הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 5

עוקבים: 0

החל מאוגוסט 2016

אז הגעתי לפריז וחיפשתי ….חיפשתי שוקולד חיפשתי עוגת פאי לימון מושלמת…האם מצאתי? ברור !!

11/09/2017

פאריז… אני חוזרת כל פעם להתאהב בשוקולד שם מחדש, אני מתחילה בחיפושים אחר האקלר המושלם אותו מצאתי בשדרות “השאנז אליזה” הפאי הלימון המנצח טעמתי והתמוגגתי במסעדת “הלובר” והקרפ סוזט הנפלא למרגלות “המונמרטר ” רובע האמנים של פריז אני זוכרת איך עמדנו בתור דקות ארוכות שהרגישו כמו נצח (ככה זה תמיד מרגיש כשחושקים במשהו מתוק) חיכינו לרגע שבעלת הדוכן תקפיץ את הקרפ שלנו באוויר , הבטנו בה משתאים ומרותקים  איך טיפת ברנדי שהתיזה מעל הקרפ במיומנות נהדרת, גרמה ללהבה לקפוץ מהמחבת התוספת של גרידת לימון בבקרם חמאה המם אותנו סופית.

אני אוהבת ללכת לאיבוד ברחובות פאריז בעקבות הלב, לצאת להרפתקה ואני יודעת שסופו של דבר אמצע את שחשקה נפשי…אמצא את השלט המיוחד שעליו יהיה כתוב “chocolate” אייך חיוך ענק אכנס בפתח החנות וריחות נפלאים של שוקולדים ערמונים מסוכרים פטיפורים יכו באפי, אנשום את המסורת שעוברת כבר מדור לדור ואדמיין איך הכל התחיל לפני שנים. אני מתרגשת כל פעם מחדש לגלות עוד ועוד מתנות קטנות שכאלה בכל פינה …פאריז האהובה כל פעם חושפת בפני שוקולד מסתורי אחר….

אני מאמינה שאם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים, את השוקולטה המושלמת שתיתי ב”קפה אנג’לינה” לצידה אכלתי עוגת מוס ערמונים המקום מלא במלצרים לבושים בהידור מקטורן של פינגווינים דוחפים עגלות מליאות קינוחים רק להושיט את האצבע ולבחור אני מגיעה בשמלה שחורה קלאסית כמו צבע השוקולד המריר המשובח , המלצר מוזג מתוך קנקנן לבן וצחור משקה שוקולטה סמיך בצבע חום כהה…לתןך כוס חיבוקי לבנה מעוטרת בפס זהב… אני בחרתי בעוגת מונבלאן  מיתולוגית פסגת הערמונים דסקית מרנג מעליה גנאש ערמונים בזילוף חוטי ספגטי כל ביס חלום!

כך אני מתאהבת כל פעם מחדש בשוקולד בפאריז ובאהבה

הכנתי לכם מתכון משגע למשקה שוקולטה חמה, מוזמנים לשאול אותי כאן שאלות לעקוב אחרי וכמובן אשמח לתגובות מבטיחה לענות לכל אחד ואחת מכאן

אז להתראות בפוסט הבא

נטע

מתכון למשקה שוקולטה חמה

 

מצרכים:
250  גרם שוקולד מריר איכותי (רצוי 70% קקאו(
1  מיכל שמנת מתוקה
3  כוסות חלב
1  כף אבקת קקאו איכותי
1  כפית קינמון טחון (לא חובה)
1  גרגר פלפל שחור שלם
3  כפיות סוכר דק
קצפת

הוראות הכנה:
1.  מכניסים לסיר את השמנת, חלב, ואבקת קקאו.
2.  מביאים לרתיחה תוך בחישה מתמדת.
3. מסירים מהכיריים ומוספים את השוקולד, קינמון וגרגר פלפל.
4.  מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
5.  מחזירים לכיריים ומבשלים באיטיות על אש קטנה ביותר עוד 3 דקות תוך בחישה עדינה.
6.  מוזגים לכוסות מוסיפים כף קצפת ובוזקים מעל אבקת קקאו.

פריז:

אנגלינה

http://www.angelina-paris.fr/fr/

 

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

ובו יסופר על איטליה עוגיות ביסקוטי וקפה משובח

כשהיינו באיטליה שיגעתי את כולם כי כל רגע כשמצאתי פטיסרי או קונדטוריה נכנסתי פנימה בלי הודעה מוקדמת הם היו מכנים אותי "הנעלמת" ובפנים פשוט עמדתי מוקסמת... מהעיצוב.. מהאווירה... לא ידעה נפשי מרב אושר ולאן להסתכל קודם,...

אני והשוקולד ואיך זה באמת התחיל....

https://m.facebook.com/story.php… אני נולדתי עם תשוקה לשוקולד...השוקולד רוזמרי ואני היינו חברים טובים עטיפה בצבע ירוק וחום...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה