הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

מותג הבייגלה המוביל בישראל מתחדש ומשיק מראה חדש לאריזות הבייגלה שאנו אוהבים

20/01/2014

בייגל בייגל, מותג הבייגלה המוביל בישראל, משיק אריזות במראה חדש. עיצוב האריזות החדש שם דגש על נוחות הקניה ומבדיל  בין מוצרי הבייגלה השונים ע”י תמונת מוצר מוגדלת בקדמת האריזה וחלון שקוף בצד האריזה המקל על הבחירה.

לבייגל בייגל שלוש סדרות מוצרים: שומשום, מלח וחיטה מלאה/ללא מלח.  מעכשיו יהיה קל יותר למצוא את המוצרים האלה על המדפים  בגלל השוני בצבעי האריזות החדשות.

השינוי  באריזות יהייה  באמצעות הכיתוב על האריזה: בייגלה שומשום  - כיתוב על גבי רקע אדום, בייגלה מלח  - כיתוב על גבי רקע תכלת  ובייגלה חיטה מלאה/ללא תוספת מלח  - כיתוב על גבי רקע ירוק.

על גבי האריזות החדשות ניתן למצוא חידוש נוסף – מסרים לתזונה נבונה הפונים להורים ולילדים, המסבירים כיצד יש להתייחס לטבלה התזונתית שעל גבי אריזות המוצרים, בשילוב טיפים כיצד להבחין בין חטיף עדיף תזונתית לכזה שפחות.

מוצרי בייגל בייגל מוצעים באריזות במשקלים שונים: 60-400 גרם, ובמחירים שונים.

הסיפור של בייגל בייגל מתחיל בסוף המאה ה-19 בעיירה קטנה ליד העיר קרקוב בפולין, שם פעל סב סבו של יעקב בייגל (מבעלי החברה לשעבר) כאופה. בעקבות צו שלטונות המדינה, אשר חייב את האזרחים לאמץ לעצמם שם, בחר הסבא את השם “בייגל” על שם לחמניות עגולות שנאפו במאפיה שלו.

מקצוע האפייה עבר במשפחת בייגל מאב לבן, וכשעלתה לארץ ב- 1933 פתחה משפחת בייגל שתי מאפיות, בתל אביב וברמת גן. בניה של המשפחה פתחו לימים מאפיה משל עצמם שהחלה לייצר כעכים. עם השנים התרחב המפעל והפך למפעל המוביל לייצור בייגלה ומוצרים רבים נוספים.

בייגל בייגל הינו מותג מומחה במאפים מלוחים  ויצרנית הבייגלה הגדולה ביותר בישראל ובמזרח התיכון, ומייצרת 11 מיליון שקיות בייגלה בשנה.

כתבה וערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה