הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 534

החל ממרץ 2012

שישה המבורגרים חדשים המייצגים עולמות וטעמים חדשים: בקולקצייה החדשה: דאבל אמריקה בורגר, לטינו בורגר, ג’מייקה בורגר, מרגז בורגר, המבורגר קצבים וכריך אנטריקוט

22/12/2015

לקראת השנה האזרחית החדשה, התארחתי במסעדת BBB  (בורגוס בורגר בר) בסניף הארבעה בתל-אביב ,  בה הושקו במסגרת ארוחת שף,  מנות חדשות על טהרת האמבורגר אשר קיבלו פרשנות אישית ומפתיעה של השף בליווי טעימות בירה שונות.

1386150230_4

הרשת  משיקה בימים אלה, ב-23 סניפיה ברחבי הארץ, תפריט מעודכן שבמרכזו  שישה המבורגרים חדשים, בנוסף לקולקציה הקלאסית.

קולקציית המבורגרים החדשה מציעה ב – 6 ארוחות המבוססות על חווית טעמים ייחודית. ההמבורגרים עשויים מ 100 אחוז בשר בקר, טחון במקום:

המבורגר קצבים – המבורגר מנתחים מובחרים, חזה אווז מעושן, ארוגולה, בצל פריך, מלפפון בכבישה ביתית, ריבת בצל ביין אדום ואיולי חרדל.

מרגז בורגר – המבורגר טלה ועליו נקניקיית מרגז עסיסית, אריסה, סלסה פיקנטית, בצל בסומק וטחינה.

לטינו בורגר – המבורגר עסיסי מבשר בקר מובחר, גוואקמולי, ביצת עין, בצל פריך, סלסה פיקנטית ואיולי צ’יפוטלה.

עם גבינה

דאבל אמריקה בורגר – שני המבורגרים מבשר בקר מובחר, גבינת אמנטל, בצל פריך, קולסלאו, מלפפון בכבישה ביתית ורוטב בר בי קיו.

ג’מייקה בורגר – המבורגר עסיסי מבשר בקר מובחר, סלסת אננס פיקנטית, איולי מנגו וירקות פריכים.

כריך אנטריקוט

כריך אנטרקוט – נתחי אנטרקוט דקים צרובים בפלנצ’ה, איולי חרדל, צ’ימיצורי, רוקט, בצל סגול ומלפפון בכבישה ביתית.

כל המנות מוגשות עם תוספת צ’יפס וסלט קולסלואו.

אילן פנחס, השף הראשי של הרשת מסר: “מנות ההמבורגרים הייחודיות הינן בגדר חדשנות קולינרית ומייצגות תהליך עבודה ופיתוח ארוך ומפרה, שנמשך למעלה משנה. התגובות מהשטח למנות החדשות מעולות ואני מודה לאהובה ולשאר בעלי הרשת על ההזדמנות, האמון והדרך המשותפת”.

לדברי אהובה תורג’מן מנכ”ל ומבעלי רשת BBB: כרשת מובילה המתמחה בהמבורגרים, אנו שמחים להפתיע את קהל לקוחותינו עם מגוון טעמים ייחודים שנבחרו בקפידה.

מחירים לצרכן:
62 – 75 ₪ לארוחה הכוללת המבורגר מהקולקציה המיוחדת, צ’יפס וסלט קולסלאו

מה טעמתי בארוחת השף:

989504_1030066037044986_1194743035_o

הארוחה התלוותה בטעימות של סוגי בירות שונות, אשר הותאמו במיוחד לארוחה זו.

12394282_1030036050381318_318166792_o12394858_1030036177047972_1891959822_o

סלט ירקות עם לחם לחם כפרי בליווי חמאה וזיתי קלמטה

1090274_1030045597047030_918076428_o
כנפיים ללא עצם – בציפוי פריך, רוטב צ’ילי וסויה, שומשום קלוי ובצל ירוק

12398804_1030071867044403_878246602_o
רוסטביף קר – פרוס על עלי רוקט, בלסמי מצומצם ושום קונפי

12398361_1030047983713458_400992619_o
פיש פופקורן – פילה סלמון בציפוי פריך של פצפוצי אורז ברוטב טריאקי צ’ילי ובצל ירוק

12380882_1030038660381057_1573098335_o
פטה כבד – עם ריבת בצל

12380810_1030048430380080_1987265452_o
מח עצם צלוי בתנור – מוגש עם מלח גס ופלפל שחור גרוס

טעימות המבורגרים:
כל האמבורגרים עשויים מ-100 אחוז בשר מובחר טחון במקום
מתוך תפריט של 6 המבורגרים חדשים טעמתי 4:

12398797_1030065753711681_2028365663_o

12380794_1030054613712795_1222023117_o

לטינו בורגר – גוואקמולי, בצל פריך, סלסה פיקנטה, איולי צ’יפוטלה וביצת עין – מנה טעימה עסיסית עם בשר איכותי ומעט פיקנטית.

קצבים וכבד אווז בורגר – חזה אווז מעושן, ארוגלה, בצל פריך, מלפפון כבוש, ריבת בצל, איולי חרדל וכבד אווז – שילוב טעמים מצויין של בשר איכותי, וכבד אווז . מנה מומלצת.

12394501_1030058017045788_1115596991_o12398387_1030059153712341_1762178564_o

מרגז בורגר – אריסה סלסה פיקנטה, בצל בסומק, מרגז וטחינה – במנה משולבים טעמים חזקים מהמטבח המזרחי. אני אהבתי.

ג’מייקה בורגר – ירקות פריכים, אננס מקורמל ואיולי מנגו – שילוב נהדר של טעמי מתוק, חמוץ, מלוח ופיקנטי והכל בביס אחד. זה האמבורגר המועדף עלי. בשביל המנה הזאת אחזור שוב למסעדה. ממליצה בחום.

ובקינוחים טעמתי:

12394718_1030069593711297_1068524081_o
טראפלס שוקולד מריר בשוקולד לבן
עוגת גבינה קרה ברוטב אמרנה וקרמבל פריך
בראוני בננות צרופות וטופי

12389148_1030071500377773_1410380979_o
פרפה חלבה ופיסטוק (טבעוני)
קרם לוטוס ושוקולד
מיני פבלובה עם כדור גלידה סורבה ופירות יער

רשת BBB בבעלות אנשי העסקים רון שולמן, ירון ישראל, טל יתום, שגיב אברמסון ואהובה תורג’מן המשמשת גם כמנכ”ל, מונה 23 סניפים בפריסה ארצית. סניפי הרשת מעוצבים בסגנון דיינר אמריקאי חדשני היוצר חוויה קסומה ואווירה חמה וביתית.

http://www.burgus.co.il/

בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ
ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה