הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 144

החל מינואר 2017

האם נשים בתל אביב מוותרות על אהבה ומקבלות סיפוק מכוח?

04/08/2019

 ete

שיר היא בחורה מושכת, מבריקה חכמה ועוד אין ספור מחמאות שאני יכולה לפזר עליה אבל לפעמים היא גם יכולה להיות נאיבית כמו ילדה בת 16 ובעיקר קוץ בתחת.

יום שישי 15:30 בצהריים – אני בדיוק מתכרבלת לי לשנ”צ מפנק.

אני צריכה אותך היום דחוף! אבל יש לי דייט? דחוף, שמעת אותי אומרת את זה? אני לא יכולה להמתין. כבר התחלתי לשמוע אותה מושכת את האף..

היא השתמשה בקוד הסודי שלנו.

אוקיי מתי את רוצה להגיע,אכין לנו מתכוני פטריות שאני רוצה לבדוק.

אני כבר בדרך..

מה? איך אני אמורה להספיק? אני אהיה הסו שף שלך. פה הבנתי כמה חמור המצב.

שיר גרושה טרייה, החליטה שהגיעה הזמן למצוא אהבה מחדש והתחילה לצאת לדייטים בתל אביב.

לדייט ראשון שדכו לה את בועז, הוא אחד הרווקים הבלתי ניתנים להשגה עד להחריד בעיר.

קיבוצניק, טייס לשעבר, ובעיקר איש עסקים חריף ומצליח.

זה היה חיבור ממבט ראשון, במשך שבועיים, הם יצאו למסעדות שף רומנטיות, עשו סקס מדהים, וחלקו רגעים אינטימיים ביותר.

היא רצתה לפגוש אותו לאור יום, אז הציעה ארוחת צהריים באזור העבודה, משהו קליל לשעה וחוזרים לשגרה.

הוא מייד אמר כן, והם קבעו לשלישי בשעה 13:00.

pyrhv2

בשלישי בבוקר הוא התקשר והתנצל שיש קרייסס בעסקה גדולה והוא חייב לטוס לבולגריה, הוא חוזר תוך יומיים ומתאמים מחדש.

היא לא שמעה ממנו שבועיים, שלחה הודעות, ולבסוף התקשרה.

“יש לי לחץ עצום בעסקה מאוד גדולה וחשובה, אני נורא עסוק אתקשר מחר”.

הוא מעולם לא התקשר, כמובן. מנוול.

אני לא מבינה מקנחת את אפה, ומזילה דמעות, היה לנו ממש נחמד, הארוחות היו מעניינות ומרתקות, הסקס היה מדהים, מה קרה??

הוא עשה לה גוסטינג..

פתאום קלטתי, איש לא סיפר על קץ האהבה בתל אביב, ברוכה הבאה לעידן אי התמימות!

איש לא ממשיך איתך לארוחת בוקר, את הרומנים אנו מנסים לשכוח כמה שיותר מהר ומתקדמים הלאה, קופידון עזב את העיר.

המקום היחיד שיש בו עדיין אהבה ורומנטיקה בתל אביב היא קהילת הגייז, האהבה ההטרוסקסואלית היא שנכנסה לארון.

הגנה עצמית וסגירת העסקה הם בעדיפות עליונה.

“באמת, את כל כך צינית? מה בנוגע לרומנטיקה?” היא שואלת ומנגבת את הדמעות..

המסקנה שלי היא כזאת: אם את אישה בגיל – 40 בתל אביב, יש לך שתי אפשרויות את יכולה לדפוק את הראש בקיר ולנסות למצוא מערכת יחסים או שאת יכולה להגיד “לעזאזל” ולצאת ולקיים סקס, כמו גבר.

“איך? עם מה, צעצוע?”

לא עם מה, בלי מה – בלי רגש.

באמת? האם נשים בתל אביב מוותרות על אהבה ומקבלות סיפוק מכוח? ככה את נוהגת?

מחשבה מפתה… לא מדויק אני עדיין מאמינה בלב שלם שאהבה כובשת הכול, לפעמים צריך לתת לה מעט מרחב וזה בדיוק מה שחסר בתל אביב מרחב לרומנטיקה.

אני רומנטיקנית חסרת תקנה שעדיין מתלהבת מזר פרחים – אבל הוא כבר לא קונה אותי ואני יודעת להגיד רק תודה.

יש אלפי, ואולי עשרות אלפי נשים כמוני וכמוך בעיר, וכולנו מסכימים שהן נהדרות והן לבד.

זה לא קצת עצוב ? היא מסתכלת עלי עכשיו כבר לא דומעת, אלא המומה.

אני מכנה את זה : “היפוך הכוח של תחילת שנות ה-40″

זו התקופה בה לנשים בעיר יש כוח ועוצמה כמו שיש לגברים, וגם לוקסוס שוויוני בהתייחסות לגברים כמו אל אובייקטים מיניים. אל תחכי ל”גבר המתאים” – זה אשליה, תחיי את חייך.

אחרי שנים עם חברות אני יודעת מה המשפט יסגור את הפרשה ואני לא ממתינה ושולפת אותו: “נוכחת לדעת מי הוא באמת, מנוול, חסר יכולת לתת, מרוכז בעצמו, שכרגע היה הסקס הכי טוב שהיה לך עד כה”.

היא מסתכלת עלי, ספק מאמינה ספק נרגעה ושואלת …אז מה הכנת לארוחה?

מתכונים זריזים מהירים וקלים!

IMG_4043

ריזוטו פתיתים פיטריות – אבל כדי לקצר תהליכים וזמני בישול – במקום אורז פתיתים.

חצי שקית פתיתים

חבילה של פטריות טריות מרינה

3 פטריות מיובשות

1 בצל

3 שיני שום קצוצות

כף חמאה

3 ענפי טימין

1 עלי דפנה

שמנת לבישול 1/2 גביע

גבינת פרמז’ן מגורדת

הוראות ההכנה:

בסיר בינוני מוסיפים את החמאה, בצל, שום, טימין ומטגנים 4-5 דקות

מעט פלפל שחור, מלח, קורט אגוז מוסקט מערבבים טוב

מוסיפים את הפתיתים – מטגנים  4-5 דקות.

מוסיפים מים שמכסים הכל ועלי דפנה 1.

שהמים מגיעים למחצית – מוסיפים עוד חצי כוס מים וחצי גביע שמנת לבישול.

מנמיכים את האש מוציאים את עלי הדפנה ומבשלים על אש קטנה כ- 15 דקות.

מרימים את המכסה ונותנים לזה להתבשל עוד 3 דקות עד שהצטמצמו כל הנוזלים ומגרדים מעל גבינת פרמז’ן .

IMG_3432

סלט פטריות ועלי מנגולד:

חבילת עלי מנגולד

חבילת פטריות מרינה

בצל חתוך גס

שום -1 שן

פלפל חריף חתוך גס

עגבניות שרי – 4/5 שלמות!

חסה – 3-4 עלים לא יותר

מעט שמן זית.

fdgf

הוראות ההכנה:

להניח בקערה את עלי החסה לאחר שטיפה.

במחבת גדולה – שמן זית, בצל שום, פלפל חריף- חתוך גס, 3/4 דקות עד שמזהיב.

להוסיף את עלי המנגולד אין צורך לפרוס בצורה מהונדסת מידי.

לערבב היטב עד שהם מתרככים.

את הפטריות לפרוס לחצי ולהוסיף עם: מעט מלח, פלפל שחור, קורס כמון וקורט אניס.

לערבב את הכול בסיר ולהניח לזה ל – 4 דקות.

להוסיף את העגבניות שרי שלמות ולסחוט חצי לימון .

לערבב – ולהניח בסיר לעוד 3 דקות.

להגשה – לתוך קערת החסה ללא שום תוספת מיוחדת – למפונקים – אפשר להוסיף קוביות קרוטונים.

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

תצוגה מקדימה

פסטיבל אוכל כפרי מטה יהודה

 אמרתם אוכל, אמרתם רעבה תמיד! שהתגלתה לאוזניי השמועה על פסטיבל אוכל כפרי של מטה יהודה, המפתחות לאוטו כבר היו בכיס. זה בדיוק הזמן להכיר בשלניות וותיקות להתוודע למתכונים חדשים וללמוד עוד על עולם הקולינריה ובעיקר על מאכלים...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה