הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

דג פורל טרי ושלם כולל ראש וזנב,ללא אדרה מגיע לסופרמרקט – שופרסל דיל,

22/12/2014

כמה פעמים ויתרתם על מנת דגים בריאה בגלל הקוצים, או כי לא היה נעים לכם לאכול דגים עם הידים בגלל הקוצים?

מהפכת הדגים כבר בישראל! מעכשיו  אין יותר  צורך “להתעסק” עם העצמות בדגים!!!

136_trout_open

רשתות הסופר מרקטים המובילות החלו למכור בסניפים את דג הפורל ללא אידרה וכמעט ללא עצמות לקהל הצרכנים.
כל אחד יוכל ליהנות מדג פורל שלם, ללא אידרה וכמעט ללא עצמות באמצעות הטכנולוגיה החדשה והבלעדית של פורל הדן, שנרכשה מחו”ל. הטכנולוגיה החדשה, מוציאה את אידרת העצמות, ומשאירה את הדג שלם מבחוץ, מוכן לתיבול, בישול והכנה.

מצלמה 023

פורל הדן ללא אידרת עצמות, יופץ בקרוב ב-100 חנויות סופר מרקטים ברחבי הארץ.

מכירת הדגים לפי משקל והמחיר נע בסביבות 80 ₪ כולל למ”ע לק”ג (המחיר משתנה מרשת לרשת). הדגים ללא אידרת עצמות, נמכרים על פי משקל נטו כאשר הם נקיים מעצמות ומוכנים לבישול.

מצלמה 019

השיטה החדשנית והבלעדית לפורל הדן חוסכת את “כאב הראש” של ניקוי הדג והוצאת האידרה. הצרכן מקבל מוצר נקי, בריא, עם תכולת בשר הרבה יותר גבוהה. גם לאחר שהמחיר לק”ג דג נקי מעצמות נטו עולה במקצת, המחיר למנה המכילה את אותה כמות בשר נטו נשאר ללא שינוי.

pic_(109)

הסניפים שבהם כבר ניתן להשיג את הדג ללא העצמות הם: EXTRA דיל שופרסל נתניה, שופרסל דיל בת-ים, שופרסל דיל ראשון לציון, שופרסל דיל נס-ציונה, שופרסל דיל רמלה לוד, שופרסל דיל כפר סבא, שופרסל דיל ערד, חנות האחים ז’נו רח’ הבושם 5 , אשדוד, חנות תוצרת בית – קיבוץ לוחמי הגטאות וחנות חוות פורל הדן בקיבוץ דן.

#פורל הדן, הדג הישראלי הגדל בנחל דן, ישווק, מעתה, לכל השוק הישראלי-חנויות הדגים, רשתות, מסעדות, אולמי שמחות, ועוד..נקי מאידרה וכמעט ללא עצמות, בזכות מכונה ייחודית המאפשרת לבצע תהליך זה רק-בדגי הפורל (בזכות מבנה העצמות המיוחד להם).

מצלמה 014

מנכ”ל פורל הדן, אורי מיטל אומר כי: “ניתן לראות כי הפורל החדש שנמכר בשוק- ללא אידרת עצמות וכמעט ללא “קוצים”, מעלה משמעותית את צריכת הפורל, בקרב מבוגרים וילדים האוהבים את דג הנחל הישראלי, בזכות הטעם העדין ובשל הערכים התזונתיים. במטרה להגדיל את מנעד המוצרים של פורל הדן, אנו מציעים עכשיו בנוסף לדגים המפולטים (בלבן ובורוד) , לדגים המעושנים, ולדגים המשפחתיים במשקל של 1.5 ק”ג, גם פורלים שלמים לא אידרת העצמות. הצרכן מקבל מוצר נקי מוכן לאכילה, כמעט ללא עצמות עם לפחות 85% בשר ובאותו המחיר”.

pic_(105)

חוות ‘דגי הדן’ בקיבוץ דן המתמחה בגידול דגי פורל הינה החווה היחידה בארץ בה מגדלים דגים במים זורמים וזכים הנובעים ממימי הפשרת השלגים שעל הר החרמון. המים הקרירים של נחל הדן ידועים כנקיים ביותר בארץ. בחוות ‘דגי הדן’ מגדלים למעלה מ- 500 טון דגי פורל מדי שנה, ומספקים למעלה מ-85% מצריכת דגי הפורל בישראל.

בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

אתר הבית של פורל-דג נחלים ישראלי ולמתכונים   http://www.forelhadan.co.il/matkonim.asp

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה