הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 41

עוקבים: 1

החל מינואר 2017

הנשנוש החדש או מחסל השומנים או כשברזל וויטמין C נפגשו. נכון בתקופה האחרונה ירדתי במשקל מספר דו ספרתי…(אתן לא באמת מצפים ארשום כמה) אבל מוכנה לספר לכן חלק מסודות הקסם ומסתבר שגם בריא ומומלץ!

16/03/2017



שואלים אותי  רבות איך עשית את זה ???? מה הסוד ????

אז חבר’ה אין לי סוד. אני אוהבת מאוד, מאוד לאכול . ולא מוכנה לוותר על שום דבר!

נתאי חן הוא הסוד – מאמן שמביא אותך כמעט עד הקצה… ועדיין אתה לא באמת יודע שאתה שם ! . (הרבה ספורט)

אבל מצאתי עוד משהו נחמד שמסתבר שכולם כבר ידעו אותו “הארטישוק” !!!

אצלנו מגישים אותו לעיתים גם בין מנה ראשונה לעיקרית, הטעם החמצמץ הלימוני כאילו מנקה אותך ומכין לעיקרית בדומה לג’ינג’ר שמגישים לצד הסושי.

הארטישוק עשיר בסיבים תזונתיים ולכן יעיל מאוד למי שסובל מעצירות. השפעתו על ייצור מיצי מרה מסייעת אף היא לטיפול בעצירות.

ארטישוק עשיר מאוד בויטמין  C ובברזל ומומלץ מאד לילדים קטנים הסובלים מרמת פריטין וברזל נמוכים. מחקרים מודרנים רבים על הצמח הראו את השפעתו המיטיבה על הכבד, על מערכת העיכול ועל הפחתת שומנים בדם.

אז במקום לנשנש. ביגלה, שוקלד, צ’יפס…פיסטוקים…או פשוט לספור אגוזים… הכנתי לי בשבת סיר ענק וכשאני במאנצ’….אין לי יותר נקיפות מצפון…ולשאלתכם האם זה עזר ..? (מאוווווד).

ההכנה

 

 

 

 

 

 

 

מתכון:

1. סיר גדול 4/5 ארטישוק חציתי לחצי , לימון שלם חתוך לרבעים, כף מלח .

2. להניח להתבשל על האש כ 40 דקות והוא מוכן !!!

קלי קלות ….ניתן לאכול קר , חם …לחמם במיקרוגל…ועדיין יש אותו עיקרון של נישנוש בלתי פוסק .

נשנוש ארטישוק

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

ארוחת בוקר גיאורגית ושורשית - deda חוויה.

  במרכז גבעתיים מסתתרת אחת המסעדות הגיאורגיות האותנטיות והוותיקות. למי שכמוני שסבלה מבעיות חנייה בגבעתיים וברחה מהעיר החלטתי לערוך חוויה מתקנת. ולחלוטין מסעדת dede גרמה לי להתאהב בעיר בחזרה. רשת מסעדות dede הוקמה לפני ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה