הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 536

החל ממרץ 2012

המותג הקולינארי מאסטר שף, משיק לקראת חג הפסח קמח תופח אידיאלי להכנת לחמניות כשרות, מאפים ועוגות

16/04/2016

אין סיבה להתפשר על מטעמי החג.
למדף המוצרים הכשרים לפסח מצטרף המותג הקולינארי “מאסטר שף” , קמח איכותי תופח לפסח.
הקמח אידיאלי לאפיית לחמניות כשרות, עוגות ועוגיות.

הקמח התופח לפסח מבוסס על עמילן טפיוקה במרקם דק, בתוספת קמח מצה קל לעבודה, ללא טעמי לוואי ומבטיח תוצאות מעולות.

bl6mvt8q__w650h721q95

קמח תופח לפסח במשקל 200 גרם במחיר מומלץ של 6.90 ש”ח.
כשר לפסח בהשגחת רבנות ירושלים
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות

מתכון להכנת לחמניות כשרות לפסח באדיבות אינה קראבצקי
מצרכים ל- 10 לחמניות גדולות או 15 קטנות

2 שקיות (400 גרם) קמח תופח לפסח “מאסטר שף”
250 מ”ל (1 מיכל) שמנת חמוצה
1 ביצה
½ כוס מים
¼ כוס שמן
½ כפית מלח
½ כפית סודה לשתייה
* ביצה טרופה להברשה
* גבינה / קצח / מלח גס / תערובת תבלינים

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית הנייר אפייה.
  • בקערה בעזרת כף מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק פרורי. מעבירים למשטח עבודה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  • קורצים כדורים בגודל רצוי ומניחים על התבנית.
  • מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים תוספות לפי הטעם.
  • אופים כ- 20 דקות עד שהלחמניות מתחילות להיסדק ומזהיבות.

הצעות:

  • אפשר להפוך את הלחמניות לפרווה: מחליפים את השמנת החמוצה בכמות זהה של חלב קוקוס, מיץ מפרי או ירק שאוהבים או מתאים לטעם או סתם מים.
  • אפשר לתת גיוונים ולתבל את הבצק במעט רוזמרין או טימין קצוץ, להוסיף חמוציות, צימוקים או אפילו שוקולד צ’יפס.

ערכה:נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה