הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

נהר של טעמים מהמזרח עם מטבח אסיאתי ישראלי

10/12/2014

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים.

10407493_843404372377821_8725396728720760590_n

המטבח בנוי על טעמים אסיאתיים שהותאמו לחיך הישראלי ומשלבים מנות אסייאתיות עם נגיעות עכשוויות ישראליות.

גילוי נאות: הייתי אורחת המסעדה בסניף ראשון לציון.

סניף הרשת בראשון לציון, נמצא בלב אזור התעשייה החדש בראשון לציון, ממש מול קניון הזהב.

1456079_843404529044472_2717070158179364578_n

עיצוב הסניף נקי, מינימליסטי ומודרני. האווירה במקום רגועה נעימה ומאוד נינוחה והשירות כאן קשוב ומפנק.

כל המנות כאן גדולות ונדיבות, עשויות מחומרי גלם טריים ואיכותיים ומוגשים בהקפדה ובצורה אסטתית. אמיר, מנהל המטבח שעבד בסוהו, בטוטו, בננוצ’קה מנצח כאן ביד רמה.

10403467_843404555711136_6634015281933830103_n

את הארוחה פתחנו עם משקה קופנגן בטעמי מילון וקוקוס  מעולה שעשה חשק לעוד אחד

10419570_843404489044476_8931995567577351644_n
לשולחן הגישו סלט קימ-צ’ה – ירקות מוחמצים ברוטב צ’ילי מתוק
במנות הראשון היה לנו:

10858633_843404209044504_838019881963255600_n
מרק בטטות ומרק שעועית וברוקולי – ספיישל השף – המרקים היו טעימים וממש מתאימים לערב הגשום בחוץ

10388557_843404155711176_4709585287910357281_n
סלט ריבר ירוק – 3 סוגי חסה ברוטב וינגרט עם בוטנים קלויים וקריספי בטטה מעל

10409638_843404052377853_7356343759638719863_n
מושו אנטריקוט – נתחי אנטריקוט ובצל צרובים בווק ברוטב מיסו צ’ילי מוגשות עם טורטיות פריכות
במנות העיקריות טעמנו:

10849765_843403469044578_1541592380662193995_n
מנת שחיתות – איטריות ביצים מוקפצות עם כבד אווז, נתחי עוף, כרוב, גזר, בצל סגול ונבטים – המנה הייתה טעימה מאוד.

10391029_843404015711190_8486809655183010248_n
סוקי – פילה סלמון צלוי על האש שהוגש עם בטטות ברוטב צילי ליד – המנה הייתה מצויינת.
ומה היה לנו בקינוחים?

10801804_843403299044595_8631994112520368904_n
פירמידה מקופלת – שכבות של שוקולד מקופלת כשבינהם כדורי גלידה ומעל שערות חלבה עם רוטב קרמל – מנה מומלצת לסיום ארוחה מצויינת.

10653578_843403259044599_33002245836397710_n
בננה מקורמלת עם גלידת וניל, שבבי פקאן ורוטב קרמל

ברשת ריבר גם תפריט ילדים:
שניצל/חזה עוף מוגש בתוספת נודלס/אורז
קוביות סלמון עם אורז מאודה
ניגירי סלמון גריל 3 יחידות

10671323_843402945711297_3303766823260046599_n

בסניף הרשת בראשון לציון קומה שנייה למסעדה המתאים לעריכת אירועים פרטיים, משפחתיים ועיסקיים – עד 50 אורחים.

רשת ריבר הוקמה בשנת 2000 על-ידי האחים נתי וירון אלטיט, שבאו מתחום המסעדנות.
הסניף הראשון הוקם בראשל”צ ולאחריו הוקמו סניפים נוספים ברחבי הארץ.

10801813_843404302377828_701883437704364094_n

שעות פעילות המסעדה:
ימים א’-ש’ – 12:00-24:00
שעות המשלוחים: ימים א’-ש’ – 12:00-24:00

כתובת (בשביל הוואז)
רחוב סחרוב 26, ראשל”צ
טלפון להזמנת מקומות: 03-9528844

לאתר הבית של רשת ריבר כנסו כאן לקישור  http://www.river-bar.co.il/

כתבה, ערכה וצילמה : נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת קובנה עם קצח

הקובנה - הלחם התימני – נאכל בתימן כל ימות השבוע. לקראת שבת מכינים אותה בצורה מיוחדת. אצלי בבית, אנחנו נוהגים לאכול את הקובנה בשבת בבוקר, אחרי שחוזרים מבית-הכנסת עם מרק תימני  ותוספות  כמו: עגבניות מרוסקות, סחוג, ביצה חומה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה