הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 533

החל ממרץ 2012

במקום מוגשות מנות גורמה של השף הקולומביאני ג’וני חיל וגם מבחר מנות המתאימות לילדים

12/08/2014

“הארנב הלבן” היא מסעדת שף וגם בר ייחודי מסוגו, ומהווה את הבר הראשון ברמת-גן, שנפתח לאחרונה במתחם הבורסה המתחדש ומציע חוויית בילוי עד השעות הקטנות של הלילה.

10502500_755575814494011_669538986230001822_n

המקום שעוצב על ידי תמיר בן ציון  כולל 150 מקומות ישיבה המחולקים לאזור חיצוני מוגבה הצופה על כל מתחם הבורסה, מתחם הבר ומתחם ה VIP לאירועים פרטיים. המחירים, הנמוכים יותר מהשכנה התל אביבית, ישכנעו גם תל אביבים המחפשים חווית בילוי אחרת לקפוץ לביקור.

Photo By : Albert lalamaiev

גילוי נאות:   הוזמנתי לערב עיתונאים לרגל הפתיחה הרישמית של המקום.

“הארנב הלבן” קרוי על שם הארנב של אליסה בארץ הפלאות, והוא מותאם לעיצוב האסקפיסטי של המקום.

10433887_755577754493817_6209425591215778796_n

השף הקולומביאני ג’וני חיל  - שעבד בעבר במיקה, ממקימי רק בשר, אודאון, ביסטרו 56  - יצר עבור הארנב הלבן 3 תפריטים שונים:

תפריט בוקר המוגש משעה 08:00 עד 11:00 ובשישי שבת עד שעה 15:00 וכולל מבחר ארוחות  כגון: בוקר אנגלי הכולל שתי ביצי עין, נקניק עגל עגבניות ובצל צלויים בליווי תבשיל שעועית מוגש עם הום פרייז ומטבלי הבית,  בוקר מקסיקני הכולל אומלט עם מרגז, בצל מטוגן וחלפיניו, מגולגל בטורטייה מקסיקנית מטבלים ושתיה, בוקר אמריקאי המוגש עם חזה אווז מעושן, בוקר זוגי וכדומה…

תפריט צהריים המוגש משעה 12:00 עד שעה 17:00 וכולל מבחר מנות ראשונות, סלטים, מבחר בשרים במשקל הכוללים פילה בקר, אסדו , נתח קצבים, אנטרקוט ושוק טלה, פסטות טריות המוכנות במקום- למשל ניוקי ערמונים מוגש עם רוטב קרם טרטופו וקינוחים מיוחדים ביניהם צ’ורוס קולומביאני ברוטב פונדו שוקולד בלגי וריבת חלב.

Photo By : Albert lalamaiev

תפריט הלילה שמוגש החל מהשעה 17:00 , כולל ארוחות ערב בשריות ומגוון של מעל 20 טאפאסים ייחודים- למשל, סיגר גבינת עיזים ופיסטוק ברוטב כמהין, סוכריות כנפיים ברוטב חזרת ממכר ועוד…

למסעדה יש גם תפריט המתאים לילדים, שכולל שניצל וצ’יפס ועוד מבחר מנות. ניתן להתארח בהנאה במקום בשישבת עם כל המשפחה, בלי להכנס לפקקים של תל-אביב העמוסה, מה גם שבמקום אין בעיית חנייה.

“הארנב הלבן” מציע גם שלל מנות לטבעוניים ביניהם סלט טבעוני הכולל ארטישוק, שעועית ירוקה, עגבניות שרי ופטריות מוקפצות על מצע מיקס חסה ואגוזי לוז ועוד.

בתחום האלכוהול מציע הארנב הלבן תפריט עשיר הכולל מגוון רחב של אלכוהול , קוקטיילים , בירות מהחבית ויין במחירי נוחים.

אז מה טעמתי בארוחה:

10360706_755575401160719_2453852887943334318_n

כרובית ברוטב חומסקו

10458079_755575894494003_4041098983389589583_n
טארטר בקר

10426765_755575914494001_7433193205011213728_n
נתח  מבשר אנטריקוט – הבשר טעים ועשוי היטב – אל תוותרו על המנה

1908327_755575504494042_530666417458418733_n
כנפיים ברוטב רנג’ו וחזרת

10447729_665644383503446_8156249884739433787_n
פאפצ’יגו – תפוחי-אדמה

10436168_665644450170106_661126385163626061_n
פיטריות פורטובלו עם ארטישוק ברוטב באלסמי מצומצם – אני מכורה לפטריות פורטובלו כך שמבחינתי המנה הייתה מאוד טעימה ובדיוק כמו שאני אוהבת

10416593_665644496836768_7870810242516459174_n
ניוקי ערמונים – ניוקי ברוטב קרם טרטפו – המנה המנצחת שלי – אל תוותרו על המנה כשאתם מגיעים לכאן לארוחה

10306477_665644530170098_5016764070165554382_n
קבב טלה – מדליוני קבב ברוטב טחינה

ובגיזרת המתוקים טעמתי:

10457196_665644583503426_2499494861756247109_n
עוגת גבינת עיזים ברוטב תפוזים ואוכמניות

10444641_755575661160693_4367676453277093117_n
צ’ורוס ספרדי מוגש עם פונדו שוקולד בלגי וריבת חלב

10302028_665644666836751_7278684848234151974_n
טוליפ פרפה חלבה ברוטב קרם פיסטוק – שילוב טעמים מעולה של  החלבה עם הפיסטוק – לי היה טעים מאוד

רוני פרפורי בעלים הארנב הלבן: ” אין ספק כי מתחם הבורסה ברמת גן יהיה מקום הבילויים החדש של רמת גן והשכונות הסמוכות של תל אביב. השכונה עוברת תהליכים שעברו שכונות רבות בעולם,  שהפכו את עורן מאזורים תעשייתיים ונטושים לשכונות צעירים עדכניות. זה וכיום האזור הנגיש ביותר בארץ  עם חניה חופשית ויש לו פוטנציאל קוסמופוליטי – המקום היחיד שבו פוליטיקאים, עיתונאים ,פרסומאים ומעצבים מתערבבים בדרך קבע, מזרח תיכון חדש”

10430385_665644736836744_6807898891772621516_n

המקום שנפתח במתחם הייטק, כבר מלא מפה לפה. כל ערב עוצרים כאן בדרך הבייתה, במרפסת הגדולה, להתרעננות, או שקובעים עם חברים לבירה קרה ואוכל טוב, להנות יחד  מהאווירה המיוחדת מהבריזה שנושבת במקום.

כתובת הבר-מסעדה:
הארנב הלבן, שף-בר,
רחוב אהליאב  8 (פינת רחוב היצירה), מתחם הבורסה, רמת-גן
טלפון: 03-9111222
שעות פתיחה: ראשון-שבת 08:00- אחרון הלקוחות

#הארנבהלבן #שףג’וניחיל

כתבה, ערכה וצילמה:  נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה