הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 544

החל ממרץ 2012

פעילות משותפת עם הילדים בבית: הכנת שניצל על מקל – מנה מנצחת שילדים ישמחו להכין וגם לאכול. המנה נהדרת לאירוח כמנת פתיחה כשנשוב להפגש בשמחה עם המשפחה והחברים.

21/03/2020

בימים טרופים אלו כשאנו סגורים בבית, ומחפשים פעילות מהנה שניתן לעשות ביחד עם הילדים בבית, הנה מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה!

כולנו-ילדים וגדולים אוהבים שניצלים חמים טריים וקריספיים, והילדים במיוחד ישתגעו על המנה הזאת, שמשלבת בין המאכל האהוב עליהם לצורת ההגשה הכי ידידותית עבורם.

המנה נהדרת לאירוח כמנת פתיחה שאותה תוכלו להכין בקלות בימים טובים יותר, כשנשוב לארח ולהפגש בשמחה עם המשפחה והחברים.

שניצל על מקל צילם אפיק גבאי (3)

מתכון להכנת שניצל על מקל – המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
חומרים להכנת 6 מנות:
500 גרם חזה עוף טחון
4 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף
1 בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל

לציפוי:
2 ביצים
1 כף קטשופ
2 כוסות פירורי גריסיני מאסטר שף

להגשה:
ספייסי מיונז ומיונז שום מאסטר שף

אופן ההכנה:
1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
2. יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
3. מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
4. טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

שניצל על מקל צילם אפיק גבאי (4)

בתיאבון!!!
מאחלת לכולנו ימים טובים ורגועים יותר ובריאות!

ערכה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ב: 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה