הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 539

החל ממרץ 2012

מי עומד מאחורי המותג האיטלקי IL MERCATO ?

10/08/2014

סדרת סלטי גורמי של המותג IL MERCATO  - מדובר ב-3 סוגי סלטי אחלה שעלו על המדף.

6Z3B0471

406b5afd-3aab-4426-a317-caf08f517001

גילוי נאות: קיבלתי את הסלטים לטעימה והתנסות

בסדרת הסלטים:

סלט קינואה – חופן קינואה ועדשים שחורות, עלי פטרוזיליה רעננים, גזרים צעירים חתוכים דק, גרידת לימון מרעננת ומתקתקות עדינה.

6Z3B0352

סלט עדשים – חופן עדשים שחורות, ג’וליאנים של גזר בבישול איטי, בצלצלים מקורמלים וחתוכים.

6Z3B0238

סלט קטניות פיקנטי – חופן עשיר של שעועית אדומות ולבנות בבישול מדוייק, גרגרי חומוס טריים, בצל מהשדה, עלי פטרוזיליה רעננים וחריפות מעודנת של פלפל ירוק.

6Z3B0411

הסלטים החדשים הם הזדמנות צריכה חדשה במקררים בישראל ויכולים לשמש כ”סלט קטן” בדומה לטפאסים או כתוספת לארוחה ובתהליך פיתוח המתכון הושם דגש רב על טעם עשיר ומלא שישדרג כל ארוחה. סדרת הסלטים החדשה שואבת השראה ממגמות העולמיות של חיפוש אחר אוכל מוכן, טעים, מגוון ומעניין בדגש על מטבחי הים התיכון ומנות צמחוניות ובריאות.

המוצרים מתאימים לכלל האוכלוסייה כולל מבוגרים וילדים, צמחוניים ולטבעוניים.

את הסלטים ניתן להגיש  גם על מצע של אורז חם או על מצע של מקרונים חמים שאוהבים.

21356_Salad_ToGo_Purple

ויש גם טיפ!
קופסת האוכל  שאנו יוצאים איתה לעבודה, כבר מזמן לא קופסת הפלסטיק הרגילה. האיחסונית החדשה של חברת SISTEM    מתוצרת ניו זילנד, עם סגר הרמטי מכל צדדי הקופסה, ידידותית לסביבה וללא BPA, מחולקת לשלושה תאים ומצורפים לה מזלג וסכין קשיחים ורוטביה לסלט.
כל מה שצריך לעשות, הוא לפתוח את הקופסה, להוסיף את הרוטב לסלט ולהנות ממנה טריה ואסטתית של סלט בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.

21356_Salad_ToGo_Exploded_Food

#אחלהטעמיהשוק

הצילומים באישור שימוש לידרס
כתבה וערכה: נדיה היבא: 

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה