הבלוג של נועה פרומן נטורופתיה, הרזיה, רפלקסולוגיה

נועה פרומן נטורופתית ושפית לבישול בריא

נועה פרומן, לחיים בריאים וטובים, מטפלת מוסמכת בעלת ותק של 17 שנים בתחום הרפואה הטבעית ובעלת קליניקה פרטית, הינה נטורופתית מוסמכת (N.D), מומחית בתזונה קלינית טבעית ורפלקסולוגית בכירה. נועה פרומן מטפלת בין השאר באמצעות צמחי... +עוד

נועה פרומן, לחיים בריאים וטובים, מטפלת מוסמכת בעלת ותק של 17 שנים בתחום הרפואה הטבעית ובעלת קליניקה פרטית, הינה נטורופתית מוסמכת (N.D), מומחית בתזונה קלינית טבעית ורפלקסולוגית בכירה. נועה פרומן מטפלת בין השאר באמצעות צמחי מרפא, ארומותרפיה, פרחי באך, שיאצו ודמיון מודרך. מפעילת סדנאות להרזיה, לירידה במשקל ולאורח חיים בריא וטעים. לפרטים נוספים צלצלו: 054-4-666016 או בקרו אותנו באתר http://www.noafroman.co/

עדכונים:

פוסטים: 43

החל מאוקטובר 2015

על משפחת ברק שעברה איתי את הסדנה ‘משפחה מבשלת בריאות כבר סיפרתי לכם פה, בעקבות הסדנה ישנם שני מתכונים שיעל  אמרה שהם אהבו במיוחד ומרבים לעשות אותם,  היא ספרה שאת השייק שוקו הם שותים קבוע. וגם התאהבו בשעועית הלבנה. כיום לאחר הסדנה יש לה את המודעות, המתכונים , התמיכה והכלים הנדרשים לעשות ואת השינוי שייחלה לו  את המתכונים האהובים עליהם אני מביאה גם לכם, דרך אגב המתכון הראשון מתאים גם למי שמחפש עוד מתכון עם שעועית מונבטת ( זוכריo את הפוסט על מונבטים אם פספסתם לחצו כאן):

טורטיות עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות

נעה פורמן - שפית לבישול בריא
3-4 חבילות טורטיה (אופים לפי הוראות היצרן)
1 כוס שעועית לבנה יבשה (מומלץ הסוג הקטן) מושרת כל הלילה
שמן זית
1 בצל גדול
1 גמבה, חתוכים לרבועים קטנים
2 גזרים, חתוכים לריבועים קטנים
2 שיני שום
500 גרם עגבניות מרוסקות
פפריקה
כמון וכורכום
מלח
אופן הכנה:
בסיר גדול מבשלים את השעועית עד שהיא רכה.
קוצצים את הבצל קטן מוסיפים לסיר עם מעט שמן זית ומטגנים קלות את הבצל מוסיפים את הגמבה והגזר ממשיכים לערבב. מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים היטב שהרוטב רותח מוסיפים את כל התבלינים ואת השעועית, מכסים את הסיר. ממשיכים לבשל אש נמוכה  כחצי שעה. מדי פעם מערבבים וחשוב לבדוק שיש מספיק נוזלים (במידה וחסר נוזלים מוסיפים קצת מים רותחים).

נעה פרומן - שפית לבישול בריא

שייק שוקו סופר בריא

נעה פרומן - שפית לבישול בריא
פתרון מצוין לארוחת בוקר לילדים, פשוטה להכנה זריזה ותפתעו שהוא גם משביע
150 גרם שוקולד 100% קקאו טבעי  או  כף  קדושה של קקאו טבעי ראו
1 כך שקדייה
1 כף צ’איה
חופן אגוזי מלך (לא חובה)
1 בננה
כמה עלי נענע
700 מ”ל מים
לטחון הכול היטב בבלנד עוצמתי

נעה פרומן - שפית לבישול בריא-

רוצים גם אתם לדעת לבשל בריא יותר ומתוך שותפות משפחתית  כל הפרטים כאן

עוד מהבלוג של נועה פרומן נטורופתיה, הרזיה, רפלקסולוגיה

תצוגה מקדימה

שומר או שאוהבים או ששונאים לאיזה חלק אתם משתייכים.... ?

הרומן שלי עם שומר הוא ממש חדש.  זה ירק שבילדותי לא הכרתי ולא בישלו אותו בביתי ותמיד חשבתי שאני לא אוהבת עד שבאחת הפעמים בחווה של השף האורגני שבמושב חוגלה, מקום שאני...

תצוגה מקדימה

סלק - זה לא רק צבע, זו ממש תרופה!

חזרתי היום מעוד סדנה בישול שהנחתי בשף האורגני שבחוגלה, בזמן שאני מדגימה ומסבירה על שייקים ירוקים אחד המשתתפים שאל אותי אם אפשר להוסיף גם  סלק.... עניתי שכן והוספתי שבאופן כללי-  סלק הוא מאד בריא... מחוסר זמן לא יכולתי...

תצוגה מקדימה

פטריות אחרי הגשם

אחרי הגשמים הראשונים אני מדמיינת שאני הולכת ביום שמש חורפי  ביער עם ארבעת ילדי ... שלכל אחד יש סלסלה ביד ואנחנו מלקטים בשמחה פטריות טריות ,  חוזרים הביתה מכינים מהם מטעמים ויושבים להשביע את רעבוננו אחרי היום הארוך..... אבל...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה