הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי טורטייה אפויה, פרווה. לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.

13/04/2018

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי טורטייה אפויה, פרווה. לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.

מצרכים:
3 יחידות טורטייה מאסטר שף
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס טבעות זיתים

לציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם זהב או פאנקו שום מאסטר שף

מאסטר שף מציג משולשי טורטייה אפויים
צילום מאסטר שף

מאסטר שף מציג משולשי טורטייה אפויים צילום מאסטר שף

אופן ההכנה:

  • חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.
  • מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

 

בתיאבון!!!
ערכה: נדיה היבא
המתכון באדיבות מאסטר שף
צילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה