הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 99

עוקבים: 6

החל מינואר 2017

זו הייתה אהבה ממבט ראשון עבור שתיים מאיתנו, ממבט שני עבור שלוש מאיתנו וממבט שלישי עבור ארבעתינו. הופ נגמר לו הקורס ולא נבשל יחד פעם בשבוע. וזה די עצוב. אז לכבוד המשימה האחרונה והפוסט האחרון החלטנו להתכנס ולהכין ביחד משהו כמו שאנחנו אוהבים. וזה אומר ח-ר-י-ף !

31/03/2017

קציצות דגים 

                        

 

המצרכים לקציצות:

חצי ק”ג פילה מוסר ים

6 טבליות שום כתוש דורות

פלפל חריף טרי קצוץ דק

1.5 כוס עלי כוסברה טריים קצוצים דק

0.5 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים דק

חצי בצל אדום קצוץ לקוביות דקות

1 ביצה טרופה

3 כפות פירורי לחם

תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס טרי, כפית פפריקה, ½ כפית כורכום טחון.

אופן ההכנה:

לקצוץ את הדג גס בסכין לקוביות קטנטנות.  לערבב את כל המרכיבים, להניח בצד ל-10 דקות.

לחמם מחבת עם שמן וליצור קציצות , לשטח ולטגן 2-3 דקות מכל צד.

לרוטב:

1 בצל סגול בינוני קצוץ דק

1 פלפל חריף קצוץ דק

3 שיני שום כתושות דורות

כוס עגבניות מרוסקות

מיץ מחצי לימון

תבלינים: מלח, פלפל שחור, ½ כפית פפריקה

2 כפות  מים רותחים

כוס זיתים שחורים מגולענים

1.5 כוס כוסברה טרייה קצוצה

 אופן ההכנה:

בסיר רחב לחמם שמן זית, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות

להוסיף : שום, פלפל החריף, לימון ועגבניות מרוסקות.

להביא לרתיחה, להוסיף את המים.

מוסיפים את הזיתים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 10 דקות.

לאחר 10 דקות, מוסיפים את קציצות הדגים המטוגנות .

מרתיחים, מכסים ומבשלים עוד 20 דקות.

               בתאבון.

צוות

                                                                           

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

תצוגה מקדימה

רעבה תמיד למה? עוגת גבינה שוקולד אפויה ליאור שרף

כל הזמן שואלים אותי,מאיפה הגעת לשם הזה של הבלוג ? למה רעבה תמיד ? אחד הכללים המרכזים שהוטמעו בי, בצורה זו או אחרת, וששנים של תרפיה אפעס לא כל כך הצליחו לשנות, הוא להיות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה