הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

ברמונדי ישראלי הינו דג טרי, בשרני ועסיסי עם אידרה שקל להסיר ובעל ערכים תזונתיים גבוהים. הוא גדל בתנאים מבוקרים, ללא כימיקלים ואנטיביוטיקה ובפיקוח וטרינרי צמוד.

13/06/2019

שחקן חדש בשוק הדגים בישראל!!!
חברת אקוואטק פישריז, מובילה בטכנולוגיות לגידול מבוקר של דגי מאכל, החלה לשווק את “ברמונדי ישראלי” , דגים טריים מזן הברמונדי הגדלים במתקן חוות הדגים של החברה ברמת נגב, מתקן המשתרע על פני שטח של כ-11,000 מ”ר ובו 21 מכלי גידול.

חברת אקוואטק פישריז החלה לשווק את “ברמונדי ישראלי” דגים טריים.
צילום: נדיה היבא

חברת אקוואטק פישריז החלה לשווק את “ברמונדי ישראלי” דגים טריים.
צילום: נדיה היבא

חברת אקוואטק פישריז החלה לשווק את “ברמונדי ישראלי” דגים טריים.
צילום: יחצ

הטכנולוגיה שמטמיעה החברה יודעת לשמור על תנאים אידיאלים המתאימים לגידול דגים מזן הברמונדי. עלות ההשקעה בהקמת המתקן מוערכת ביותר מ 100 מיליון ₪ ובכוונת החברה לבנות בעתיד מתקנים נוספים ולגדל מיני דגים נוספים.

נסעתי השבוע  למטבח הדיגיטלי שנמצא בנמל תל-אביב,  לפגוש את שף צ’רלי פדידה שהכין לי ארוחה מהדגים  הטעימים, וגם לפגוש  את מיכל אנסקי שהיא הפרזנטורית של המותג ותוביל את הקמפיין.

מיכל אנסקי מתוך צילומי קמפיין ברמונדי ישראלי , צילום אילן בשור

חברת אקוואטק פישריז שמה לנגד עיניה את החשיבות על שמירת איכות הסביבה וגידול הדגים נעשה במינימום צריכת מים, הדגים מגיעים היישר מחוות הגידול אל חנויות הדגים ורשתות השיווק בכל חלקי הארץ.

ברמונדי ישראלי הינו דג טרי, בשרני ועסיסי עם אידרה שקל להסיר ובעל ערכים תזונתיים גבוהים. הוא גדל בתנאים מבוקרים, ללא כימיקלים ואנטיביוטיקה ובפיקוח וטרינרי צמוד.

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

הודות לטכנולוגיה מתקדמת ושיטות גידול מתקדמות הדג גדל במים נקיים, בטמפרטורה אופטימלית, במליחות מדויקת ובתנאים מבוקרים וידידותיים לסביבה ולדג. כמו כן דג הברמונדי מתאיםטוב למגוון צורות בישול.

בכוונת החברה ב-3 שנים הקרובות להגיע לתפוקה המלאה של המתקן, שהיא 2,000 טון דגים בשנה, וכך להגדיל משמעותית את מכירות הברמונדי בארץ ולהפוך לחברה המובילה בשוק ברמונדי בישראל. המהלך הזה יגרום לתחרות בענף הדגים הטריים בישראל.

חוות הדגים ברמת נגב1. צילום יחצ

לדברי מורדי ללוש, מנכ”ל חברת אקוואטק פישריז: “דג הברמונדי שווק עד כה בישראל בכמויות קטנות ובכוונת החברה להגדיל את נתח השוק של הדג עד לכדי 10% מצריכת דגי האיכות הטריים בישראל. מדובר בדג טעים, טרי, בריא ועסיסי. החזון של החברה הוא להקים מיתקנים נוספים לגידול דגים בטכנולוגיות מתקדמות שיהוו חלופה ליבוא דגים ולהוביל את חקלאות המים המתועשת בארץ.
אוכלוסיית הדגים בים הולכת ומידלדלת והפתרון של חקלאות מתועשת מתקדמת במערכות סגורות הצורכות מינימום מים ומשאבים הולך והופך ליותר ויותר מקובל.עוד מציין ללוש כי מי שנבחרה להוביל את הקמפיין לקידום ברמונדי ישראלי היא מיכל אנסקי דמות מוכרת ומוערכת בתרבות הקולינריה בישראל ידועה בחיבתה לאוכל בריא, טרי ואיכותי, מה שעולה בקנה אחד עם ערכיו של המותג “ברמונדי ישראלי”.

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

שוק הדגים הטריים בישראל:
יותר מ- 60% מהדגים הטריים המשווקים בישראל הינם בייבוא (בעיקר דניס ולברק) וצריכת הדגים בישראל נאמדת בכ-30,000 טונות דגים טריים בשנה מתוכם כ 12,000 טונות של דגי איכות לבנים (דניס, לברק, מוסר, בס, בורי, ברמונדי) כאשר כיום הברמונדי מהווה נתח שוק של כ-250 טונות לפני כניסתו לשוק של המותג “ברמונדי ישראלי”.

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

ברמונדי ישראלי – שף צ’רלי פדידה שהכין ארוחת דגים טעימה עם מנות משובחות.
צילום: נדיה היבא

מחיר מומלץ לצרכן של ברמונדי ישראלי:50 עד 70שח לק”ג .
את דג הברמונדי ניתן להשיג בחנויות הדגים בכל רחבי הארץ, ברשתות השיווק ובמסעדות

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

תוכלו למצוא אותי גם ב:  באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה