הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 106

עוקבים: 7

החל מינואר 2017

קציצות….כמה סוגים, טבעונים, צמחונים, דגים, בשר, עופות, קטניות, והשפע לא מסתיים.

12/03/2017

 

אחרי שיעור האחרון בסדנא שבו פשוט לא הפסקתי לאכול וכנראה פגע באיכות הדיאטה שלי היו לי התלבטויות רבות ללכת למקום ה”בריא” או למקום שבו כולם מחמיאים … אז אין על מחאות.

קציצות בשר עוף ובקר משולבות ומתחבאות .

מצרכים :

למילוי :

בשר עוף טחון

בשר בקר

בצל מטוגן דורות – 4 קוביות,  פטרוזיליה קצוצה דורות – 2 קוביות, בזיליקום דורות – 1 , שמיר קצוץ דורות 3 קוביות .

שמן

תבלינים : פפריקה אדומה, בהרט, אניס, פלפל שחור, כמון, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, מלח.

לעטיפה : להכין פירה ולהכניס : 2 ביצים , פפריקה אדומה,  אניס, פלפל שחור, מלח,  קינמון,כורכום, מלח. לערבב את כול הפירה יחד ולהניח בצד.

אופן ההכנה : 1. להניח את כול קוביות דורות בסיר שמן להוסיף את הבשר טחון והעוף הטחון ולטגן על אש קטנה.  בשר טחון

                        2. להוסיף את כול התבלינים ולבחוש את הכול על אש קטנה עד שמתבשל ומתכהה.

                        3. להכניס למג’יק מיקס ולטחון הכול יחד.

                         4. הרכבת הקציצה: להרטיב את הידיים קלות, לקחת כדור מהפירה ליצור גומחה.

                         5. להכניס את הבשר לגומחה ולסגור את הקציצה לכדור.

      6. השלב הסופי: יש שמטגנים בשמם עמוק או מכניסים לתנור. אני הכנסתי לחצי טיגון ואז לתנור.

בואו נאמר ..שעד שהגענו לשולחן ..לא נשארו הרבה קציצות….

בתיאבון :)

 קציצה שהתחבאה

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

נתי רביץ השקת אלבום ביכורים בהד סטארט, ומתכון לביבות בטטה קלי קלות !!!

נטע-לי:  ״מקליט אלבום פעם ראשונה, גרוש פעם שניה, נשוי פעם שלישית, אבא פעם רביעית, בן חמישים"  כבר כמעט 25 שנה שאתה מופיע על מסכי הטלווזיה, בקולנוע, בתיאטרון ומלבד אפיזודות הגירושין והדת אנחנו לא באמת יודעים מי אתה ? ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה