הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 31

החל מאוגוסט 2016

עוד רגע שנת 2018 יוצאת, שנת 2019 תכנס בקול תרועה זיקוקים נישוקים חיבוקים והרבה שמפניה , קבלו מה קורה באמת מאחורי הקלעים וגם מתכון משגע למשקה שוקולטה מבעבע

02/02/2019

עוד רגע…

עוד רגע 2019 תדפוק בדלת, תיכנס יפה צעירה חטובה ועליזה תנשק לשלום את 2018  היוצאת חיבוק קטן ליטוף על הלחי.. תגיש לה תה צמחים מחמם כי היא 2018 התעייפה וצריכה חופשה משלה כנראה לקריביים או לאיזה חופים לבנים עם ים טורקיז של זריחות מהממות ושקיעות כתומות.

היא 2019 תכנס בעליזות תרים כוסית שמפנייה “לחיים” בקול צוהל תשיק כוסית נוספת  של יין מבעבע, תצחק בקול מתגלגל וסוחף ,תמשוך את 2018 לסלפי אחרון עוד חיבוק עוד נשיקה והן כבר נפרדות .

2018 תסתובב תסקור את החדר במבט מלא סיפוק תסיר את הכתר מעל ראשה תושיט ל 2019 את השרביט תמשוך את הטרול שלה, תתעטף בצעיף תעלה על המטוס ותתחיל את החופשה של עצמה.

כי שנה באה שנה הולכת וכל מה שצריך בסופו של יום זה משפחה תומכת חברים טובים חברות אוהבות והרבה אמונה ואז באה איתה שמחה, תודה, שפע והצלחה. תודה לך 2018 היית נפלאה מחבקת אוהבת מלטפת מנשקת מתוקה כמו שוקולד.

שנת 2019 ברוכה הבאה זאת הולכת להיות שנה נפלאה שנה של חלומות שנה של אהבה שנה שתכף תכף מתחילה.

2019תיקון

מתכון לשוקולד מוקצף עם גנש שמפנייה/נטע מולה סופר שף שוקולטייר

250  מ”ל שמנת מתוקה מביאים לסף רתיחה מוזגים לקערה עם 250 גרם שוקולד מריר 75% קצוץ דק ממתינים דקה, מערבבים היטב למסה הומוגנית חלקה מבריקה מוספים 2 שוטים של שמפנייה בת אחת, מערבבים היטב, מוזגים לכוסות, מקשטים בתות טרי ועלה נענע

לחיים!!!

אם אהבתם מוזמנים לקרא עוד מהפוסטים שלי כאן בסלונה

הרשמה לניוזלטר ולסדנאות שלי:

https://chocolate4u.vp4.me/chocolatepassion

מוזמנים לכתוב לי למייל:  [email protected]

וגם לבקר באתר שלי www.chocolata.co.il

להתפנק בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/netachocolate4u/

ליהנות איתי באינסטגרם  שלי https://www.instagram.com/netamulasofer/

תזכרו תמיד שרק אהבה מביאה אהבה

שלכם

נטע מולה סופר

שף  שוקולטייר

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

טראפלס שוקולד, תמרים ואגוזים

"השקדייה פורחת ושמש פז זורחת ציפורים מראש כל גג מבשרות את בוא החג ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות" אני נולדתי ב א' בשבט, תינוקת של חורף, האגדה מספרת שבחירת שם עבורי הייתה משימה מאתגרת, אמא שלי אוהבת שמות עבריים קצרים חדישים עם...

תצוגה מקדימה

יום הולדת לי

יום הולדת לי שעות הערב לחזור הבית אחרי סדנה מרתקת, לצאת מהמעלית לפסוע לכיוון הדלת, לשמוע קולות מעברו השני ולחשושים לסובב את המנעול, הדלת לא נפתחת לדפוק על הדלת קלות עוד כמה קולות נשמעים מעברה של דלת הזזת רהיטים ריצת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה