הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 41

עוקבים: 1

החל מינואר 2017

“מאפו” בניצוחו של השף ניר צוק מציעה חוויה קולינרית ים תיכונית איכותית ומענגת במרכז תל אביב מרפסת אווירה רומנטית אורבנית ואלגנטית. הייתי, נגסתי והתאהבתי. החוויה שלי לט”ו באב.

03/08/2017

חבל. חבל שאני צריכה לספר לכם על זה, זה היה כל כך טעים שהגנים הקדמונים שלי רצו לשמור על את הילד הזה לעצמי.

מאפו מעין אי מבודד בסגנון אלגנט אירופאי עם חדירה של אתוס ים תיכוני. במלון פרימה סיטי במרכז תל אביב קצה אולם הקבלה בצירוף מרפסת אווירה.

FullSizeRender (7)

רפאל: המלצר שעלה מאיטליה ודובר 3 שפות, שולחנות מלאים בתיירים (מהסוג הנכון, מלמולים מכול שולחן). אווירה שקטה ואיכות צרופה של גינה פרטית באמצע תל אביב.

חייבת לומר שבהתחלה קצת חששתי. בכל זאת מסעדת שף והניאטרדלי שלי שפסגת הקולינריה שלו עד היום הוא חומוס ושניצל. ואזהתחיל להגיע האוכל

למנה ראשונה: קונפי ארטישוק ירושלמי בטחינה גולמית ועגבניות מנה מפתיעה שכבר מהביס הראשון נפתחת לך הצ’אקרה ואתה מתחיל להתמוגג.

FullSizeRender (5)

בן זוגי לקח למנה ראשונה ראגלו עגל – דפי מרציפאן ממולאים עגל טחון בנגיעות עדינות של רוטב ביסקוס – ארומה מתקתקה עם טעם מתמשך.

FullSizeRender (6)

לשולחן הוגש גם לחם הבית עם 2 מטבלים מיוחדים שלא הפסקנו לנשנש ולהתפעל : מטבל עלי גפן, מטבל עגבניות עם חזרת לבנה – מטבלים משובחים אווריריים.

למנת הביניים: הוגש לחמאג’ון עם פלפל חריף וצנון – לחם שנאפה במקום וממולא בבשר עגל – אני גרגרנית לא קטנה לעומת הניאטרדלי שלי וכזה עוד לא טעמתי בשום מקום …לא הפסקתי לנגוס- מנה שעשויה היטב ובדיוק מושלם.

kjnt

יחד איתה הגיע סלט הבית – סלט מאפו – חסה קצוצה במידה המדוייקת שמיר קשיו מוקפץ ושומשום שחור ברוטב לימון – אני קרניבורית מושבעת מהיום אוהבת סלט !

FullSizeRender (2)

למנה עיקרית :  פילה בורי עם תפ”א בבצל ושום עם אטריות אורז מוקפצות למעלה – המנה הייתה יפה וחגיגית ובביצוע נטול רבב – פילה שעשוי לעילא ועילא.

FullSizeRender (3)

וניאטרדלי שלי לקח את המנה הטבעונית, כן, כן גם לטבעונים כאן יש מקום,

 קערת ממולאים : גזר, פלפל אדום, עלי גפן  וסלק ממולאים אורז ברוטב עגבניות ושום. מנה פנטסטית לחייך האנין ולסועד התמים.

FullSizeRender (4)

לקינוח – זאת הקיבה הנפרדת שלי : קרם בורלה – על ריבת פירות יער עם עלה בצק עלים וקציפת מנגו. והגדרה חדשה לבסבוסה – עוגת הסולת המפורסמת שהגיעה עם שערות כדאיף מרנג ממולא בקרם תות ופירורי עוגיות קרמבל, אני לא יודעת אם אפשר לכתוב לכם את זה – אבל כאן כבר חוויתי אורגזמה קולינרית.

IMG_6015

 FullSizeRender

הניאטרדל שלי חיסל כל מה שהיה לפניו. ונהם “זה טעים” !

האווירה, האוכל, המיקום, השירות הסועדים זה היה נהדר.

זה היה נעים, ומענג לחיך.

וכששאלתי את הניאטרדל שלי איך הוא מסכם אמר : “זה מתאים לחיך האנין ולסועד התמים”.

מאפו של השף ניר צוק היא אחת ההמצאות המקוריות והמענגות לחיך ! 

אז לארוחת ט”ו באב ממליצה בחום וישנו תפריט מיוחד

לפתיחה :

סלומון נא על עלי גפן

***

ראשונות למרכז השולחן –

קונפי ארטישוק ירושלמי בטחינה גולמית

קרפצ’ו דג עם ענבים מוחמצים

טרטר בקר וסירופ ענבים

***

ביניים –

פורטבלו בגריל על דף פסטת פיסטוק

**

עיקרית לבחירה –

כתף טלה בארומה של חורש

או

פילה מוסר מאפו סטייל

או רביולי אפונה ירוקה

***

קינוח

מיניארדיז

מחיר הארוחה הינו 180 שח לאדם,
מאפו מלון פרימה סיטי מאפו 9 תל אביב
להזמנות:  03-5246253/ [email protected]
פייסבוקhttps://www.facebook.com/Mapu.Restaurant/

 

הייתה,הגיעה לגן עדן..ואז גילתה שהוא במאפו 9 בתל אביב

 נטע-לי כץ

רעבה תמיד  

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

ארוחת בוקר גיאורגית ושורשית - deda חוויה.

  במרכז גבעתיים מסתתרת אחת המסעדות הגיאורגיות האותנטיות והוותיקות. למי שכמוני שסבלה מבעיות חנייה בגבעתיים וברחה מהעיר החלטתי לערוך חוויה מתקנת. ולחלוטין מסעדת dede גרמה לי להתאהב בעיר בחזרה. רשת מסעדות dede הוקמה לפני ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה