הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 539

החל ממרץ 2012

שף הדרך זכה בתואר מוצר השנה לשנת 2014 עם הפטנט העולמי לחימום ארוחה בשטח באמצעות שקית חימום אישית מהפכנית.

29/03/2014

לראשונה, לקראת חג הפסח, חברת שף הדרך משיקה סדרת מנות כשרות לפסח הכוללת 5 טעמים מגוונים. מנות בשריות: נתחי שווארמה עם תפוחי אדמה, תבשיל אורז אושפלאו עם בשר ,  עוף בנוסח סצ’ואן ומנות צמחוניות: דג עם אורז ומג’דרה ביתית. בנוסף.

כל המנות כשרות בכשרות ” בית יוסף”.

שף הדרך פרצה לשוק המזון בשנה האחרונה עם הפטנט המהפכני: ארוחה מוכנה שניתן לחמם בשטח באמצעות שקית חימום אישית מהפכנית.

הייצור נעשה בטכנולוגית עיקור מתקדמת המאפשרת , בדומה לקופסת שימורים, לאחסן את הארוחות ללא קירור למעלה מ- 18 חודשים.

מנת נתחי שווארמה-  מתוך סדרת שף הדרך הכשרה לפסח מחיר 29 90 שח צילום חגית

הארוחות הן בריאות ומזינות ומבושלות באופן ביתי ללא  חומרים משמרים.

מדובר בארוחות מוכנות, מנות שף הדרך הן פתרון אידיאלי למטיילים, למשפחות בשטח ולשומרי כשרות היוצאים לטייל בארץ וברחבי העולם ורוצים ליהנות מארוחה ביתית, חמה וכשרה לפסח בכל מקום ובכל זמן.

לדברי הילה שרמן, מנהלת השיווק בחברת שף הדרך: “בחג הפסח אנשים רבים נוסעים לטיולים בחו”ל וברחבי הארץ. מנת שף הדרך היא פתרון מצוין לכל המטיילים ובפרט לשומרי הכשרות. עלה ביקוש מן השטח ליצירת מנות שף הדרך כשרות לפסח. לפי סקרים שערכנו, מצאנו מהם הטעמים המועדפים על הישראלים ובהתאם אנו משיקים את סדרת המנות הכשרות לפסח, במחיר זהה למחיר המנות הרגילות.”

1912278_488811157907510_2052071554_n

המותג “שף הדרך” שפרץ לשוק המזון המוכן בשנה האחרונה, זכה בתואר ” מוצר השנה פרס החדשנות 2014″ בקטגוריית המזון המוכן עם סדרת המנות הכוללת 9 טעמים, המציעים לסועד ארוחות בשריות וצמחוניות מגוונות.

סדרת מנות שף הדרך שזכתה בתואר כוללת: נתחי עוף סצ’ואן, קציצות בשר ביתיות עם ספגטי ברוטב, אורז אושפלאו עם בשר, נתחי שווארמה ותפוחי אדמה מבושלים, פילה דג אפוי על מצע קוסקוס מנות צמחוניות: בולונז צמחוני, מג’דרה ביתית, ומנה טבעונית: נתחי סויה ברוטב סצ’ואן.

מחיר לצרכן: 29.90 ש”ח

להשיג ב רשת חנויות So Good  של סונול  , רשת רמי לוי  ובדיוטי פרי.

לאתר הבית של שף הדרך ולרשימת חנויות נבחרות – כנסו כאן לקישור

לסרט הדגמה ביו-טיוב  - כנסו כאן לקישור

כתבה וערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה