הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 544

החל ממרץ 2012

בריאות מהטבע בסוכריה – ללא סוכר ועשוייה מצמחים – ובטעמים נוספים וחדשים

18/11/2013

חברת ריקולה Ricola , יצרנית  סוכריות הצמחים המובילה בעולם, מרחיבה את סדרת סוכריות הצמחים ללא סוכר ומשיקה טעם נוסף חדש בסדרה:  טעם תפוח ומנטה.

טעם הפירות המרענן משלב חווייה של בריאות ורעננות, יחד עם מיזוג נפלא של טעם התפוח והמנטה.

גילוי נאות: קיבלתי את המוצר להתנסות, לטעימה ולחוות דעת.


אני מחזיקה באופן קבוע קופסאות של סוכריות ריקולה בתיק היד שלי, על שולחן המחשב ובמטבח – תמיד בהישג יד.

הסוכריה מעניקה תחושה של מתיקות מרעננת של תפוח נמס בפה ולאחריו טעם עדין ומרענן של מנטה.

סוכריות “ריקולה” הינן סוכריות המיוצרות מתערובת של 13 צמחים הגדלים למרגלות הרי האלפיים השוויצרים, ללא חומר משמר וללא חומרי טעם וריח מלאכותיים.  כל סוכריה מכילה 6 קלוריות בלבד.

חלק מסגולותיהן הוא הקלה על גרון צורב ופתיחת הנשימה ורענון הפה.

סדרת הסוכריות של ריקולה כוללת סוכריות צמחים בטעמים : מנטה, לימון, צמחים, פרחי סמבוקוס, תפוז ומנטה, פטל וחמוציות. ולכל שלל הטעמים הנהדרים האלה נוסף לאחרונה טעם חדש, תפוח מנטה מרענן.

מחיר מומלץ לצרכן: 13-15 ש”ח לאריזת 50 גרם.

את המוצר ניתן להשיג ברשתות הפארמים, בתי המרקחת, חנויות טבע, רשתות השיווק והחנויות המתמחות.

המוצר הינו כשר-פרווה בהשגחת הרב שלזינגר ג’נבה, שוויצריה ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

לפרטים נוספים על  סוכריות ריקולה ומוצרים נוספים, כנסו כאן לקישור

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

אין להעתיק את תוכן הפוסט, או להוריד/להשתמש בצילומים כאן

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה