הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

פסטה נונה משיקה לקראת חג השבועות מוצרי פסטה חדשים טריים ומצוננים, העשויים מחומרים איכותיים ,ללא חומרים משמרים , וההכנה מהירה ופשוטה במיוחד

12/05/2018

חג הפסטה (הלא רשמי) והגבינות ממש כבר כאן, ואין כמו לארח ולפנק את האורחים עם מנת פסטה, ובמיוחד כשמדובר בפסטה הרבה יותר טעימה וטרייה שמכינים בקלי קלות.

”פסטה נונה” שהינה החברה הגדולה והמובילה בישראל בתחום ייצור מוצרי פסטה טריים מצוננים משיקה לקראת חג השבועות שני מוצרי פסטה חדשים העשויים מחומרים איכותיים ,ללא חומרים משמרים , וההכנה מהירה ופשוטה במיוחד :

פסטה נונה – פסטה טרייה ומצוננת
מימין: פסטה פפרדלה. משמאל: פסטה רדיאטורי
צילום: יחצ

פסטה פפרדלה – פסטה טרייה מצוננת :
הפסטה פפרדלה היא פסטה טרייה מצוננת העשויה מחומרים איכותיים ללא חומרים משמרים . זמן הכנה מהיר וקל – 4 דקות הכנה במים רותחים מומלחים.משווק בשקית במשקל 400 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקימעונאי כ-10-12 ש”ח ברשתות השיווק הנבחרות.

פסטה רדיאטורי – פסטה טרייה מצוננת :
הפסטה רדיאטורי היא פסטה טרייה מצוננת העשויה מחומרים איכותיים ללא חומרים משמרים. זמן הכנה – 3 דקות במים רותחים מומלחים. משווק בשקית במשקל 400 גרם.מחיר מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקימעונאי כ-10-12 ש”ח ברשתות השיווק הנבחרות.

פסטה  טרייה ומצוננת עם רוטב שמנת ופיטריות
צילום: נדיה היבא

חג שבועות טעים ושמח!!!

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה