הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 530

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

הפעם תכינו בקלי קלות את עוגת הטירמיסו בסגנון איטלקי שכולם כל כך אוהבים ותרשימו את האורחים שלכם לא רק בארוחת החג.

14/05/2018

הפעם תכינו בקלי קלות את עוגת הטירמיסו בסגנון איטלקי שכולם כל כך אוהבים ותרשימו את האורחים שלכם לא רק בארוחת החג.

המותג מאסטר שף, מציע לרגל השקת פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים, מתכון להכנת מנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל.

מתאים לכל ארוחה חגיגית ולאירוח.
זהירות זה ממכר!

מאסטר שף מציג טירמיסו עם גרגירי וניל
צלם אסף אמברם

חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ:
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה
1/2 כוס חלב
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי

לבסיס:
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי

להגשה:
אבקת קקאו

מאסטר שף – פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים
צילום יחצ

הוראות הכנה:
1. מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
2. מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
3. מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
4. מעבירים למקרר למשך הלילה.
5. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.

ו……בתאבון!

חג שבועות טעים ושמח!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה