הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא שלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 17

עוקבים: 2

החל מאוגוסט 2016

האורחים בדלת , לא הספקתם לאפות עוגה אבל רוצים להרשים בקינוח מטרף, פונדו שוקולד התשובה שלכם להכל, כי אני תמיד אומרת שמתוך 10 אנשים 9 אוהבי שוקולד העשירי תמיד משקר.

31/07/2018

פונדו שוקולד

 

פונדו שוקולד 
מתאים לאירוח משפחתי בחגים ולא רק, לאחה”צ עם הילדים שישמחו לעזור , הקינוח הכי קל בעולם שעליו מקבלים את כל המחמאות כי כולנו בעצם אוהבים לשחק קצת באוכל.

חיבוק משפחתי
ערב יורד ויש געגוע למישהו רחוק
נרקם במוחי רעיון למשהו מתוק
נעמדת ליד הכיריים
עם חיוך על השפתיים
ממיסה את השוקולד
מרתיחה את השמנת
מתבוננת בצבעים ואת הריח נושמת
שביל השוקולד ממלא את הבית באהבה
מחמם את הלב ומקבץ את המשפחה
וככה עם האצבע לטבול וללקק
להתענג על הטעם המפנק
על פני יש בת צחוק
ערב יורד ויש חיבוק… מתוק

חומרים:
250 מ”ל שמנת מתוקה
450  גרם שוקולד מריר משובח

מקל ווניל (לא חובה)

לטבילה:
אננס, ליצ’י, פטל, פלחי הדר, בננה
תות שדה שלם, סוכריות גומי, נשיקות מרנג
מרשמלו, בראווניז, וכל המרבה הרי זה משובח

הצעת הגשה:
מקלות קינמון בציפוי שוקולד
אבקת נוגט אגוזי לוז
אבקת קקאו אדומה

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מוזגים  את השמנת, החלב והמלח
חוצים את המקל הווניל לאורכו ומגרדים את הזרעים את תוך הסיר.
מוסיפים את התרמיל הווניל לסיר. מחממים לאט עד לנקודת הרתיחה.
מסירים מהאש, מרחיקים את תרמיל הווניל ומוסיפים את השוקולד,
מעבירים לסיר הפונדו שומרים על חומו של פונדו השוקולד על ידי נר דולק בתחתית.

.2  פורסים  את הפירות, את תותי השדה משאירים שלמים.

3. להגשה משפדים על שיפוד הפונדו מתערובת הפירות ושאר ההפתעות,
טובלים בשוקולד ונהנים החיים הטובים

האגדה מספרת כי מי שמפיל את הפרי שלו לתוך קערת הפונדו, חייב לנשק את זה שיושב מולו.

אם אהבתם מוזמנים לעקוב אחרי הפוסטים שלי בסלונה

אם אהבתם מוזמנים לעקוב אחרי הפוסטים שלי בסלונה

לכתוב לי:  [email protected]

באתר שלי www.chocolata.co.il

פייסבוק https://www.facebook.com/netachocolate4u/

אינסטגרם https://www.instagram.com/netamulasofer/

ותמיד לקפוץ להגיד הי.

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

על אהבה פריז ושוקולד או נשיקה צרפתית

פאריז... אני חוזרת כל פעם להתאהב בשוקולד שם מחדש, אני מתחילה בחיפושים אחר האקלר המושלם אותו מצאתי בשדרות "השאנז אליזה" הפאי הלימון המנצח טעמתי והתמוגגתי במסעדת "הלובר" והקרפ סוזט הנפלא למרגלות "המונמרטר " רובע האמנים של...

תצוגה מקדימה

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות נעים להכיר "מתוך 10 אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר" זה האני המאמין שלי, נעים להכיר שמי נטע מולה סופר אני שף שוקוליטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק ובעלת המותג "נטע בשביל השוקולד",...

תגובות

פורסם לפני 4 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה