הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

בשורה לחובבי הבישול הביתי – מהיום כל אחד יכול להיות מאסטר שף! שתי דקות של הכנה ויש לכם ארוחת שף מדהימה וטעימה

27/08/2014

חברת “מלח הארץ” מצטרפת לטרנד הבישול הביתי ומשיקה את Salt N’ Easy – סדרת מוצרים חדשה ומקורית המיועדת לשימוש בשיטת הצלייה במלח.

סדרת המוצרים החדשנית לצליית עוף, דגים וירקות בתנור, במגוון ייחודי של טעמים :  מרקש   ,  דרך המשי  ,   ים תיכוני   וטוסקנה.

לפזר 254

כל ארבעת המוצרים  מיועדים לצלייה במלח של  עופות, דגים וירקות וכולם משיגים תוצאות של מאסטר שף!

גילוי נאות:  הייתי אורחת בהשקת המלחים, שנערכה ב”קפה 48″ שבתל-אביב.

פתחתי את הבוקר עם חברים בקפה 48, שהוא גם מסעדת שף עירונית בנחלת בנימין בתל-אביב, עם נשנושים צבעוניים, טעימים ומושקעים במיוחד…

לפזר 262לפזר 298

מוצרי Salt-N-Easy הינם מוצרים מהפכניים המיועדים לצלייה במלח ומאפשרים הכנת מנות עסיסיות של עוף, דגים וירקות בקלות ובמהירות, ובתוצאה טעימה ומפתיעה .

סדרת מוצרי Salt-N-Easy מבוססת על מלח-ים טבעי בשילוב תבלינים ועשבי תיבול –  100% טבעי.  הסדרה כוללת מגוון של טעמים בארבעה סגנונות שונים:

PR-sne-marakesh

מלח ים מרקש : מכיל מלח ים גס, סלרי, תימין, קימל, קינמון ואגוז מוסקט – בטעמים עדינים מהמטבח הצפון אפריקאי.

PR-sne-silk road

מלח ים דרך המשי: מכיל מלח ים גס, כורכום, חרדל, ג’ינג’ר, רוזמרין, אורגנו ועשבי תיבול המהווים מפגש טעמים בין מזרח למערב.

PR-sne-mediterranean

מלח ים תיכוני: מכיל מלח ים גס, עשבי תיבול, תימין, טרגון, כוסברה, קצח – בטעם ובארומה ים תיכוניים.

PR-sne-toscana

מלח ים טוסקנה: מכיל מלח ים גס, פלפל אדום, תה ירוק, קליפות הדרים, בזיליקום, סלרי, שום, רוזמרין, אורגנו ומרווה – המעניקים את הטעם האיטלקי המושלם.

לפזר 250

במהלך הבוקר, הדגים לנו השף יאיר יוספי, הכנה של מגוון מנות המבוססות על סדרת המלחים החדשה.

לפזר 269לפזר 277

צלייה במלח היא שיטה פשוטה, קלה ומהירה המנצלת את הולכת החום הייחודית של המלח ומעניקה מרקם רך, פריך ועסיסי וטעם נפלא, ללא צורך בהוספת שמן.

לפזר 273לפזר 292

המלח, בשל היותו מוביל חום מצוין, הופך בתהליך הצלייה למעין מצבר שצובר ומשדר חום מהצדדים, מאזן את הנוזלים שבעוף כך שלא יתייבש. הנוזלים לא בורחים, והעוף יוצא עסיסי וטעים במיוחד. בשיטה זו המליחות לא תחדור לעוף או לדג, המלח ייחרך מעט והתוצאות יהיו מעולות.

לפזר 288

אז איך מכינים את זה?
פשוט וקל להכנה. להתארגן עם עוף, או חלקי עוף, או דגים שאוהבים וירקות וגם שקית של מלח ים בטעם שאוהבים.

מניחים את חומר הגלם שבחרנו להכין לארוחה במרכז התבנית, מרוקנים את תכולת שקית מלח הים מסביב למנה, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך שעה וחצי – עד להשחמה.
להדגשת הטעמים ניתן לזרות מעט מהתערובת על המנה, לפני הצלייה.

לפזר 275

את המוצרים בסדרת Salt-N-Easy החדשה, כמו גם את כל מוצרי “מלח הארץ”, ניתן להשיג ברשתות השיווק, בחנויות השוק הפרטי ובחנויות המובחרות למזון במחיר מומלץ לצרכן של כ- 14.90₪.

מוצרי Salt-N-Easy ארוזים בשקית המכילה 600 גרם.
המוצרים מיוצרים, מעורבבים ונארזים תחת הסטנדרטים הגבוהים והבלתי מתפשרים של “מלח הארץ” והם בעלי כשרות בהשגחת הבד”ץ העדה החרדית.

לפזר 220לפזר 221

“מלח הארץ”, הינה יצרנית המלח בארץ ישראל מאז 1922. המלח המשובח של ארץ ישראל, מופק בתהליך טבעי ממימיו הצלולים של הים האדום, מניב מלח ים נפלא, טבעי וטהור. מותג “מלח הארץ” מוביל את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציע מגוון רחב של מלחים בטעמים במרקמים ולשימושים שונים, אותם ניתן להשיג ברשתות השיווק.

#SaltN’Easy #מלחהארץ #מלחיםותבלינים#קפה48

כאן בקישור, מה כדאי לדעת עוד על מלח הארץ ותהליך הייצור

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה