הבלוג של תמי והחבר'ה

או מיי גוד

עדכונים:

פוסטים: 108

החל ממרץ 2013

ס’מורס – S’mores כריך שחיתות ידוע של מרשמלו, ביסקויט ושוקולד, בגרסתו המשרדית – לשעות הקשות של ירידת הסוכר (בבוקר, בצהריים – מתי שתבחרו)

06/06/2013

הכל התחיל בארוחת צהריים שגרתית בעבודה.

בסיום הארוחה, הביתית, הבריאה, עלה לדיון נושא הקינוחים

להלן: “בא לי משהו מתוק עכשששששששיו.

לאחר שנזכרנו בחיבה בבייגלה המתוק מלוח עם חמאת בוטנים ונוטלה ,

אותו אפשר לראות כאן

ובתמונה:

אסף, בחור חביב ומוכשר. (גם רווק – פניות למערכת ניתן לשלוח אלי :-))

העלה קינוח שלא כולנו הכרנו.

מה עושים כשלא מכירים?

//

שלב ראשון

Google It

להלן התוצאות ה”רשמיות” מויקיפדיה.

//

שלב שני

מפנטזים על זה יומיים שלושה

/////

שלב שלישי

קונים את המצרכים

//

שלב רביעי

מחכים שכל הנוכחים יהיו זמינים במשרד

//

שלב חמישי

אליו הגענו היום – יום חמישי (הכי טוב)

מכינים!!

///

מדובר כמובן בגרסא המשרדית, לעצלנים, ממהרים,

שחושקים במתוק – עכשיו.

המצרכים:

* חבילת ביסקויטים עם שוקולד

* שקית מרשמלו

* מקרוגל (בהנחה שאין לכם מנגל / מדורה בהישג יד)

//

/נתחיל באיך לא מכינים , בתמונה הבאה:


///

אופן ההכנה

תהיו בקשב מלא, שלא תפספסו:

* מכניסים מרשמלו למיקרוגל, שיתרכך ויתחמם ויתפח בלי לשרוף אותו או את המשרד.

* לוקחים שני ביסקויטים

* מניחים 2 מרשמלו על החלק השוקולדי בבסקויט אחד

* מניחים על המרשמלו את הצד השוקולדי של הביסקויט השני

* ממתינים בקושי רב 2-3 שניות שהמרשמלו החם ירכך את השוקולד

* אוכלים

* מנגבים את הפרצוף מהשוקולד

* את החיוך אפשר להשאיר

* חוזרים לעבודה

חמישי שמח!!!!!!

תודה לאסף, דוגמן הבית, על הרעיון המבריק והביצוע.

////

בואו לעקוב אחרי סלונה אוכל בפייסבוק

עוד מהבלוג של תמי והחבר'ה

תצוגה מקדימה

מפי נורית גפן: "המראה העליבה אותי"

נורית גפן! אמא של, גרושתו של ובעיקר אישה מדהימה, מצחיקה ומרתקת בזכות עצמה, היא חברה שלי. איזה כיף לי! . בעודי מנסה לשכנע אותה לפתוח בלוג כאן בסלונה (תאמינו לי, יש לה מספיק סיפורים להחזיק בעצמה את האתר למשך תקופה לא...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה דור שלישי

אני, הכי רחוק שהגעתי בעוגות גבינה זה ביסקויטים ופודינג, מ ק ס י מ ו ם  גבינה פירורים. כל עניין ההקצפות, הפרדות וקיפולים עדינים לא עושה לי את זה.   את עוגת הגבינה של אמא שלי (שתהיה בריאה עד 120. האמא), אני אוהבת.  מה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

על חרדות, דכאונות ושאר ירקות

מי שעקב אחרי בפוסטים הקודמים (בעיקר אלה נטולי המתכונים) בוודאי ראה או יותר נכון קרא בין השורות שמדובר כאן בבחורה עם חרדות.  מהצד: אשת חייל כל יכולה, אמא למופת, בת זוג נהדרת, עובדת מוכשרת, תותחית במטבח ולא רעה גם בכתיבה.  כל...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה