הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 544

החל ממרץ 2012

חווייה של נתחי בשר איכותי מוקפץ על פלנצ’ה עם ניחוח של גריל מעושן חם

23/08/2014

איך אתם רוצים את זה???
פרוס דק דק או קצוץ???
אוהבים את זה על בטטה או על תפוח-אדמה בטעם מדורה, או  קר ואולי גם חם בכריך???

לפזר 093

בר/ מעדניית צ’ופ צ’ופ ממוקמת בהוד השרון, בסימטה בין שתי בניינים , על כביש ראשי סואן ובמרכז של חנויות. ניתן לחנות ובחינם ברחבת הכורכר שממול המסעדה מעבר לכביש (ליד תחנת דלק).

גילוי נאות: הייתי אורחת במקום.

מור בק, הבעלים של המקום, נכנס לעולם עישון הבשרים כבר בנעוריו בניגריה, כאשר נסע עם משפחתו בשליחות.
צ’ופ צ’ופ  -  באנגלית- לחתוך,   ובניגרית – לאכול.

בק מגיש בשרים כשהוא מכין להם מרינדות, ואת העישון מבצעים עבורו במפעל חיצוני בלי תוספים. המטרה של מור היא להעניק חווייה של בשר עם ניחוח של גריל מעושן, עם תיבול מינימלי, מלח, פלפל שחור ושמן זית.

לפזר 046

בתהליך עישון בשר, יש עישון קר שהוא מאוד לא בריא ועישון חם שמשאיר את נתחי הבשר יותר עסיסי ובטעם של מעושן.

בצ’ופ צ’ופ, צורה אחרת ושונה של אכילת בשר איכותי. ניתן לאכול את הבשר כשהוא פרוס דק דק במספר אפשרויות: קר, שאפשר לקחת הבייתה, מוקפץ על הפלצ’ה בהגשה בצלחת על מצע של בטטה או תפוח-אדמה בטעם מדורה עם מלח גס, או בכריך ג’בטה או בלחמניות פרנה. ואם אתם ממהרים  ורוצים לאכול בבית, ניתן לעשות כאן  טייק אווי מהיר במיוחד.

מחוץ לבר/מעדנייה ניתן לאכול על 3 שולחנות וכסאות גבוהים, ובפנים, דלפק ארוך עם כסאות בר ועוד מספר קטן של שולחנות .בפינה מקרר קטן עם משקאות קרים, וויטרינה קטנה עם נתחי בשר מעושנים ומגרים.

לפזר 047

סוגי הבשרים המעושנים שניתן למצוא במעדנייה: אסדו, אנטריקוט, חזה בקר, סינטה, חזה הודו וחזה אווז.

הבשר שנחתך דק דק, מוקפץ  על  פלצ’ה עם הרבה רצועות בצל, ציר בקר ויין אדום ומוגש על מצא של תפוח-אדמה או בטטה בטעם מדורה עם  מלח גס ורטבים בטעמים כמו: צ’ימיצ’ורי עוקצני,  מיונז, מיונז וואסאבי , שום בלסמי מצומצם, חרדל דיז’ון רוטב לימון כבוש פיקנטי טעים במיוחד ועוד.

לפזר 042

את הכריכים מכינים עם: חסה, עגבנייה, סלט קולסאו, פלפלים קלויים, מלפפון כבוש במלח וחמוצים רומניים בטעם של בית.

משקל הפרוסות או נתחי הבשר נמכרים במשקל, כך שכל אחד יכול להרכיב את המנה שלו מהנתחים שהוא אוהב ובגודל המנה שהוא רוצה.

אז מה טעמתי אצל מור בק?

לפזר 054

כל המנות שטעמנו הוגשו לנו עם חמוצי הבית בטעם רומני

לפזר 053

סינטה – דלת שומן ועסיסית – מעושנת כשעתיים – מתובלת במלח גס, פלפל שחור גרוס, שום ושמן זית

לפזר 055

אסדו – נתחי צלעות ללא עצם – מעושן כשש שעות – מתובל במלח גס ופלפל שחור גרוס

לפזר 079

CHP MIX  - מיקס מושלם של אסדו, חזה בקר, חזה הודו מוקפצים על הפלצ’ה עם בצל חרוך וציר בקר עם יין אדום מוגש על מצע תפוח אדמה בטעם מדורה

לפזר 085

אנטריקוט – בשר ארגנטינאי מיושן – מעושן כרבע שעות –  מתובל במלח גס, פלפל שחור גרוס, שום ושמן זית מוגש על מצע בטטה בטעם מדורה

לפזר 097

חזה אווז - מנת הכתר של המקום –  מיקס של סוגי נתחים עם חזה אווז, מושרה בדבש ושום, פפריקה מתוקה, רוזמרין ופלפל שחור גרוס מוגש על בטטה חצוייה בטעם מדורה

למור יש גם עמדה בשוק האוכל בדיזנגוף סנטר בימי חמישי ושישי וגם שירותי קייטרינג.

על 3 דברים צ’ופ צ’ופ עומד: בשר משובח (100% טבעי), מחיר הוגן והגשה מהירה… אז למי אתם מחכים…

כתובת המעדנייה:
מעדניית צ’ופ צ’ופ (כשרה)
דרך רמתיים 69, הוד השרון
טלפון: 09-7404625
פתוח כל יום מהשעה 11:00 ועד חצות
ביום שישי פתוח עד השעה 16:00
במוצאי שבת – סגור

#צ’ופצ’ופ     #בשרמעושן   #הודהשרון

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה