הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 115

עוקבים: 8

החל מינואר 2017

ניצלתי הזדמנות לצאת מהעיר הגדולה והקוסמופוליטית כדי לחפש אוויר נקי ונשמה, גיליתי את בישיק במועצת גזר 30 דקות נסיעה והגעתי לטוסקנה הישראלית..(ולא החתמתי דרכון) מבשלת הבירה בישיק מקום קסום שכל גבר ישראלי היה רוצה אותו כחצר ביתו.

10/09/2017

ניצלתי הזדמנות לצאת מהעיר  הגדולה והקוסמופוליטית כדי לחפש אוויר נקי ונשמה,  גיליתי את מועצת גזר 30 דקות נסיעה והגעתי לטוסקנה הישראלית.. מבשלת הבירה בישיק  מקום קסום שכל גבר ישראלי היה רוצה אותו כחצר ביתו.

תמונות של הבירות

בואך מועצת גזר למרגלות השדות המדהימים הגענו למושב משמר איילון המבשלה BishiQ Boutique Brewery מסעדת בשרים ומבשלת בירה.

ההמלצות נגננו על מיתרי הלב, ועם כל הכבוד לטרנדים בשר מהונדס חדשני, יש לי פינה חמה בלב ובקיבה לבשר ואני בהחלט נמנית על מטיביי הלסת לבשר איכותי שנצלה לנגד עיניי.

הסיפור הוא על איש אחד ניר בישי, עם המון חזון ואהבה ענקית לאוכל ולבני אדם ולעשייה משובחת.  ואכן הגענו למקום קסום, חומרי גלם משובחים, שילוב נכון של טעמים, אווירה משפחתית, דיוק בתיבול,  וכן פה עדיין מאמינים שהלקוח הוא הכי חשוב.

ניר

את הארוחה התחלנו עם שמונה סוג סלטים שהם חלק אייטגרלי וחשוב בתוך כול הקסם:

חציל קלוי עם טחינה למעלה ועשבי תיבול טריים

חציל

סלט טאבולה, עגבניות עם עשבי תיבול, סלט ירקות, סלט גזר , סלט כרוב, קרפצ’יו סלק כדורי פלאפל עם טחינה, קרפצ’יו סינטה, חומוס עם בשר מעושן.

סלטים

 

הטעמים של כל סלט, הטריות של הירקות, הדיוק בתיבול הצבעים לזכותו של ניר יאמר שאלו היו בחירות מדוייקות להתחלה וגרמו לנו להתמוסס בנחת על הכיסא.

קרפ

לתוך כל הטוב הזה ניגש אלינו מלצר הבירות שהסביר לנו על מבשלת הבירה ועל סוגי הבירות שהם מכינים והתחלנו עם בירה 5% חיטה שגם לי שלא חובבת אלכוהול מושבעת הייתה נעימה וקלילה ואף סיימתי ללגום אותה לרוויה.

בירה

ניר הגיע לשולחן ושאל אם אנחנו מוכנים ? מתחילים להוציא את הבשרים…

שנייה לפני שיגיעו הבשרים עברנו לבירה חזקה יותר 8%

ראשונה הגיעה לשולחן שווארמה כבש –  הבשר היה מדהים, כאילו כמה אפשר להתפעל משווארמה – מסתבר שאפשר , מידת הצלייה מדוייקת הבשר היה מתובל מעולה.

מנה של חזה בקר מעושן …זה הזכיר לנו גריל אמריקאי משובח!

בשר מעושן 1

המשכנו עם עוף מעושן זו הייתה הפתעה קסומה וידידי נזכר בימים שהיה חי בארה”ב ומין חיוך של נוסטלגיה מתוקה עלה על פניו.

 הטוויסט המושלם היה  הספרביס בליווי פלפל חריף קלוי וגזר חמוץ- גן עדן זה בישיק.

ספריבס

פלטת בשרים  ישראלית שמלצר הבשר הגיע והביא עמו ריח משכר והמראה מגרה.  פרגיות, נקניקיות מרגז’ שניר הבעלים מכין אותם לבד,הכול במידת צלייה מדויקת.

צלחת עם אנטריקוט במידת עשייה מושלמת, בשר עסיסי ונימוח.

המשכנו עם פילה בקר שעליו הונח לאחר כבוד כבד אווז שהגיר מיצים על הצלחת ועטף כל ביס במיצים של אושר.

פילה בקר

אפילו תבלנו פיתה במיצים שהיו על הצלחת.

צלעות טלה טוב פה …איבדנו את הכיוון ולקחנו אותם ליד וליקקנו את העצם כאילו אכלנו ארטיק שוקולד.

unnamed

בשר 2

האווירה סופר גרובית, בשר עסיסי ועשיר, איכותי ונימוח במידה, מתובל בעדינות,במקצועיות וביראת כבוד.

אם אתם פודיז’ של בשר, “קרניבורים” ומחפשים חוויה גסטרונומית וחווית אירוח מאלו שכבר לא נראו בארצנו מבשלת הבירה בישיק  זורקת אותך לערב אחד לספירה אחרת.

ונשאלת רק שאלה אחת איך חוזרים לאכול בשר אחר ..?

 אכלה, זללה ולא הפסיקה לבלוס, 

נטע-לי כץ 

רעבה תמיד 

בישיק : להזמין מקומות מראש ימים ג,ד,ה,  

 טלפון להזמנת מקום :  050-998-9199 

אירועים פרטיים – בהזמנות מראש 

 אתר ליצירת קשר : https://www.facebook.com/Bishiqboutique/

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

תצוגה מקדימה

עיצוב כחול לבן - מטבחי סמגל ערב גאלה

המטבח זה המקום המועדף עלי בבית . אני משתדלת להישאר בעניינים להתעניין בחידושים ולהיות בעניינים לגבי כל עיצוב, חידוש ופיתרון קסם אחר שיוצא לשוק. שהובאה השמועה לאוזניי על ערב הגאלה של מטבחי סמגל לא הייתי  מוכנה לוותר – 40...

תגובות

פורסם לפני 3 months
תצוגה מקדימה

אני מלכה גרושה באושר! גאיה קורן

את ספר הביכורים של גאיה קורן שמרתי לכיפור, הגעתי אל הסופ"ש באפס כוחות וחשבתי אני לא אספיק אותו יישאר לי גם לסוכות. התבדיתי. לא הצלחתי לעזוב אותו, טרפתי עמוד אחרי עמוד ונשארתי ערה לילה שלם מסוקרנת מהפרק הבא...יש עונג רב בספר...

תצוגה מקדימה

קחי את ההגה בידיים שלך- תצוגת האופנה BMW

מעולם לא החשבתי את עצמי כאישה יפה ו/או כל מחמאה כזו או אחרת שקשורה לחיצוניות. למען האמת גם לא ממש ידעתי לקבל מחמאות שנתנו לי על המראה החיצוני, לרוב הייתי מסמיקה נבוכה די בקלות, או במקרים מסוימים שאלתי ישירות כן איך אני...

תגובות

פורסם לפני 10 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה