המרק הזה נולד ביום קפוא .
היה לי ציר בשר וחשבתי מה עושים.
סלסילת פטריות יתומה ונודלס שקבלתי לנסות העלו בדמיון כזה!
זה זה .
אז צריך –
ליטר וחצי ציר מרק בשר או עוף או מים אבל זה לא אותו טעם .
בצל ענק בקוביות
סלסלת פטריות קרמיני – האחים הקטנים של הפורטבלה – אלו שבאים בצמדים עם השמפיניון בסופר
סלסלת פטריות שמפיניון – כל הפטריות פרוסות לאורך
2 שיני שום כתושות או קובית שום קפואה
כוס תירס מתוק קפוא או מקופסה
כף אבקת מרק עוף – כן כן אני אוהבת
פלפל שחור ופלפל לבן כחצי כפית מכל אחד
2 כפות רוטב טריאקי של אוסם כי הוא הטוב ביותר ולא סירופ סוכר
3 כפות רוטב ההקפצה החדש של אוסם שטעמו משובח
נודלס כמה שאוהבים להכניס בסוף הבישול ולהגיש מיד .
מעט שמן לטיגון הבצל והפטריות
כף קמח לבן פשוט.
ביצה טריה פתוחה בקערית קטנה
כף צ'ילי מתוק
כף חומץ
ההכנה פשוטה
מזהיבים בצל ופטריות .
מוסיפים קמח
מוסיפים הציר הקר ובוחשים שלא יהיו גושים.
מוסיפים תירס ומבשלים עוד 5 דקות
טורפים הביצה במעט מנוזלי המרק להשוואת הטמפרטורות ומטפטפים פנימה שתיקרש .
מוסיפים הצ'ילי המתוק והחומץ
ברגע האחרון מניחים נודלס שבושלו לפי ההוראות באריזה כל אחד כמה שרוצה ומגישים חם.
בחיי שתודו לי .