הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

מתחם קולינרי חדש , גדול ומרשים במיוחד. הקונספט במתחם: אוכלים ונהנים וארוחת בוקר או ארוחת צהרים, וגם קונים אוכל מוכן ארוז לפי משקל.

28/01/2020

“בופה” Buffet הוא מתחם קולינרי חדש , גדול ומרשים במיוחד, שנפתח בימים אלו במתחם אושילנד שבכפר סבא (בתוך הקניון). הקונספט במתחם הוא: אוכלים ונהנים מארוחת בוקר טרייה וטעימה, או ארוחת צהרים מושקעת בטעמים של בית וגם קונים אוכל מוכן וארוז הביתה לפי משקל.

נסעתי באחד מימי השבוע שעבר להתרשם מהמקום וגם לטעום את המנות שמוגשות כאן.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

כבר בכניסה, מתרשמים ממתחם מאוד גדול, יפה ומטופח עם כסאות ושולחנות ערוכים ומאוד מזמינים. מסביב למתחם פזורים עמדות מזון, וגם עמדות לפיצוחים ומוצרים ארוזים לקחת הביתה.

לשומרי הכשרות: חשוב לי לציין שהמתחם כולו כשר, ומגישים בו ארוחות בוקר חלביות וארוחות צהרים בשריות. ולכן הקפידו לחלק את המתחם ל-2, לחלבי ולבשרי. במתחם הוקמו מטבחים בשריים וחלביים נפרדים לחלוטין, המאפשרים ניהול מטבח מוקפד, כשר, תוך התמקדות בכל מטבח בסגנון הקולינרי אליו הוא מותאם ויועד.

המתחם תוכנת בהשראת מעדניות השף הגדולות בעולם ומציג מגוון איכותי של מנות מרחבי הקשת הקולינרית השואבת השראתה מתפריטים בינלאומיים אותנטיים ממטבחי העולם ומבוססים על חומרי גלם טריים ואיכותיים.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

השטח הנרחב מאפשר לקיים בתוך המתחם אזורי הסעדה והגשה נפרדים. משעות הבוקר נפתחת המאפייה ובית קפה בצמוד, המגישים לחמים, מאפי בוקר ומאפים מלוחים נפלאים הנאפים במקום. לצידם, מצוי מתחם דוכני פירות וירקות, מעדניית גבינות אנינות מרחבי העולם, קצביה, חנויות ממכר מזון טרי ודוכני פיצוחים, יינות ותבלינים.

לקראת שעות הצהריים נפתחות העמדות המעוצבות הכוללות תפריט אנין ומגוון שכולל סלטי מעדנייה טריים, עופות רוטיסרי בצלייה איטית, תבשילים ביתיים, מנות הניצלות על גריל פחמים, שווארמה ולחמעג’ון אותנטיים. מסביב לשולחנות מעוצבים ומרווחים באווירת Sharing נעימה, ושמחה ניתן לאכול במקום, וגם לארוז ולקחת TAKE AWAY. ניתן להזמין גם קייטרינג לבית או למשרד.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

גולת הכותרת של המתחם הוא בימי שישי. ביום זה הופך המתחם לפנינג מזון הגדול ביותר מסוגו בישראל – שוק אוכל שוקק, ססגוני, עשיר בריחות וטעמים, ומציע מעל 250 סוגי מאכלים לקנייה הביתה במארזים ייעודיים.

מתחם “בופה” מציעה אירועי ערב ייחודיים המבוססים על תפריטי המסעדה והמעדנייה באווירה ייחודית ושמחה של “מרקט סטייל” , לחברות עסקיות, לאירועים חברתיים ואירועים משפחתיים . הקונספט כאן הוא שונה ממה שאנחנו מכירים. ניתן לערוך אירועים ל-500 איש.

במזנונים הפרוסים במתחם תוכלו למצוא:

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: יח”צ

מאפייה ומעדנייה בניצוחו של השף קונדיטור גולי פנחסוף.
במאפייה – מוגשות ארוחות בוקר מפנקות, מאפים מתוקים ומלוחים הנאפים במקום, לחמי מחמצת וחלות מסורתיות.

במעדנייה – מבחר עשיר ומרענן של סלטי בריאות, סלט קיסר, קינואה בשלושה צבעים, כריכים בהרכבה אישית, סלטים ביתיים במשקל ומרקים חמים בעונה.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

במהלך השבוע פועלים 5 מטבחים בניצוחו של השף אור שפירא וצוות טבחים מקצועי, המבשלים כל יום תפריטים ייחודיים למקום, תוך הקפדה על קולינרייה גבוהה ושימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.

מטבח ביתי – מתבשלים כל יום תבשילי קדרה עשירים ומלאי כל טוב, קדרות בשר, תבשילים חמים ותבשילי עוף, ממולאים, דגים ותוספות יומיות מגוונות.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

מטבח גריל ישראלי – עוף בצלייה איטית בתנור הרוטיסרי, מבחר בשרים איכותיים על האש, עראיס לבנוני עם תפוחי אדמה לוהטים מתוך תנור העופות, צ’יפס בהכנה ביתית.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: יח”צ

מטבח השווארמה – שווארמה אנטריקוט ופרגית מבשרים איכותיים ועסיסיים, מוגשת עם מבחר סלטים טרים ותוספות שאוהבים לבחירה.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

מאחורי המיזם עומד יאיר זגורי אשר ייסד לפני 14 שנה את “בופה” במשכנו הקודם בכפר סבא והפך שם נרדף לאיכות, טריות וטעם משובח.

“בופה” BUFFET גן עדן קולינרי במתחם אושילנד שבכפר סבא. צילום: נדיה היבא

אם אתם גרים בסביבה או מחוץ לעיר, ובא לכם להתפנק בארוחה טעימה, או ביום שישי להינות מהפנינ אוכל מיוחד – ממליצה בחום להגיע למתחם בופה.

מתחם אושילנד, עתיר ידע 4, כפר סבא.
(בתוך הקניון)
חנייה חופשית, נגישות מלאה לנכים

שעות פעילות:
ימים א’-ה’- שעות פעילות 08:00 – 16:00
ימי ו’ – שעות פעילות 07:00 – 14:30

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב: 
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה