מתכון להכנת לזניה עשירה במיוחד לחג השבועות

ברילה מציעה דפי לזניה העשויים מחיטת דורום משובחת, בעלת מרקם אל דנטה המקובל באיטליה, קלים להכנה וללא צורך בבישול מוקדם

פסטה ברילה - מתכון ללזניה עשירה באדיבות אינס ינאי צלם אפיק גבאי

לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, ברילה, יצרנית הפסטה הגדולה בעולם, מציעה דפי לזניה העשויים מחיטת דורום משובחת, בעלת מרקם "אל דנטה" המקובל באיטליה.
דפי הלזניה של ברילה הינם קלים להכנה, ללא צורך בבישול מקדים, ועם תוצאה מושלמת בכל מתכון.
דפי הלזניה מצטרפים למגוון רחב של פסטות ורטבים של המותג המשווקים בישראל.

פסטה ברילה – מתכון ללזניה עשירה באדיבות אינס ינאי
צלם אפיק גבאי

מחיר לצרכן לאריזה דפי לזניה: 15.6-21.7 ש"ח (של 500 גרם)
את מגוון מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.
מתכון ללזניה שישדרג את שולחן חג השבועות וירשים את בני המשפחה והאורחים:
המתכון באדיבות : אינס ינאי:
לזניה בתבנית אינגליש קייק
מצרכים:
חצי חבילת דפי לזניה ברילה
200 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
שני שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה ברילה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
ברילה – רוטב נפוליטנה טווח מחירים 11.90-14.90 ש"ח
צילום – ברילה

ברילה – דפי לזניה 500 גרם טווח מחירים-15.90-21.70 ש"ח.
צילום- ברילה

אופן ההכנה:
1. מבשלים את דפיהלזניה במים רותחים כ-3 דקות, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.
2.בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.
3.בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
4.מרפדים את התבנית בדפילזניה כך שיצאו כלפי חוץ .
5.מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 דפילזניה.
6.חוזרים על הפעולה ומסיימים בדפילזניה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
7.הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים

חג שבועות טעים ושמח!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ