניהם. חיים וטעים זה המוטו שלי.