הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 28

החל מאוגוסט 2016

נולדתי בא’ בשבט אך עד ט”ו בשבט עדיין לא בחרו לי שם, שיר לחג האילנות שהתנגן ברדיו נתן לאמא שלי השראה ומאז אני נטע וכמו נטע אני נטועה באדמה ילדת טבע אוהבת לטייל ביער ומכינה שוקולדים לעולם ויש גם מתכון לקינוח חגיגי

16/01/2019

“השקדייה פורחת

ושמש פז זורחת

ציפורים מראש כל גג

מבשרות את בוא החג

ט”ו בשבט הגיע

חג לאילנות”

אני נולדתי ב א’ בשבט, תינוקת של חורף, האגדה מספרת שבחירת שם עבורי הייתה משימה מאתגרת, אמא שלי אוהבת שמות עבריים קצרים חדישים עם עוצמה הציעו לה איילת, אילנה, אילנית כי הלא נולדתי חודש שבט, אך אמא שלי רצתה שם עם שתי הברות.

עברו הימים הגיע ט”ו בשבט עדיין לא סגורים על השם שלי אך שיר שהתנגן ברדיו “עץ נטעתי בחג האילן עץ נטעתי בגני הקטן וגחנתי לאדמה ואמרתי בדממה אני ואת קשורים לעד בנטע הרך יגדל ויצמח”  גרם לאמא שלי באותו הרגע להחליט “נטע” זה השם של התינוקת שלי, כי אני ואת קשורות לעד.

כמו השם נטע אני שתיל קטן שהופך לעץ חזק אני נטועה חזק בשורשים אני ניזונה מאהבה ומחיבוק של ה שמש ובכלל אני אוהבת את הטבע לטייל ביער לחבק עצים.

לימים שם נוסף נולד  “נטע בשביל השוקולד”  כיום אני שף שוקוליטיירית ולכבוד חג האילנות קבלו ממני  מתכון מנצח לקינוח חגיגי במיוחד.

תיקון טרפלס טו בשבט

טראפלס ללא גלוטן מיוחד לטו בשבט:

250 גרם ממרח תמרים

100 גרם שוקולד מריר 70% קקאו

כוס וחצי שקדים טחונים

ממיסים שוקולד עם ממרח תמרים מוסיפים את השקדים

יוצרים כדורים בתוך הכדור מצפינים הפתעה קסומה:

אגוזי מלך או שבבי בננה מיובשת או אגוזי לוז או פקאן

מגלגלים את הכדורי טראפלס בקוקוס קלוי או ברס  או אבקת קקאו אדומה

מכניסים למקרר להתמצקות מגישים בשמחה בטקס ט”ו בשבט

חג שמח

תיקון טרפלס טו בשבט תיקון טראפלס טו בשבט 2

אם אהבתם מוזמנים לעקוב אחרי הפוסטים שלי כאן בסלונה,  יש לסמן עוקב וברגע שעולה פוסט חדש שלי לאוויר תקבלו התראה וכך לא תפספסו אותי. לסדנאות שלי:

https://chocolate4u.vp4.me/chocolatepassion

 

 

 

מוזמנים לכתוב לי למייל:  [email protected]

וגם לבקר באתר שלי www.chocolata.co.il

להתפנק בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/netachocolate4u/

וליהנות איתי באינסטגרם  שלי https://www.instagram.com/netamulasofer/

ותמיד לקפוץ להגיד הי.

שלכם באהבה

נטע מולה סופר

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

על אהבה פריז ושוקולד או נשיקה צרפתית

פאריז... אני חוזרת כל פעם להתאהב בשוקולד שם מחדש, אני מתחילה בחיפושים אחר האקלר המושלם אותו מצאתי בשדרות "השאנז אליזה" הפאי הלימון המנצח טעמתי והתמוגגתי במסעדת "הלובר" והקרפ סוזט הנפלא למרגלות "המונמרטר " רובע האמנים של...

תצוגה מקדימה

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות נעים להכיר "מתוך 10 אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר" זה האני המאמין שלי, נעים להכיר שמי נטע מולה סופר אני שף שוקוליטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק ובעלת המותג "נטע בשביל השוקולד",...

תגובות

פורסם לפני 10 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה