הבלוג של תמי והחבר'ה

או מיי גוד

עדכונים:

פוסטים: 106

החל ממרץ 2013

אוהבים במבה? תוצאות סקר +טעימות וגם חוויות ממפגש בלוגרים של סלונה.

02/10/2013

הכל התחיל כשנקבע מפגש של בלוגרי אוכל, במשרדי סלונה החדשים.
מה זה בלוגר אוכל? בלוגר שכותב על אוכל, בלוגר שמפרסם מתכונים
וגם בלוגר שמפרסם סיפורים מרגשים, מצחיקים, מחכימים ובסופם מתכון.
לפני תחילת המפגש, פרסמתי בפייסבוק את הסטטוס הבא:
יחד עם תמונת המתמודדות בלבוש מחויט:
למפגש הבאתי איתי טעימות של שתי המתחרות, בקופסאות בגודל זהה.
לפני תוצאות הסקר, מספר מילים על המפגש.
עבורי, עצם ההשתתפות במפגש שכזה היא לא עניין פשוט, רגיל או שגרתי.
התעוררתי בבוקר בהתרגשות ואת רוב הבוקר העברתי בצילום הבמבה (פלוס 10 דקות להכנת מאפינס שוקולדיים במקרוגל).
נכנסתי למשרדים (7 דקות לפני השעה שנקבעה. עבורי זה ״בול בזמן״).
אמרתי יפה שלום.
סיפרו לי שמישהי כבר הגיעה אז חמקתי אליה למטבחון והתיישבתי בכסא הפינתי תוך כדי שהטבעתי את עצמו באייפון.
תוך כדי, ניהלתי סמול טוק חינני (:
התחלנו את המפגש.
לצערנו לא כולם הגיעו בגלל ענייני בריאות ועיסוקים קודמים: עבודות ושאר הדברים האלה שמפריעים לנו לבלוג (-:
להגיע מהעולם הוירטואלי למפגש בעולם האמיתי היה שילוב מופלא של הזוי ומהנה.
האנשים האלה, שאני כבר מכירה ויודעת עליהם כל כך הרבה, באמת קיימים!
והם באמת נהדרים ומקסימים גם בגודל אמיתי!
נחזור לעניין האוכל.
השולחן נראה ככה:
צילום: דודה פטוניה

טוב נו, בכל זאת בלוגרי אוכל.
כמו שתוכלו לראות בתמונה, למרות העוגות הטעימות מאוד שהיו על השולחן, הבמבות לא נשארו מיותמות (לא לדאוג, גם העוגות לא…)
רגע לפני התוצאות הסופיות, ״ברייק הזהב״ או בקיצור, מה עמדתי בנושא.
אני אוהבת גם וגם.
ולעניין הבמבה הצהובה, אני אוהבת אותה ״מבושלת״. כלומר כזאת שפתחו את השקית שלה אתמול אבל אוכלים ממנה רק היום.
סטייל ימי הולדת של כיתה ד׳.
תתפלאו (או לא) לשמוע שאני ממש לא היחידה!
ועכשיו, התוצאות לאחר ספירת כל הקולות. כן. ישבתי וספרתי אחד אחד.
1- צהובה – 17
2- אדומה – 9
3- שתיהן – 2 קולות
4- אף אחת – 2 קולות
תשובות נוספות שהתקבלו ונפסלו כי לא נכללות בסעיפים:
- זה כאילו תשאלי מה עדיף – היטלר או הדלאי לאמה
- במבה אדומה אינה במבה ולכן כל הסקר שלך בטעות יסודו
- במבה אדומה זה אקמולי במסווה… לעומתה במבה צהובה היא קונספירציה של חברות לאבקת כביסה משום שרק הטובות מסירות סימני חיבוק עם במבה… אז… אולי בייגלה שמניות מקלות משושים עם מלח?
- מתה על האדומה, אבל היא לא בקטגורית במבה. הייתי מכניסה אותה לסקר שלוות או ממתקים אחרים.
- באמת!!! במבה אדומה זה בכלל לא במבה. יותר כמו cereals.
- רק אל תסקלי אותי … שונאת במבה ואצלנו היא לא נכנסת הביתה ולא משנה מה צבעה
- שלווה
כך נראו הקערות בסיום המפגש:
יש שיאמרו שהצהובה ניצחה (הגרף לא משקר)
יש שישמחו כי כל האדומה נשארה עבורם.
ואם בבמבה עסקינן, מתכון לא שגרתי בעליל של מיכל יפה, מה שאומר שאני חייבת להכין אותו.
זה יקרה.
וכשזה יקרה, אתם תהיו ראשונים לדעת.
ודרך אגב, כשאכין, זה יהיה משני הסוגים!
תודה למשתתפים בסקר.
היה מרתק, כיף ומצחיק.
תודה לסלונה.
תודה לחברים היקרים.
הסקרים הבאים (או שלא):
- קרמבו מוקה או וניל
- איזה צד טעים יותר בקסטה
- ביסלי גריל או ברביקיו
והיד עוד נטויה.
בואו לעקוב אחרי סלונה אוכל בפייסבוק

עוד מהבלוג של תמי והחבר'ה

תצוגה מקדימה

מפי נורית גפן: "המראה העליבה אותי"

נורית גפן! אמא של, גרושתו של ובעיקר אישה מדהימה, מצחיקה ומרתקת בזכות עצמה, היא חברה שלי. איזה כיף לי! . בעודי מנסה לשכנע אותה לפתוח בלוג כאן בסלונה (תאמינו לי, יש לה מספיק סיפורים להחזיק בעצמה את האתר למשך תקופה לא...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה דור שלישי

אני, הכי רחוק שהגעתי בעוגות גבינה זה ביסקויטים ופודינג, מ ק ס י מ ו ם  גבינה פירורים. כל עניין ההקצפות, הפרדות וקיפולים עדינים לא עושה לי את זה.   את עוגת הגבינה של אמא שלי (שתהיה בריאה עד 120. האמא), אני אוהבת.  מה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

על חרדות, דכאונות ושאר ירקות

מי שעקב אחרי בפוסטים הקודמים (בעיקר אלה נטולי המתכונים) בוודאי ראה או יותר נכון קרא בין השורות שמדובר כאן בבחורה עם חרדות.  מהצד: אשת חייל כל יכולה, אמא למופת, בת זוג נהדרת, עובדת מוכשרת, תותחית במטבח ולא רעה גם בכתיבה.  כל...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה