הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 545

החל ממרץ 2012

בשורה חדשה מאסם לאוהבי הנשנושים – צ’יפס פריך, לא מטוגן, מאה אחוז טעם, שליש מכמות השומן

27/09/2014

חדש על המדף –  קריספי צ’יפס של אסם, חטיף אפוי חדש, המהווה אלטרנטיבה טובה יותר לחטיפי צ’יפס  הקיימים על המדף.

קריספי צ’יפס של אוסם, מוצר חדשני שפותח במשך שנים ומיוצר באמצעות טכנולוגיות ייחודיות המעניקה לתפוח האדמה מרקם פריך ומתפוצץ,  המוצר מופחת שומן , ובעל 144 קלוריות לשקית בלבד.

10253923_803824846335774_1130048348275164641_n

שומעים את ה…קררסס בפה – אני אהבתי את הצ’יפס עם מלח ים

קריספי צ’יפס הוא צ’יפס חדשני ללא טיגון. תפוחי  האדמה שבחטיף עוברים אפיה באוויר חם, והתוצאה מפתיעה – מתקפבלים צ’יפסים פריכים במיוחד, טעימים במיוחד, בעלי ערכים תזונתיים עדיפים על אחרים ומהווים אלטרנטיבה טובה יותר לאוהבי הנשנושים המלוחים.

סדרת קריספי צ’יפס של אוסם מגיעה בשלושה טעמים: קריספי צ’יפס בתוספת מלח ים, קריספי צ’יפס בטעם צ’ילי וקריספי צ’יפס בטעם שמנת בצל.

10666088_803824813002444_4622946028410733765_n

אחת מהשקיות קריספי צ’יפס כאן כבר ריקה –  לא הספקתי לצלם את  הצ’יפס… :)

קריספי צ’יפס מצטרף לסדרת מוצרי קריספי המציעה  גם חטיפי קרקרים אפויים בטעמים שונים.

מחיר מומלץ לצרכן: 5-6 ש”ח, בהתאם למחירים ברשתות השונות. להשיג בכל רשתות השיווק.

כשרות: בד”צ ירושלים העדה החרדית, הרבנות ראשל”צ

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה