המלצה על מסעדה בפתח תקווה: ELIZABETH Q

בחורה עם מחשב נייד

בתור תושבי פתח תקווה גאים, בעלי ואני מעדיפים לבלות ולצאת לאכול באזור מגורנו.

היתרונות ברורים: לא צריך לסוע רחוק או לחפש חניה.

הבעיה, שעד לאחרונה כמעט ולא היו בפ"ת מקומות בילוי ראויים ולא סתם נאמר כי הדבר הטוב ביותר בפ"ת הוא הכביש לת"א….

אך חברים, לא עוד !

בתקופה האחרונה מצב זה השתנה ללא הכר: נפתחו הרבה מקומות בילוי חדשים ושווים, פאבים, בתי קפה, מסעדות, היכל תרבות , כך שהיום אני יכולה להעיד בגאווה, כי פ"ת הפכה למקום הבילוי המועדף עליי.

לכן, בהמשך להמלצה של חברה, שמחתי להיות מוזמנת לבר- המסעדה ELIZABETH Q ביכין סנטר בפתח תקווה ולשלב בין חוווית בילוי בבר עם אוכל של מסעדה.

בכניסה בכניסה שמתי לב על ציור יפייפה של המלכה אליזבט אשר בקשה במבטה "להתנהג בהתאם"..

במרכז  המקום נמצא בר בו ניתן לשבת עם חברים או חברות (ראיתי כמה בנות שניהלו שיחת בנות על הבר:).

על הקיר מסך פלזמה ענק המשדר משחקים, כך שלבעלי לא היה משעמם איתי באותו ערב והוא הבטיח שיחזור לשם עם חברים לראות משחק..

התחלנו עם כוס יין אדום של יקב עמק האלה (32 ש"ח) וכמו שאומרים – נכנס יין יצא סוד:

מנות ראשונות הגיעו לשולחן:

סיגרים ממולאים עם בשר עגל בליווי טחינה ישראלית ורוטב עגבניות פיקנטי (25 ש"ח). למרות שאני לא כל כך אוהבת סיגרים, אהבתי את המנה: הסיגרים לא היו מטוגנים מידי והטחינה הוסיפה לטעמם המשובח:

חציל בלאדי, בליווי שמן זית וטחינה (20 ש"ח) באליזבת יודעים להכין חציל כמו שצריך: החציל לא היה מר והזכיר את סלט החצילים אותו אני מכינה בבית עם טחינה ושמן זית, לכן, לא פלא שבעלי אהב אותו:)

טאפס כרובית, בצ'ילי חריף מתוק (12 ש"ח) -מנת נשנוש נחמדה עליה אני ממליצה כתוספת לכוס בירה על הבר:

כאשר טעמתי את  המבורגר ישראלי: אנטריקוט 300 גר' מוגש על לחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ממרח טחינה אסלי וחציל (39 ש"ח)  ואמרתי "לא רע". בני, אחד מבעלי המקום, שמע וענה לי "לא רע, היא אומרת לא רע! זה המבורגר הכי טוב, בתור קצב לשעבר עם המון ניסיון בתחום אני יודע משהו על המבורגרים!"

והוא צדק, ההמבורגר היה עסיסי ופשוט נמס בפה אפילו שזה בשר ולא גלידה!

צלעות טלה מוגשות על מצע תפו"א אפויים (79 ש"ח) הבשר היה טעים אך לא כל כך רך לטעמי

תפו"א אפויים היו טעימים מאוד:)

את התפריט התאים למסעדה השף רונן דוברת אך בפועל הביצוע היה של השף ג'ימי (במקור מויאטנם)  אשר לא ידע על היותי בלוגרית (כמובן שהוא כעס שלא ספרו לו:) והוציא את המנות כמו לכל הסועדים.

בדיעבד, אילו הייתי יודעת שמדובר בשף ויאטנמי, הייתי מזמינה מנות יותר מקוריות כמו: חזה עוף בנוסח וייטנאמי, חזה עוף בתבלינים 39 ש"ח, צ'יקן בטטה, פרגית על הגריל במרינדת שום וצ'ילי, בליווי קוביות בטטה ברוטב טימין שום דבש ויין לבן- מתקתק (49 ש"ח) או משהו מעניין בסגנון..

קינחנו בשילה: עוגת ריבת חלב, קפה ושקדים ושוקולד (29 ש"ח). עוגה מאוד טעימה (אני מאוד אוהבת ריבת חלב) חיסלתי אותה תוך שניות ולא שמתי לב שבעלי טעם ממנה רק כפית:)

את העוגה זללתי בליווי תה (במקום קיים מבחר רחב של חליטות תה)

 במסעדה מוגשות מנות עסקיות בשעות הצהריים במחירים שבין 39-59 ש"ח. העסקיות כוללות מנה ראשונה, מנה עקרית ושתיה.

רוצה לשתף אותכם בתפריט הלילה השווה והמעניין המוצע במסעדה. מאוד כדאי לאלה שחוזרים מבילוי או אוהבים לאכול בשעות הערב המאוחרות (כל יום החל משעה 22:30 כולל שישי/שבת):

לסיכום, נהנינו מאוד, יצאנו שבעים ונחזור שוב. כיף לגלות ליד הבית מקום עם אוכל טוב בו המנות מוגשות בנדיבות ובמחירים סבירים ביותר .

המסעדה נמצאת במתחם יכין סנטר, דרך יצחק רבין 17 בפתח תקווה ופתוחה כל יום עד שעות הלילה הקטנות (מטבח פתוח עד 1 בלילה).