הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 532

החל ממרץ 2012

איש העסקים יוסי שור משיק מיזם יינות חדש , יינות אורבניים המיועדים לקהל צעיר, נגישים , אלגנטיים וטעימים המתאימים לכל ארוע

14/11/2018

איש העסקים יוסי שור משיק בימים אלה מיזם יינות חדש – סדרת יינות ”WE ART”.
מותג יין חדש, צעיר, סוג של חיבור אומנות ויין.  המטרה הייתה לבנות מותג צעיר, קליל, תל אביבי.

יינות ”WE ART” הינם יינות אורבניים המיועדים לקהל צעיר, נגישים , אלגנטיים וטעימים , מתאימים לכל ארוע, אנשים וסגנון – ובמחירים אטרקטיביים. נוצר מתוך ההבנה כי ישנו קהל צרכני שמחפש לשתות יין זול ונגיש.

WEART סדרות ”מודרן” ו”אורבן”. צילום: יחצ

 

המותג כולל 2 סדרות של יינות :
סדרת ה”מודרן” – סדרת יינות מובחרים ומלאי השראה שנבצרו במיטב כרמי הארץ והתיישנו בחביות עץ.
בכל לגימה מגלים טעמים ורבדים חדשים, פירותיות רעננה ויצירתיות.

הסדרה כוללת : קברנה סוביניון, מרסלן ברברה, מרלו ברברה.
מחיר – 33 ש”ח לבקבוק.

סדרת ה”אורבן” – יצירת יין משובח היא אמנות- אמנות החיבור בין כרמים וזנים, אמנות הניחוחות והטעמים, אמנות שהופכת רגע להשראה ורגש לחוייה. הסדרה היא אמנות אורבנית בת זמננו.

הסדרה כוללת: שרדונה, שיראז, קברנה סוביניון ומלבק מרלו.
מחיר – 25 ש”ח לבקבוק.

היינות בסדרה הינם יינות מובחרים ומלאה השראה שנבצרו במיטב כרמי הארץ והתיישנו בחביות עץ. בכל לגימה מתגלים טעמים ורבדים חדשים ופירותיות רעננה.

כשר למהדרין בהשגחת הרבנות מעלה אדומים.
מיוצר וממולא על ידי חברת יקבי ציון.

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה