הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 520

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

פתרון נהדר להפחתת הנתרן בתפריט היומי שלנו – מלח הארץ מופחת נתרן. מומלץ לשימוש לכל בני המשפחה בכל ימות השנה, ולא רק לאנשים חולים

12/05/2018

“מלח הארץ” מציעה בימים אלו , פתרון נהדר להפחתת הנתרן בתפריט היומי שלנו – מלח הארץ מופחת נתרן בלי להתפשר על טעם המלח.

מלח מופחת נתרן מומלץ לשימוש יומיומי לא רק לאנשים חולים, אלה גם לאלה המבקשים להקפיד על הרגלי תזונה בריאים ומאוזנים, לעצמם ולבני משפחתם.

“מלח הארץ” – מלח מופחת נתרן (50%) מומלץ לשימוש יומיומי וטעמו דומה למלח רגיל
צילום: נדיה היבא

מלח הארץ מופחת נתרן, מכיל כ- 50% פחות נתרן מאשר מלח רגיל: בעוד שב- 100 גרם של מלח שולחני רגיל יש 39 גרם נתרן, הרי שב-100 גרם של “מלח הארץ מופחת נתרן” יש רק 19 גרם נתרן. המוצר מופק על בסיס מלחי ים כאשר את חלק הנתרן שהופחת מחליף אשלגן.

האשלגן הינו מינרל חיוני לגוף. לאחרונה פרסמו ארגוני הבריאות בעולם שמזון עשיר באשלגן עשוי למנוע לחץ דם גבוה ומחלות לב.

תערובת המלחים המכילה 50% מכמות הנתרן מופקת בתהליך טבעי ממימיו הצלולים של הים האדום, בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח והנתרן החסר הוחלף באשלגן למזון – מינרל מהותי לתזונה טובה ובריאה.

“מלח הארץ” – מלח מופחת נתרן (50%) מומלץ לשימוש יומיומי וטעמו דומה למלח רגיל
צילום: נדיה היבא

“מלח הארץ” – מלח מופחת נתרן (50%) מומלץ לשימוש יומיומי וטעמו דומה למלח רגיל
צילום: נדיה היבא

לדברי עליזה רביצקי, מנהלת אבטחת האיכות בחברת מלח הארץ:
המלח הנמצא ב״מלח הארץ מופחת נתרן״, כמו כל מוצרי המלח הנוספים של חברת ‘מלח הארץ’, מופק ממי הים האדום. רכיב האשלגן כלוריד המצוי במוצר מופק ממי ים המלח.

תהליך ההפקה של המלח נעשה באופן אקולוגי ע”י אידוי מי ים. במהלך האידוי שוקעים מינרלים שעיקרם קלציום (Calcium), קרבונט (Carbonate), ורק אז מתחיל שיקוע המלח. לאחר שיקוע רוב המלח מורחקות התמיסות המרוכזות המכילות מינרלים רבים נוספים שעיקרם מלחי מגנזיום, אשלגן וברום.

המלח שנאסף נשטף במי ים מרוכזים ומכיל מגוון מינרליים מהים כמו קלציום, מגנזיום, סולפט ושלל אלמנטי קורט המצויים באופן טבעי במי הים.

למלח הארץ מופחת נתרן מספר יתרונות:

  • מתאים לצריכה יומיומית ולהפחתת כמות הנתרן בתפריט
  • מכיל אשלגן – מינרל חיוני לגוף ואחד מהבודדים היכולים להחליף את הנתרן לתחושת המליחות במלח
  • יתרון חשוב נוסף: הוא מאוד דומה בטעמו למלח רגיל

“מלח הארץ” – מלח מופחת נתרן (50%) מומלץ לשימוש יומיומי וטעמו דומה למלח רגיל
צילום: נדיה היבא

“מלח הארץ” – מלח מופחת נתרן (50%) מומלץ לשימוש יומיומי וטעמו דומה למלח רגיל
צילום: נדיה היבא

המוצר מיועד בעיקר להמלחת מזון מוכן ופחות לבישול.
מגיע במלחיה עם 2 פתחים, נוחה וקלה לשימוש, זורם בקלות וגם לאיחסון.

אז בואו נשמור על בריאותינו ונעודד את הילדים והמשפחה להמליח את החביתה, הסלט, הביצה, הצ’יפס , קלח התירס ועוד במלח מופחת נתרן.

“מלח הארץ מופחת נתרן” מגיע במלחייה שולחנית המכילה 250 גרם והוא כשר בהשגחת הבד”ץ ירושלים של העדה החרדית.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות.

לאתר הבית של “מלח הארץ” ולמוצרים נוספים  http://www.salt.co.il/

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה