הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

נטע-לי כץ

מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.

עדכונים:

פוסטים: 41

עוקבים: 1

החל מינואר 2017

קציצות….כמה סוגים, טבעונים, צמחונים, דגים, בשר, עופות, קטניות, והשפע לא מסתיים.

12/03/2017

 

אחרי שיעור האחרון בסדנא שבו פשוט לא הפסקתי לאכול וכנראה פגע באיכות הדיאטה שלי היו לי התלבטויות רבות ללכת למקום ה”בריא” או למקום שבו כולם מחמיאים … אז אין על מחאות.

קציצות בשר עוף ובקר משולבות ומתחבאות .

מצרכים :

למילוי :

בשר עוף טחון

בשר בקר

בצל מטוגן דורות – 4 קוביות,  פטרוזיליה קצוצה דורות – 2 קוביות, בזיליקום דורות – 1 , שמיר קצוץ דורות 3 קוביות .

שמן

תבלינים : פפריקה אדומה, בהרט, אניס, פלפל שחור, כמון, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, מלח.

לעטיפה : להכין פירה ולהכניס : 2 ביצים , פפריקה אדומה,  אניס, פלפל שחור, מלח,  קינמון,כורכום, מלח. לערבב את כול הפירה יחד ולהניח בצד.

אופן ההכנה : 1. להניח את כול קוביות דורות בסיר שמן להוסיף את הבשר טחון והעוף הטחון ולטגן על אש קטנה.  בשר טחון

                        2. להוסיף את כול התבלינים ולבחוש את הכול על אש קטנה עד שמתבשל ומתכהה.

                        3. להכניס למג’יק מיקס ולטחון הכול יחד.

                         4. הרכבת הקציצה: להרטיב את הידיים קלות, לקחת כדור מהפירה ליצור גומחה.

                         5. להכניס את הבשר לגומחה ולסגור את הקציצה לכדור.

      6. השלב הסופי: יש שמטגנים בשמם עמוק או מכניסים לתנור. אני הכנסתי לחצי טיגון ואז לתנור.

בואו נאמר ..שעד שהגענו לשולחן ..לא נשארו הרבה קציצות….

בתיאבון :)

 קציצה שהתחבאה

עוד מהבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

ארוחת בוקר גיאורגית ושורשית - deda חוויה.

  במרכז גבעתיים מסתתרת אחת המסעדות הגיאורגיות האותנטיות והוותיקות. למי שכמוני שסבלה מבעיות חנייה בגבעתיים וברחה מהעיר החלטתי לערוך חוויה מתקנת. ולחלוטין מסעדת dede גרמה לי להתאהב בעיר בחזרה. רשת מסעדות dede הוקמה לפני ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה