הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 532

החל ממרץ 2012

בסדרת הפרימיום: שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות איכותיות בסדרת ריינהולד’ס

19/01/2019

השבוע הוזמנתי להשקת מותג הפרימיום האיכותית של ריינהולד’ס של קבוצת זוגלובק. ההשקה נערכה במתחם מילק אנד הני שביפו.
הלכתי לבדוק במה מדובר, וגם לטעום!!!

אלי זוגלובק, יו”ר מנכ”ל ודור שלישי למשפחת זוגלובק, הודיע על השקה ראשונה של סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדניות תחת מותג הפרימיום של זוגלובק “ריינהולד’ס”.

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

לפני קצת יותר משנה השיקה קבוצת זוגלובק את מותג הפרימיום, ריינהולד’ס, נקניקיות פרימיום, המבוססות על מתכון של סבא ריינהולד זוגלובק, שהקים את החברה.

היום מתווספת לריינהולד’ס, לראשונה בישראל, סדרת פרימיום של מוצרי שרקוטרי חדשים ואיכותיים של מוצרי בקר ואווז למעדניות בטעמים: בריסקט בר בי קיו, פוינט בתיבול אסיאתי, קונפי אווז והודו ובריסקט מעושן.

כל סדרת הטעמים נעשו עם נתחים טבעיים מובחרים, שעברו תהליכי בישול מסורתיים המדגישים את איכותם.

תהליך הבישול ארוך וכולל עישון בשבבי עץ ליבנה ותיבול ברטבים. העיבוד שהנתחים עוברים הינו מינימאלי, מה שהופך אותם למשובחים.

המוצרים פותחו ע”י עמי זוגלובק, מבעלי חברת זוגלובק ובנו של אברהם ריינהולד, בשיתוף עם יניב ברנור, הבעלים של ה”מיטמרקט”, שוק הכרמל ת”א.

זוגלובק פיתחה בהשראת מתכונים, שעברו ממייסד זוגלובק, אברהם ריינהולד זוגלובק הסבא, את נקניקות הפרימיום האיכותיות והקארנצ’יות אליהם מצטרפות היום, לאור הפוטנציאל בגידול בקטגוריה, סדרת מוצרי בקר איכותית למעדנייה ונקניקיות “סוסג’ס” פרימיום.

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

קטגורית הנקניקים במעדנייה מגלגלת 264 מיליון ₪ בשנה, לאחר שב-2018 חלה עלייה של 2.3% בקטגוריה וזוגלובק, מובילה את הקטגוריה עם נתח שוק של 44.3% (סטורנקסט כספי 2018) ועלתה ב 1.1%.

לדברי אלי זוגלובק: “כחברת הבשר והנקניקים המובילה בישראל, החלטנו להביא את הטרנד של עישון וטיפול מקצועי בבשר לקהל אוהבי הבשר והקרנבורים בישראל. אנו מנגישים לצרכן חווית בשרים קולינרית מרגשת. נתחי בקר איכותיים בשיוש עדין וחזה אווז איכותי שטופלו ועושנו במעשנות מקצועיות. כבר לא צריך להזיע בבית, פשוט לגשת למעדנייה בסופר הקרוב ולהתענג.

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

הסדרה היא מחווה של כבוד לסבא, שהיה קצב מאייסטר וחלוץ בפיתוח מוצרי בשר כשרים. אבי, עמי, שאני מחשיב כשורקוטייר הכשר הכי טוב בארץ, נהנה מההזדמנות לפתח מוצרים, שמבוססים על המתכונים של סבא ולהתאים אותם לטרנדים הקולינריים בעזרתו של יניב ברנור מהמיטמרקט.”

את ההשקה ילווה קמפיין, אותו מוביל לראשונה השף טום אביב, זוכה מאסטר שף, בקמפיין “מודע לעצמו” עם הרבה הומור עצמי תחת סלוגן אמיץ במיוחד: “סדרה פלצנית אבל בקטע טוב :)”

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

המוצרים החדשים בסדרת ריינהולד’ס שרקוטרי:

  • בריסקט מעושן – נתח חזה בקר מעושן בניחוח עץ, מבושל בטכניקה שמאפשרת שמירה על נתח רך עם טעמים מיוחדים
  • בריסקט BBQ – פיט מאסטר ברוסט – רוטב BBQ עם חזה מעושן, עשיר בטעמים ומלא בניחוחות טנסי אותנטיים
  • פיונט בתיבול אסיאתי – נתח בעל מרקם ייחודי ומראה משויש מעורר תאבון, מוגש חם או קר
  • קונפי אווז והודו – ירך הודו עם חזה אווז מעושן בעצי ליבנה הגדלים בהרי בוואריה.
  • היווניה – נקניקיית ריינהולד’ס עוף ובקר – נקניקיית רועים מהרי כרתים מתובלת בנגיעת אוזו.
  • הספרדייה – נקניקיית ריינהולד’ס עוף ובקר חריפה בעישון עדין – סלסיצ’ה קטלונית מבושמת בצ’ילי מעושן וחריף.

זוגלובק – סדרת שרקוטרי של מוצרי בקר ואווז למעדנייה וסדרת נקניקיות “סוסג’ס”
איכותיות בסדרת ריינהולד’ס. צילום: נדיה היבא

זוגלובק – סדרת ריינהולדס חדשה צילום טופ טאצ

כשרות – רבנות נהריה.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

 

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה