הבלוג של נועה פרומן נטורופתיה, הרזיה, רפלקסולוגיה

נועה פרומן נטורופתית ושפית לבישול בריא

נועה פרומן, לחיים בריאים וטובים, מטפלת מוסמכת בעלת ותק של 17 שנים בתחום הרפואה הטבעית ובעלת קליניקה פרטית, הינה נטורופתית מוסמכת (N.D), מומחית בתזונה קלינית טבעית ורפלקסולוגית בכירה. נועה פרומן מטפלת בין השאר באמצעות צמחי... +עוד

נועה פרומן, לחיים בריאים וטובים, מטפלת מוסמכת בעלת ותק של 17 שנים בתחום הרפואה הטבעית ובעלת קליניקה פרטית, הינה נטורופתית מוסמכת (N.D), מומחית בתזונה קלינית טבעית ורפלקסולוגית בכירה. נועה פרומן מטפלת בין השאר באמצעות צמחי מרפא, ארומותרפיה, פרחי באך, שיאצו ודמיון מודרך. מפעילת סדנאות להרזיה, לירידה במשקל ולאורח חיים בריא וטעים. לפרטים נוספים צלצלו: 054-4-666016 או בקרו אותנו באתר http://www.noafroman.co/

עדכונים:

פוסטים: 43

החל מאוקטובר 2015

נועה פרומן נטורפתית ושפית לבישול בריא מבשלת פסח טבעוניב

בארוחת החג אי אפשר לפסוח על מנת המרק שרגע לפני שמגישים אותה . יש גל של אזהרות -לילדים אסור להמשיך להתרוצץ, כולם צרכים לשבת ומספר אנשים אחראים בעלי פרוטקציה רשאים לעזור לחלק את המרק….

הצמחונים/טבעונים  רצים לחמם להם את המרק שהביאו בסיר או שהמארחת הכינה סיר מיוחד של מרק ירקות בטעם עוף מעושר באבקות מרק,   חבל להרוס את כל הבריאות והשפע עם האבקות.
הכנת מרק ירקות אמתי היא מאד פשוטה וכל הסועדים יתענגו עליו ,  אין צורך להוסיף אבקות טעם, הירקות כל כך עשירים שהאבקות ממש הורסות
ובפסח אי אפשר בלי קניידלך
מרק הירקות שלי  עם טריק להעשיר את הטעם וקניידלך טבעונים

נועה פרומן עם הגרסא הטבעונית למרק עוף וקיננדלעך
חומרים למרק ירקות אמתי
(אפשר לשנות להוריד או להוסיף ירקות במרק)
בצל
כרישה
2 גזרים
דלורית קטנה
תפוח אדמה גדול
1/2 כרובית
4 ארטישוק ירושלמי
עלי מנגולד
סלרי שורש
סלרי עלים
פטרוזיליה שורש
פטרוזיליה עלים
4 ענפי תימין

נועה פרומן נטורפתית ושפית לבישול בריא מבשלת לטסעוני לפסח
אופן הכנה:
לחתוך את כל הירקות לריבועים או פרוסות יפות אחידות וקטנות.


נועה פרומן שפית לבישול בריא ונטורפתית מבשלת מאכלי פסח מסורתיים בגרסה הטבעונית
להקפיץ קלות בסיר גדול שמן זית עם  בצל והכרישה

מרק ירקות 4
להוסיף לסיר שתיים וחצי ליטר של מים להביא לרתחיה ולבשל עד שהירקות רכים בערך 40 דקות לקראת סיום הבישול להוסיף מלח ופלפל.
לקחת שתי כוסות מהמרק נוזלים וירקות ולטחון בבלנדר. כוס אחת להחזיר למרק זה מסמיך אותו ומעשיר את הטעם באופן משמעותי (אתם חייבים לנסות בבית אל תתעצלו)
את הכוס השניה נשמור לשימוש עבור  הקניידלך.

חומרים לקניידלך טבעוני (כ- 20 יחידות)

1 כוס קמח מצה

1 תפוח אדמה בנוני מבושל
2 כפות קמח תפוחי אדמה
כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
קינמון (לפי הטעם)
כוס מי סודה לשתייה
1/4 כוס שמן זית עדין

אופן הכנת הקניידלך
מועכים את התפוח האדמה היטב
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
מוסיפים תפוח אדמה  מים ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מצננים במקרר חצי שעה.
בידיים רטובות יוצרים מהתערובת כדורים קטנים.

קניידלעך של נועה פרומן נטורפתית ושפית לבישול בריא
אני נוהגת לבשל את הקניידלך במים שהוספתי להם כוס מהמרק שטחנתי  (לא מומלץ לבשל במרק עצמו).מבשלים כרבע שעה בנוזל.
מוציאים את הקניידלך באמצעות כף מחוררת. מצננים מוגישים בתוך מרק הירקות.

נועה פרומן מבשלת גרסא טבעונית לפסח

בתאבון!

 ואל תשכחו לעקוב אחרי (לחצו על סימן העין למעלה) שלא תפסידו את מתכוני החג הנוספים שלי שמתאימים לכל הסועדים! וכמובן בדף הפייסבוק שלי נועה נטורפתיה

אם הייתם רוצים להרחיב  את הידע שלכם לגבי בישול טבעוני וגם להתפנק קצת בארוחה מבלי לצאת מהבית עכשיו אני עורכת סדנאות בישול  גם בבית הפרטי שלכם!

מתנה נפלאה לבן משפחה או חבר/ה טובים  לכל הפרטים לחצו על התמונה

נועה פרומן נטורפתית ושפית לבישול בריא באה לבשל לכם

וכמובן לייעוץ נטורפתי אישי מוזמנים להתקשר לטל’: 054-466-6016

לקבלת טיפים לחיים טובים ובריאים יותר למייל האישי מוזמנים להרשם לניוזלטר שלי – בקרוב יוצא ניוזלטר  עם המלצות מיוחדות לעונת האביב להרשמה לחצו כאן

עוד מהבלוג של נועה פרומן נטורופתיה, הרזיה, רפלקסולוגיה

תצוגה מקדימה

שומר או שאוהבים או ששונאים לאיזה חלק אתם משתייכים.... ?

הרומן שלי עם שומר הוא ממש חדש.  זה ירק שבילדותי לא הכרתי ולא בישלו אותו בביתי ותמיד חשבתי שאני לא אוהבת עד שבאחת הפעמים בחווה של השף האורגני שבמושב חוגלה, מקום שאני...

תצוגה מקדימה

סלק - זה לא רק צבע, זו ממש תרופה!

חזרתי היום מעוד סדנה בישול שהנחתי בשף האורגני שבחוגלה, בזמן שאני מדגימה ומסבירה על שייקים ירוקים אחד המשתתפים שאל אותי אם אפשר להוסיף גם  סלק.... עניתי שכן והוספתי שבאופן כללי-  סלק הוא מאד בריא... מחוסר זמן לא יכולתי...

תצוגה מקדימה

פטריות אחרי הגשם

אחרי הגשמים הראשונים אני מדמיינת שאני הולכת ביום שמש חורפי  ביער עם ארבעת ילדי ... שלכל אחד יש סלסלה ביד ואנחנו מלקטים בשמחה פטריות טריות ,  חוזרים הביתה מכינים מהם מטעמים ויושבים להשביע את רעבוננו אחרי היום הארוך..... אבל...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה