הבלוג של נירה פרי

לשנות כיוון

נירה פרי ,מאמנת אישית ומאמנת קבוצות מתמחה בהעצמת נשים במעגלי החיים .חברת לשכת המאמנים ,בלוגרית ,לוכדת רגעים ,חולמת ציורים :) מחייכת לחיים

עדכונים:

פוסטים: 137

החל מפברואר 2011

במהלך חודש נובמבר רשת “טיב טעם” חוגגת ביחד עם העולם כולו את חודש איטליה. החגיגות מתקיימות במסגרת מסורת שאומצה על ידי הרשת לחגוג “חודש מדינה” מהעולם. אוהבי אוכל איטלקי זה החודש שלכם משהו מיוחד קורה בסניפי הרשת שלבשה איטליה

04/11/2016

במהלך חודש נובמבר תחת  הסלוגן:

“כשחומרי הגלם טובים, לא צריך להתאמץ כדי להכין ארוחה טובה”

רשת “טיב טעם” חוגגת ביחד עם העולם כולו את חודש איטליה.  החגיגות מתקיימות במסגרת מסורת שאומצה על ידי הרשת לחגוג “חודש מדינה” מהעולם. השנה זו השנה הרביעית שחודש איטליה נחגג ברשת.

 8

                                                                  צילום: נירה פרי

הוזמנתי לאירוע ההשקה של החגיגות בו נכחו מנכ”ל הרשת, מנכ”ל חברת האחות “ישרקו” שהיא החברה המייבא, שגריר איטליה בישראל, נציגים של חברות מאיטליה עמם עובדת הרשת, ושפים איטלקים.

7

צילום: נירה פרי

בעודי נוהגת לאירוע ניסיתי לבדוק מה הן האסוציאציות שהמחשבה על אוכל איטלקי מעוררת אצלי?

 אשתף אתכם: ראשונות עלו הפיצות אחריהן הפסטות, הגבינות, רוטב בלסמי,הריבות, היין, הנקניקים, בעצם כשהמשכתי לחשוב,  והפקקים בבוקר נתנו לי מספיק זמן לחשיבה, הגעתי למסקנה שאולי הייתי צריכה לשאול מה חסר? ועל השאלה הזאת אין לי תשובה.

רק מהחשיבה על, נעשתי רעבה.

אי אפשר בלי וידוי קטן: אני צברית, בילדותי הפסטה שהכרתי היו אטריות המרק והמקרוני.  כשלמדתי שיש סוגי פסטה שונים שמתאימים לרטבים שונים ופסטה לא מבשלים עד שהיא רכה הפכתי למכורה.

במהלך טיולי באיטליה, היו רבים כאלה, למדתי שאזורים שונים מתאפיינים במאכלים שונים ואין בצק פיצה אחד,אין רוטב עגבניות אחד. יש רטבים שמיועדים למאכלים שונים, יש גיוון ויש הרבה מהכול, הכי חשוב זה טעים.

אז אוהבי האוכל האיטלקי תתכוננו, הולכת להיות ברשת “טיב טעם” חגיגה איטלקית אמיתית. החגיגה מתקיימת בשיתוף עם “ישרקו” (חברה אחות של טיב טעם) אשר מייבאת מגוון רחב של מוצרי מזון איכותיים וייחודיים הישר מאיטליה וממקומות אחרים בעולם.

10

צילום:  אסף לוי

במסגרת חגיגות חודש איטליה בסניפי הרשת  ”טיב טעם” תעניק  חוויה ייחודית המשלבת מבצעים אטרקטיביים על מוצרי המזון תוצרת איטליה, הגרלות טיסה לאיטליה, טעימות של מאכלים ויינות איטלקיים, תציע מתכונים של מנות נבחרות ועוד. כמו כן, הרשת תייבא ותשווק  באמצעות חברת האחות “ישרקו” מגוון רחב של מוצרים בלעדיים מאיטליה בקטגוריות מגוונות: פסטות, גבינות, יינות ואלכוהול,שמני זית, רטבים, ריבות, נקניקים, ממרחים, מתוקים ועוד.

 לחברי מועדון תוצענה המהלך החודש מגוון הנחות לדוגמא: רוטב פסטה מגוון טעמים של המותג גראפלו 1+1 מתנה, מגוון פסטות קפואות של המותג סורג’יטל קנה 1 השני ב- 50% הנחה, שמן זית של המותג  צ’יריו 750מ”ל ב- 28.90 ₪ במקום 34.90 ₪ , חומץ יין אדום/לבן של המותג צ’יריו 9.90 שח בלבד,  סלמי טוסקנה/מילאנו במשקל של מעדני מזרע רק 9.99 שח ל- 100 גרם, מגוון פסטות של המותג גראפלו 500 גרם קנה 2 יחי’ + 1 מתנה, מורטדלה איטלקית של מעדני מזרע 100 גרם המחיר 3.99₪ ל- 100 גרם, גבינת פרמז’נו רג’אנו במשקל 12.59 שח ל- 100 גרם, גבינת טלג’יו במשקל המחיר 13.59 ₪ ל- 100 גרם, יין קיאנטי קלאסיקו 750 מ”ל המחיר 59.90 ₪ ועוד…

6

צילום: אלעד גוטמן

עדי כהן מנכ”ל קבוצת טיב טעם: “כרשת קולינארית, הדואגת לגוון ולחדש לצרכניה כל העת – מציעה טיב טעם כל השנה מגוון עצום מהמטבח האיטלקי באמצעות בשיתוף עם חברת הייבוא והשיווק ישרקו, המייבאת את מיטב המותגים האיטלקיים הנבחרים בקפידה. כיום ניתן למצוא בסניפי טיב טעם מגוון רחב ואיכותי של מותגים איטלקיים, הן חומרי גלם והן מנות מוכנות המשביחים ומשדרגים כל ארוחה”.

לדבריו: “רשת טיב טעם תעניק במהלך חודש נובמבר הנאה צרופה באווירה איטלקית, כגון: טעימות של מתכונים איטלקיים,  מוזיקה איטלקית שתתנגן ברקע, קישוט הסניפים באווירה תואמת ועוד”.

המותגים האיטלקיים המובילים: שמני זית מבית המותג CIRIO, פסטות של המותג GAROFALO , פסטות טריות קפואות במגוון רחב של  מילויים מבית SURGITAL , גבינות פרמז’ן ופקורינו של COLLA , גורגונזולה, טאלג’יו וקשקבל ופקורינו של המותג CIRESA , חומצי בלסמי איכותי של המותג DUE VITTORIE, ירקות בצנצנות של המותג TERRACAUDE: ארטישוקים, עגבניות מיובשות, צלפים, בצלים, מגוון עוגיות מובחרות מבית SAPORI , קמח ייחודי לפיצות של המותג מולינו ועוד. בתחום היין והאלכוהול SARATORY, RICASOLI, BOTEGA, CORONA, ROCCA DELLE MACIE ועוד.

בנוסף, ניתן למצוא בטיב טעם גם מגוון רחב של נקניקים ופסטרמות של המותג מזרע המיוצרים בקו האיטלקי על פי מיטב המסורת והמתכונים האיטלקיים, בינהם הקלאסיקות: סרוולט איטלקי, סלמי טוסקנה, קרפצ’יו, ברזאולה, פפרוני עגל,מגוון מורטודלות, פרושוטו ועוד.”

עוד ציין עדי: “הציבור הישראלי אוהב אוכל איטלקי כיוון, שאוכל איטלקי מתאים לחיך הישראלי והינו אוכל שמתאים למנטאליות ולקצב הישראלי המהיר. העובדה שמדובר במנות קלות יחסית להכנה שלא דורשות שעות מרובות. ואנו כרשת מזון מובילה בתחום הקולינארי, דואגים להביא את מיטב מוצרי המזון האיטלקיים מבחר טעמים  חדשים וייחודיים, חווית קנייה באווירה של חו”ל. במטרה לשמור על מובילות קולינרית, חדשנות וחווית קנייה”.

“הרוח האיטלקית היא חצופה, עצמאית, בועטת לעיתים אך תמיד חייכנית. בכל מה שקשור באוכל, היא בוחרת בחומרי הגלם המתאימים ביותר לאופי המקומי שלה. בחודש נובמבר – חודש איטליה בטיב טעם – יוכלו לקוחות הרשת לחוות את הרוח הזאת במיטבה, עם מגוון חומרי הגלם והמוצרים האיטלקיים העצום שיש לרשת טיב טעם להציע”.

“המטבח האיטלקי הוא אחד מהמטבחים הפופולארים ביותר בבישול העולמי, ומתכונים לאוכל איטלקי מבוקשים מאוד בכל העולם.זהו מטבח מגוון ורב טעמים, המתבסס על מסורות עתיקות של עמים שחיו באיטליה לאורך ההיסטוריה, מחולק לפי אזורים ומושפע במרכיביו מעונות השנה, האקלים והטעם המקומי. בבישול האיטלקי ניתן למצוא עקבות של מטבח ערבי, ים תיכוני, יווני, טורקי, אירופאי (סלאבי נורמנדי) ואפילו בישול עברי עתיק.  בחלקים שונים של איטליה, ניתן לפגוש מתכונים מאכלים איטלקיים אופייניים לאזור כמו אוכל טוסקני, נפוליטני, וונציאני, תיבול ייחודי לפרובנס, לסיציליה ועוד.
המתכונים המובילים במטבח האיטלקי הם כמובן מתכוני פסטות, פיצות , מאפים, גלידות ייחודיות, שילוב יינות איטלקיים וכמובן גבינות איטלקיות משובחות כמו פרמזן ומוצרלה.”

חשוב שתדעו:

לרגל חודש איטליה תקיים רשת “טיב טעם” שת”פ עם חברת הנסיעות דיזנהאוז – הגרלה של 15 טיסות יחיד לאיטליה! לחברי מועדון ומצטרפים חדשים. מועד ההגרלה יתקיים בין ה 3/11 עד 28/11. זכאים להשתתף חברי מועדון ומצטרפים חדשים שיבצעו קניה מעל 99 ₪ .בכל קניה נוספת ניתן להירשם שוב להגרלה ולגדיל את סיכויי הזכייה.

בנוסף, במסגרת שיתוף הפעולה עם דיזנהאוז במהלך החודש יינתנו הטבות בלעדיות לחברי מועדון “טיב טעם” בהזמנת חופשות בחברת דיזנהאוז למגוון יעדים באיטליה.

זוכרים שהאסוציאציה הראשונה שעלתה אצלי הייתה פיצה, המארחים לא אכזבו נהננו מארוחה איטלקית מעולה שכללה כמובן פיצות , עגבניות , בזיליקום, מאפים עם הגבינה השמימית ויין מעולה.

אז רשמו לכם ביומנים לעקוב אחר הפרסומים.

חגיגה כזאת מי רוצה להחמיץ?

Buon  appetito

שלכם ובשבילכם,

נירה פרי

בלוגרית בסלונה , מאמנת המתמחה באימון נשים

 

עוד מהבלוג של נירה פרי

תצוגה מקדימה

"סליחה על ההפרעה" – מופע שפותח זווית אחרת להסתכל על הפרעה נפשית

  מופע הסטנד – אפ "סליחה על ההפרעה" מפתיע, מעצים ומאתגר אותנו החברה לצאת משבלונות וסטראוטיפים ולהמשיך לכוון את העדשה דרכה אנו מסתכלים על  בריאות הנפש, התמודדות עם בעיות...

תצוגה מקדימה

בן ושרה – הצגה המבוססת על סיפור אמיתי

צילום: אילנה בן יעקב "בן ושרה", הצגה המבוססת על סיפור אמיתי שהתרחש בארה”ב, היא מחזה ראשון שעולה לבמה של המחזאית אילת סלומון-עקיבא. בן, בחור נוצרי אמריקאי, ילד פרחים המאמין...

תצוגה מקדימה

"דבר אלי בפרחים" - קאברט מוזיקלי שתאהבו

היה לי העונג להשתתף בערב הגאלה החגיגי של הקאברט המוזיקלי: ”דבר אלי בפרחים" המבוצע על ידי זמרת, שחקנית צעירה ומוכשרת, נעמה פרידמן, בוגרת טרייה של בית צבי. נעמה הגישה מופע...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה