הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 11

עוקבים: 0

החל מאוגוסט 2016

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות

נעים להכיר

“מתוך 10 אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר” זה האני המאמין שלי, נעים להכיר שמי נטע מולה סופר אני שף שוקוליטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק ובעלת המותג “נטע בשביל השוקולד”, כשאני מגיעה למקום חדש ושואלים אותי “במה את עוסקת”?  אני עונה בחיוך “שף שוקוליטייר” נפקחות מולי זוג עיניים גדולות משתאות, מרותקות ומטר שאלות ננחת עלי “האם זה משהו שרצית לעשות מגיל קטן “? “היכן לומדים להיות שוקוליטייר”? “האם את אוכלת שוקולד כל יום” ? “מה החלומות שלך”?

מה אהבתי

כשהייתי קטנה חלמתי להיות סופרת מפורסמת אהבתי מאוד לקרא ולכתוב סיפורים, שירים שם יכולתי להפליג על כנפי הדמיון ולכתוב על כל מה שעולה ברוחי ואת כל רחשי ליבי, לדמיין דברים בגדול,  להיות מי שאני רוצה להעלות גיבורים דמיוניים ולהפיח בהם חיים.

השוקולד ואני

התבגרתי וסיימתי לימודי שוקוליטייה אצל אסטלה ולימודי דיפלומה באקדמיה לשוקולד בבלגיה ,הפכתי לשף שוקוליטייר. האהבה שלי למקצוע היא עצומה מליאת תשוקה אני יוצאת למסעות קולינריים ברחבי אירופה ומתעדת כל דבר בכתב, נהנית לגלות קינוחים חדשים, שפים איכותיים וחומרי גלם משובחים . בעיניי העבודה עם השוקולד היא מרתקת ומסתורית, את התחושה הזאת אני רוצה להעביר בבלוג שלי מכיוון ששוקולד אוכלים עם כל החושים חוש הטעם, הריח, השמיעה, הנשימה, המישוש והלב, הלב מרגיש באמת מה קורה כשיש שוקולד.

למה את כאן?

אתמול התחלתי קורס “דגיטליות בעסקים” שיתף פעולה משובח בין בנק לאומי לסלונה, מתוך אלפי מועמדות מרחבי הארץ נבחרו 40 נשים עצמאיות אני אחת מה. השאלה הראשונה שנשאלתי היא “מדוע את כאן”? אני כאן כדי לשלב בין שתי האהבות שלי הכנת שוקולד בעבודת יד הנשימה שלי לבין הכתיבה שזה הלב שלי הרגשות שלי, אני כאן כי זה השלם שלי, אני כאן כדי לכתוב את הסיפורים מאחורי המתכונים שלי, אני כאן כדי לתת דרור למחשבות הקסומות שבי, אני כאן כדי שתכירו אותי ואני אתכם מוכנים לצאת איתי יחד למסע?

שלכם

נטע

 

#לאומי_בעסקים

#דיגיטליות_בעסקים

#saloonaschool

 

hitragshot

 

צילום: נטע בשביל השוקולד

 

 קינוח מוס בכוסות אישי שוקולד לבן ופירות יער/מתוך סדנת קינוחי שוקולד בוטיק

350 גרם שוקולד לבן

שמנת מתוקה

120 גרם אוכמניות פטל

עוגיות מרוסקות

ברס אגזי לוז מקורמלים קצוצים

כוסיות אישיות שקופות

 

ממיסים את השוקולד הלבן בבאן מרי, בסיר נפרד מביאים את השמנת לידי רתיחה מוזגים על השוקולד מערבבים היטב למסה הומוגנית חלקה מוסיפים את הפירות יער מערבבים עם בלנדר מוט  מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב, בתחתית כל כוס מניחים שכבה של שברי עוגיות ומהדקים מזלפים מחצית הכוס במוס  שוב מניחים פירורי עוגיות מזלפים את המוס עד לגובה הכוס מעטרים עם שבבי ברס מכניסים למקרר להתמצקות מגישים וגורפים מיליון  מחמאות.

מוזמנים לעקוב אחרי כאן ובדף העסקי שלי  @netachocolate4u

 IMG_20180414_124019_resized_20180416_015009388

צילום: נטע בשביל השוקולד

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

על אהבה פריז ושוקולד או נשיקה צרפתית

פאריז... אני חוזרת כל פעם להתאהב בשוקולד שם מחדש, אני מתחילה בחיפושים אחר האקלר המושלם אותו מצאתי בשדרות "השאנז אליזה" הפאי הלימון המנצח טעמתי והתמוגגתי במסעדת "הלובר" והקרפ סוזט הנפלא למרגלות "המונמרטר " רובע האמנים של...

תצוגה מקדימה

הרגע שבו התאהבתי

"קצב הליכתה, קמט בשמלתה הם שייעדו הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה מספרות עליה שהיא באה מאהבה"...   באה מאהבה אז זאת אני, למי שעדיין לא מכיר נטע מולה סופר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה