הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

מסעדת ערמונים שבמתחם “מול הכנרת” , מזמינה מטיילים , נופשים ואת תושבי הסביבה והצפון להינות מתפריט עשיר, מהאווירה הקסומה שבמקום ומהמנות הטעימות והמיוחדות של המסעדה.

23/12/2013

לחופה הדרומי של הכנרת שבעמק הירדן, במתחם הקניות  והבילוי  ”מול הכנרת” שבחוף צמח, בין מסעדות המזון המהיר, בתי קפה ורשתות אחרות , בקומה  שנייה של מבנה ענק, נמצאת לה מסעדת שף  גורמה יפיפייה  - מסעדת ערמונים. מסעדה חדשה ברשת “ערמונים” שנפתחה  והחלה לפעול  ממש לפני מספר חודשים.

בדרכינו חזרה הבייתה למרכז הארץ, אחרי  שהיית לילה  במלון ספא ויליג’ שבחמת גדר, הגענו למסעדת ערמונים וזאת לאחר המלצות חמות  ונלהבות ששמענו וקיבלנו מחברים.

בכניסה למסעדה שהינה דרך מעלית (יש גם מדרגות חיצוניות), מרפסת-גן  ענקית ורחב ידיים, עם דשא מלאכותי וריהוט גן לבן ומושקע. המרפסת משקיפה לכנרת ובימים אביביים וחמים אפשר לשאוף ולהינות כאן מאוויר פסגות נהדר.

עיצוב פנים המסעדה לא פחות מרשים.  במסעדה חללי אירוח מרשימים בסגנון אירופאי אלגנטי, עם דגש  של שילוב בין מראה הפנים והמראה הפסטורלי שבחוץ.

פנים המסעדה מעוצב בצורה אסתטית, בצבעים של שחור ולבן והכי חשוב: במסעדה חלון גדול שממנו משקיפים ליופייה של הכנרת.

בתפריט המסעדה, מגוון מנות עשירות בהשראת המטבח הים תיכוני והאירופאי, כל המנות  עשויות מחומרי גלם טריים ואיכותיים, תוך הקפדה על עיצוב המנות בהגשה. בתפריט ניתן למצוא גם מנות המתאימות לילדים והכל במחיר השווה לכל כיס.

אז מה היה לנו במנות הפתיחה:
במסעדה  עובדים עם תנור אפייה מיוחד, שנותן ניחוחות וטעמים לבשרים והדגים.

לחם  אפוי בטאבון ומטבלי הבית


פטריות שרדונה  - פטריות שמפניון טריות, מוקפצות ביין שרדונה, שמנת וערמונים בניחוח אגוז מוסקט – המנה טעימה מאוד


סלט אגסים – עלי בייבי, מיקס חסה, גמבה צבעונית, גזר, בצל, פטריות טריות וקרוטונים משולב עם אגסים ברוטב וינגרט ונענע


פטה כבד כפרי – פטה כבד הבית מוגש עם טוסטונים, דבלים מבושלים בפורט, פירות יער ופיסטוקים – שילוב מנצח  של טעמים


חציל בלאדי –  חציל קלוי בטאבון, מוגש בליווי רוטב סלסה עגבניות וטחינה ירוקה


סיגר  לוקוס – עלי סיגר במילוי דג לוקוס, בצל ופטריות שמפניון טריות, מוגשים על מצע של ג’וליינים ירקות בליווי רוטב טאריאקי – המנה מפתיע בטעמים – אני בשביל המנה הזאת הייתי חוזרת למסעדה –  מומלצת בחום.


קארפצ’ו פילה בקר – פילה בקר משובח, פרוס דק ומתובל במלח ים אטלנטי, פלפל ארבע עונות, שמן זית ובלסמי מצומצם ומוגש עם קונפי שום ובעלי מיקרו

במנות העיקריות  הזמנו:
במסעדה מתמחים בבישול דגים בטאבון. חומרי הגלם מגיעים מהים התיכון, הברכות והנחלים והכל טרי ואיכותי


פילה לברק  במילוי פטריות, ערמונים ושבבי פרמזן, אפוי בטאבון ברוטב חמאת לימון על מצע של פלחי לימון וקרם תפוחי-אדמה


כבבוני עגל  מתובלים עם טחינה ירוקה, מוגשים על מצע טורטיה ועלים ירוקים בליווי בטטה צלוייה בתנור ועם קערת סלט חצילים.  המנה מושקעת והקבבונים  מצויים – טועמים את חומרי הגלם האיכותיים – מנה מומלצת


פרגיות מקורמלות –  נתחי פרגיות עשויים על גריל פחמים ומוגשים בליווי קוביות בטטה מקורמלות בניחוח שום וטימין – גם המנה הזאת מצויינת וטעימה מאוד

ובמנות הקינוח:


וואפל  ערמונים –  וואפל בלגי קלאסי עם רוטב טופי חם בתוספת בננות, גלידה וקצפת מעוטר ברוטב שוקולד – המנה  טעימה מאוד – לא לוותר על הקינוח הזה


פאי שוקולד בלגי – פאי שוקולד עשיר בקרם שוקולד מריר וקרם נוטלה, אגוזי לוז, מצופה בגאנש שוקולד  חלב מוגש חם עם גלידת וניל – הקינוח הזה פשוט מעולה בטעמיו – לא לוותר עליה אם אתם מגיעים למסעדה.

הארוחות העסקיות מוגשות בימים א’ עד ה’ משעה 12:00 עד השעה 17:00. לא כולל ימי חג.
הארוחות העסקיות מורכבות מתפריט המסעדה וממנות ייחודיות השמורות רק לצהרים.

מסעדת ערמונים שבמתחם “מול הכנרת” , זמינה ומזמינה מטיילים ונופשים וגם כמובן את תושבי הסביבה והצפון להינות מתפריט עשיר, מהאווירה הקסומה שבמקום ומהמנות הטעימות והמיוחדות של המסעדה.

במסעדה 300 מקומות ישיבה ובמרפסת רחבת הידיים והיפיפייה ניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים.

מספר מילים על מפעילי המסעדה:
משפחת יפרח וקבוצת “שבט אחים”, הינם מהמובילים  כיום בתחומי אירוע היוקרה, הלייף סטייל והקולינרייה בישראל.
המשפחה החלה את דרכה העסקית בדרום הארץ, שם ממוקמים רוב עסקיה, הכוללים את מתחם האירועים היוקרתי “נסיה”, את מתחם הספא קלאב “אקוייה” ואת מתחם “חמי יואב” וגם את  רשת המסעדות “ערמונים” הנמצאים בצומת סגולה ובצמח. סניפים נוספים של המסעדה עומדות להפתח  בקרוב גם בלטרון ובחמי יואב.
בהצלחה למשפחת יפרח ולקבוצת “שבט אחים”.

לפרטים נוספים על אודות המסעדה, פירוט  התפריט ומחירים – כנסו כאן  לקישור לאתר המסעדה.

נכתב, נערך וצולם על-ידי:  נדיה היבא

נהנתם???
אל תשכחו לעשות לייק ואם תוסיפו תגובה אשמח!!!  :)

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה