הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 536

החל ממרץ 2012

ארוחות בוקר בסגנון מזרחי, צרפתי, טבעוני-בריאותי, קלאסי ועוד

21/09/2013

קפה ברנש, הוא בית קפה חביב בתל-אביב, שמשלב בין אווירה של עיר  תוססת  במרכז לבין אווירה אירופאית נעימה וחמימה. פה תרגישו תחושה של בסטרו אמיתי צרפתי עם אווירה  משפחתית חמה ומפנקת.

בבית הקפה ניתן להינות ממגוון רחב של מנות, גם טבעוניות. בימים אלה משיק המקום  תפריט ארוחות בוקר עשיר, בסגנונות וטעמים שונים. שנמשך בעצם במשך כל היום.

בית קפה ברנש, הינו בבעלותו של יוסי ורשא גלוש, שבעברו עבד במספר מסעדות ידועות ומהניסיון שצבר, אסף ושדרג מנות ייחודיות שאותם הוא מגיש בבית הקפה.

אז אם אתם מטיילים בלב ליבה של תל-אביב, בסביבות דיזנגוף סנטר , ובא לכם לנוח, לאכול ולשתות ולהישאר עם טעם של עוד… אז קפה ברנש הוא בדיוק המקום המתאים.

אז בואו איתי ונתחיל לטעום:

סלט בריאות (קינואה) חם
הסלט מורכב מ: קינואה, נבטים, פלפלים, בצל סגול, גמבה, גזר, פטרוזיליה, פטריות, אגוזים, ורוטב סויה מתוק –  סלט עם חומרי גלם עשירים ושילוב טעמים מנצח –  לא לוותר על המנה כשאתם מגיעים לקפה ברנש.

סלט פטוש
הסלט מורכב מ: עגבניה, מלפפון, גמבה, בצל סגול, קרוטונים, גבינת פטה, זיתים שחורים, זעתר מתובל בשמן זית ולימון – הסלט מפתיע בטעמיו, משביע וטעים מאוד

סלט קינואה
הסלט מורכב מ: מקינואה, מלפפון, זיתים שחורים, סלק, חמוציות, פטרוזיליה, נענע, גבינת פטה ושומשום – המנה  מאוד טעימה

שקשקת הבית
מוגשת במחבת חמה, עם 2 ביצי עין יחד עם סלט ירקות קצוץ, טחינה ולחם הבית

ויש גם מנה  שנקראת  “סוגר פינה”
טוסטונים, ביצת עין, גבינת שמנת, פרוסות מלפפון ועגבניות.

“בוקר מזרחי “
הארוחה כוללת: צלחת חומוס עם טחינה וביצה קשה עם תיבול של שמן זית ופטרוזיליה, צלחת פלאפל וצ’יפס, סלט ירקות קצוץ ופיתה

“בוקר צרפתי מתוק”
פנקייק מוגש עם ממרח שוקולד, פתיתי קוקוס ובננות חתוכות ורוטב מייפל בצד

צ’ורוס טבעוני
שהוגש עם פירות חתוכים וכדור גלידה  בטעם וניל

בית הקפה נמצא ברחוב בוגרשוב 87 פינת בוקי בן-יגל, ממש בצמוד לדיזנגוף סנטר. במקום אווירה נינוחה, שקטה ורגועה ויש גם מקומות ישיבה בחוץ.

המקום פתוח בימים: ראשון – חמישי מ-08:00 עד חצות. בימי שישי עד השעה 02:00 לפנות בוקר. בשבתות מ-10:00 ועד חצות.

טלפון להזמנות: 03-6203747

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

בנוסף, אולי תאהבו גם את המתכון לפריטטת ירקות – ארוחה מלאה במחבת

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה