הבלוג של נטע בשביל השוקולד

netamula

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב... +עוד

שף שוקולטייר נשואה לגיל ואמא לשלושה מופלאים ! מאז שאני זוכרת את עצמי שוקולד היה התשובה לכל דבר!!! כילדה גדלתי בבית שבו אופים רוקחים מכינים הכל עוגות קינוחים שמרים ושוקולד... לפני 10 שנים פתחתי את החנות בוטיק שלי במושב נחלים מקום קסום ומתוק ומשם עברתי למתחם סטודיו עם גלרייה שבו העברתי סדנאות. כיום אני מנחת סדנאות שוקולד לאירועים פרטיים ולחברות הי.טק בבית הלקוח /במקום העבודה לימי הולדת מסיבת רווקות בוקר נשים...sweet 16..יום כיף לצוות עובדים ועוד חיה ונושמת שוקולד כל הסוגים כל הצבעים כל האפשרויות תמיד אותי משמחות. המוטו שלי "מתוך 10אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר"...

עדכונים:

פוסטים: 23

עוקבים: 2

החל מאוגוסט 2016

את התשוקה שלי לשוקולד אני רוצה להגשים בתכנית טלוויזיה

10/05/2018

שלום מנכ”ל הטלוויזיה היקר,

נטע בלוג

נעים להכיר, אני נטע מולה סופר הבעלים של המותג ” נטע בשביל השוקולד” אני שף שוקוליטייר כלומר אומנית בשוקולד, מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק. אני חיה נושמת חולמת ואוכלת שוקולד ,החלום שלי החל מהרגע הראשון כילדה כשטעמתי שוקולד רוזמרי, טובלרון גודיבה ועוד באותו הרגע ידעתי שגיליתי קסם מיוחד שנקרא שוקולד, גדלתי מעט ובגיל 24 כבר הייתי הבעלים של רשת ‘קנדילנד’ עסק משפחתי מתוק של חנויות ממתקים בקניונים בארץ, השתתפתי בתערוכות ובפסטיבלי שוקולד ובעיקר טעמתי שוקולד, הבאנו לארץ את מפלי השוקולד הענקיים שהפכו לחיקוי ארצי מרשים, משם המשכתי בעידודו של בעלי היקר, ללימודי תעודת שוקוליטייר מדופלם אצל אסטלה – כיתת אומן לא עצרתי והמשכתי גם ללימודים בחו”ל  ואני בוגרת האקדמיה לשוקולד בבלגיה. (צילום לילך אוזן)

בשנת 2006 פתחתי את הבוטיק שוקולד הראשון שלי והקמתי את המותג שלי ‘נטע בשביל השוקולד’ במושב נחלים, מקום קטן וקסום שאליו הגיעו מכל קצוות הארץ להכיר את סוד השוקולד, ולהתאהב בפרלינים שהכנתי, זכיתי בתחרות של עיתון ידיעות אחרונות  ’הפרלין הכי טעים ונועז’ הכנתי פרלין מריר עם גנש צ’ילי מעקצץ, ופרלין פטל חמצמץ .הבנתי שיש לי מה להגיד וקולי עוד ישמע, בהמשך פתחתי ביהוד גלריה לסדנאות שוקולד ושם העברתי את התשוקה שלי לשוקולד , עברו אצלי אלפי משתתפים שהגיעו אלי לסדנאות חוויתיות משפחתיות גיבוש עובדים וכולם אמרו לי שלימדתי איך להתאהב בשוקולד ואחת אפילו שאלה אם אפשר לאמץ אותי.

יש לי מאות סיפורים מרגשים כמו הצעת נישואין במהלך הסדנה, כאשר הכנתי מראש קופסת לב משוקולד חלב ונוגט הטעם האהוב על החברה, והחבר הצפין בתוכה טבעת, וכן היא אמרה כן, מקרה נוסף ששבה את ליבי כשסבתא הזמינה את כל ילדיה ונכדיה שבמשך השנה כל אחד גר בארץ אחרת, לסדנה שבמהלכה גיליתי סודות משפחתיים הקשורים לעוגה מיתולוגית והכנו אותה יחדיו עוגה הנקראת זאכר טורט וינאי, העברתי סדנה לנערים עיוורים שריגשה אותי עד מאוד והכנו פסלים משוקולד כי השוקולד מפעיל את כל החושים, השיא היה בסדנת שוקולד בהבימה בה דיברתי על שוקולד מול 300 איש התאמה ואבחון בשוקולד ” אמור לי איזה שוקולד אתה אוהב ואומר לך מי אתה” היכולת למגנט ולרתק את כולם למוצא פי ריגשה אותי עד מאוד בסיום קם הקהל ומחא כפיים בהתלהבות רבה, אז הבנתי שיש לי מה לספר ויש מי שרוצה לשמוע ולדעת.

כאן אני פונה אליך מנכ”ל הטלוויזיה היקר, להגשמת החלום שלי, אני חולמת על תכנית בוקר עם פינה משלי שבה אני מגיעה אחת לשבוע, עם התשוקה הענקית והחיוך שלי, אתה מבין ,אני באמת מאמינה ששוקולד זה התשובה להכל, לתכנית אביא את הסיפור שלי ויש לי כל כך הרבה מה להגיד, מאחורי כל מתכון יש עולם ומולאו, אכין שוקולד לנשים בהריון ונדבר על חשקים עם שוקולד ,שוקולד לספורטאים שהוא אגב בריא יותר עם אחוזי קקאו גבוהים ,בראש השנה הכנתי פרלין עם סיידר תפוחים שהיה מעלף, ובשבועות הכנתי קישוטי שוקולד לעוגות גבינה שפשוט פחדו לפרוס אות מרב שהיא הייתה יפה, יש שוקולד לפי עונות למשל בחורף אכין פונדו שוקולד עם גרידת תפוז או מרק שוקולד חם עם ג’ינג’ר וליקר ,יש שוקולד טבעוני שאותו יצרתי כשחברה טובה הפכה לטבעונית וביקשה ממני “נטע תעשי לי שוקולד” וזה הפך לסלוגן שלי  מאחורי כל מתכון יש את הסיפור שלי. תוכנית מתוקה עם הרבה טיפים מתכונים סיפורים ושוקולד כמובן, למשל ידעת ששוקולד כדי ליהנות ממנו שמים אותו בפה ומחכים 15 שניות ואז עוצמת הטעמים רבה עד מאוד.

פרלין מתוקן

כי אני תמיד אומרת “שמתוך 10 אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר” יש טעמים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם טעמים וניחוחות מכשפים שממלאים את הפה בתחושה נפלאה ונושאים אותנו הרחק אל ילדת מתוקה בית חם מטעמים של אמא וקסם באוויר אני רוצה להפיץ את סיפור השוקולד שלי הלאה בגדול ובענק, שוקולד בשבילי הוא כמו אגדה מתוקה מארץ רחוקה, כי שוקולד עבורי הוא קסם .

נטע בשביל השוקולד שוקוליטיירית שבאה מאהבה

נייד: 0532259545 מייל: [email protected]

רוצים לשאול אותי שאלות? סתם לקפוץ להגיד שלום? לבוא לטעום שוקולד? אפשר לעקוב אחרי גם ביוטיוב אנסטגרם ובפייסבוק- נטע בשביל השוקולד

**למען הסר ספק, הפוסט אמנם פונה למנכ”ל אך כל הפניה וחיבור להפצת החלום שלי תתקבל באהבה**

עוד מהבלוג של נטע בשביל השוקולד

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

על אהבה פריז ושוקולד או נשיקה צרפתית

פאריז... אני חוזרת כל פעם להתאהב בשוקולד שם מחדש, אני מתחילה בחיפושים אחר האקלר המושלם אותו מצאתי בשדרות "השאנז אליזה" הפאי הלימון המנצח טעמתי והתמוגגתי במסעדת "הלובר" והקרפ סוזט הנפלא למרגלות "המונמרטר " רובע האמנים של...

תצוגה מקדימה

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות

על שוקולד שוקוליטיירית וחלומות נעים להכיר "מתוך 10 אנשים 9 אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר" זה האני המאמין שלי, נעים להכיר שמי נטע מולה סופר אני שף שוקוליטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק ובעלת המותג "נטע בשביל השוקולד",...

תגובות

פורסם לפני 8 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה