הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

בר מסעדה באווירת פיראטים יוצאת דופן תפריט עשיר של מנות אוכל בסגנון אירופאי קלאסי, והיצע גדול של סוגי בירות מהעולם וויסקי משובח

24/04/2019

לאחרונה הוזמנתי “להעלות לסיפון ספינת פיראטים”, ולהצטרף לחוויה קולינרית ולמבחר גדול של אלכוהול משובח.
מסתבר שרסטרו פיראט בר (שטרם שמעתי עליו למרות שאני מקומית), ממוקם במתחם הבילויים  שבאזור התעשייה הישן  בראשון לציון.

מיד עם הכניסה למקום  , מדרגות מעץ ותפאורה שמדמה כאילו והגענו לספינת שודדים ופיראטים והחוויה רק מתחילה…

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

הפיראט בר מעוצב כאוניית פיראטים עם חלל אחד גדול  מעץ כבד,  וגם תאים נוחים המתאימים ל-6 אורחים, והכל עמוס בחבלים, סולמות ובדים המדמים את מפרשי הספינה. הגג, עשוי כולו קורות עץ כבדות, נישא לגובה רב ומאפשר לחלל הגדול להתמלא בצלילים ובניחוחות של המנות הנהדרות שזרמו לשולחן.

רסטרו פיראט בר  הוא בר מסעדה קלאסית עם אווירה יוצאת דופן ואוכל בסגנון אירופאי קלאסי ,  עם מבחר גדול  של בירות מהחבית מהארץ, ושל מותגים מהעולם וגם אין ספור סוגים של וויסקי משובח.

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

המקום מציע תפריט עשיר ומגוון הכולל מגוון מאכלים בהשראת המטבח האירופאי הקלאסי. תפריט שבו כל אחד יכול למצוא מה שהוא אוהב לאכול: מנות ראשונות חמות וקרות, סלטים, מנות בשריות עסיסיות, דגים, פירות ים טריים ועוד.

אל השולחן הוגשו ללא הפסקה מגוון מנות ראשונות, כגון: כנפי עוף בצ’ילי, נקניקיות בוואריות, כדורי גבינה, פטריות מוקפצות, קרפצ’יו בקר ועוד מנות שאת חלקם לא הספקתי לטעום.  אבל התרשמתי מאוד  לטובה מהמנות שכן  שהצלחתי לטעום, הן היו  על רמה גבוהה , הוגשו בצורה מאוד אסתטית  וכמות נדיבה בכל מנה.

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

ולמי שאוהב פירות ים – המנות עם פירות הים שהיו  עשויות היטב, טעימות וטריות:

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

המנות  העיקריות הוגשו כולן למרכז השולחן  ברוחב לב ובשפע. בין המנות שטעמנו: סלמון בגריל, פורל מעושן, שוק אווז, סטייק פרגית, צלעות כבש, אנטריקוט ועוד ועוד…   גם מהמנות העיקריות  לא הצלחתי לטעום מכולן וגם לו רציתי, כבר לא היה לי מקום….אבל אהבתי מאוד את מנת הסלמון, ואת האנטריקוט העסיסי שהיה מעולה.

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

למרות שהייתי כבר ממש מלאה לא יכולתי לוותר על טעימות קטנות  מהקינוחים שהוגשו לשולחן -  סופלה שוקולד חם, קרם ברולה מצוין,  קרם מסקרפונה עם תותים על מצע קדאיף  שמאוד אהבתי.

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

המקום אידיאלי למפגשים עסקיים, מפגש עם חברים, או אירועים פרטיים באולם המרכזי, בחדרי ה- VIP המתאימים לאירועים של עד 30 משתתפים או בחדרונים פרטיים ל- 4 סועדים.
יש להזמין מקומות מראש.

ולמי שאוהב לראות משחקי כדורגל עם חברים – בר המשקאות הגדול מספק מענה גם לאוהדי הספורט שביניכם, ומציג על גבי מסכי HD בלייב שידורים של כל המשחקים החשובים בכדורגל ובענפי הספורט האחרים.

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

פיראט בר ומסעדה במתחם הבילויים באזור התעשייה הישן בראשל”צ.
צילום: נדיה היבא

המקום מציע  מבצעים ודילים משתלמים, כרטיס מועדון ועוד, ממליצה  להגיע להתעדכן באתר ו/או דף הפייסבוק של המקום.

כתובת המקום:
ראשון לציון, משה בקר 11 (איזור התעשיה הישן)
חנייה צמודה למקום
טלפון 073-7020901
פקס: 153354474

שעות הפעילות
א – ה 17:00 – עד הלקוח האחרון
ו – ש 12:00 – עד הלקוח האחרון

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה