הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

לקראת יום העצמאות נערכת החברה עם סדרת הקצביה של בלדי , וגם טיפים באדיבות הקצבים של בלדי לטיפול בבשר לקראת יום המנגל הלאומי

13/04/2018

יום העצמאות כבר ממש כאן בפתח , ואי אפשר ביום זה בלי צליית בשר על האש, במנגל, שהפכה להיות בשביל רבים מהאזרחים של מדינת ישראל, הדרך המקובלת והבולטת ביותר לחגוג את יום העצמאות הישראלי.

לרגל חגיגות ה-70 למדינת ישראל, חברת המזון הוותיקה “בלדי” נערכת עם סדרת “הקצביה של בלדי “, סדרת מוצרי בשר העשויים 100% ממרכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים.

סדרת הקצביה של בלדי – מחיר מומלץ לצרכן 21.90-27.90 שקלים
צילום : זרמון

סדרת “הקצביה של בלדי”, המתובלת בדייקנות מושלמת, מבוססת על יותר מ-100 שנות ניסיון וידע רב שנצבר לאורך השנים. כל מוצר בסדרה מאופיין בניחוחות וטעמים ייחודיים, טעמים מדויקים המזכירים לנו טעמים של הקצב האישי מפעם.

סדרת “הקצביה של בלדי” מבוססת על חומרי הגלם הטובים ביותר ועל מתכונים שמנצחים כל פעם מחדש !!!

בין מוצרי הסדרה תוכלו למצוא:

  • קבב רומני: מאופיין בטעם של שום טרי ופיקנטיות מעודנת מגיע במארז של 600 גרם.
  • קבב ביתי: שילוב מנצח של בצל טרי, בצל מטוגן, פטרוזיליה טרייה ושום טרי איכותיים ביותר, בעלי מרקם וטעם מעולה ומיוחד מגיע במארז של 600 גרם
  • קבב טלה וצנובר: מאופיין בניחוח עדין של טלה, שילוב של חומרי גלם מעולים, עשבי תיבול טריים , בצל מטוגן וצנוברים קלויים. מגיע במארז של 600 גרם
  • קבב על מקל קינמון: התערובת העשירה של הבשר מקובבת באופן ידני על מקל הקינמון שמעניק ארומה מיוחדת ורמז עדין למתיקות, מגיע במארז של 520 גרם
  • קבב בלדי: קבב הדגל של המפעל, קבב בקר עם פטרוזיליה טרייה, בצל טרי וצנובר עם תערובת תבלינים ייחודית, מגיע במארז של 500 גרם
  • נקניקיות צ’וריסוס: נקניקיה שמתפצחת בפה מתערובת של תבלינים ייחודית, חומרי גלם מעולים ואיזון טעמים מושלם, מגיעות במארז של 600 גרם
  • נקניקיות מרגז: מאופיינות בטעמים מאוזנים באופן מדויק וחריפות מתונה, מגיעות במארז של 500 גרם
  • נקניקיות מיני מרגז: מאופיינות בחריפות מודגשת, מיקס תבלינים מושלם וטעם של עוד, מגיעות במארז של 500 גרם .
  • המבורגר: 4 יח’ של המבורגר מעולה בתיבול בסיסי ואחוז שומן מדויק שתורם לטעם ועסיסיות הקציצה, חומרי גלם מעולים ,בעובי 5 מ”מ היוצרים קציצה מושלמת. משקל מארז 480 גרם .
  • שיפודי פרגיות מתובלים: מארז נתחי פרגיות משופדים על שיפוד עץ איכותיים , ארוזים אחד אחד , מקוצבים במקצועיות ומתובלים בניחוח של תבליני שווארמה . משקל מארז 500 גרם
  • שיפודי פרגית: 500 גרם של נתחים משופדים המקוצבים בתשומת לב מקצועית, באופן אחיד ונכון לגריל מוצלח.

סדרת הקצביה של בלדי – מחיר מומלץ לצרכן 21.90-27.90 שקלים
צילום : זרמון

מלבד שיפודי הפרגית כל הסדרה מתובלת בדייקנות עם מיטב התבלינים, את שיפודי הפרגית רצוי לעטוף במרינדה כדוגמת : פלחי לימון קצוצים , עלי כוסברה, קוביות בצל סגול ,אננס (אפשרי משומר), מלח, פלפל שחור גרוס, נענע, כמון, פפריקה, שמן זית ולימון- יש לשמור בקירור כ 3 שעות .

מרינדה היא משרה לבשר שמטרתו היא לרכך את הבשר ולהעשיר אותו בטעמים, בשונה מרטבים לבשר שמטרתם היא להוסיף טעם לבשר מבושל. המרינדות הטובות ביותר מכילות בדרך כלל ארבעה מרכיבים: תבלינים ועשבי תיבול טריים, מלח בצורותיו השונות (סויה וכו’), שמן, וסוג של חומץ.

את המוצרים ליום העצמאות ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות כגון : מגה, יינות ביתן, טיב טעם, רמי לוי, פרש מרקט, ויקטורי, יוחננוף, מחסני השוק, סופר ספיר, סופר ברקת, סלאח דבאח ומרכז המזון.

במחירים הנעים בין 21.90 ₪ ועד 24.90 ₪ למארז המבורגר
ושאר המוצרים בסדרת הקצביה בין 24.90 ₪ ועד 27.90 ₪ למארז.

סדרת הקצביה של בלדי – מחיר מומלץ לצרכן 21.90-27.90 שקלים
צילום : זרמון

טיפים באדיבות הקצבים של בלדי לטיפול בבשר לקראת יום העצמאות :

  • את הבשר יש להפשיר באופן מבוקר – (טמפ’ 0-4 מעלות) במקרר יום לפני הצלייה.
  • לפני הצלייה יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעה לפני כדי להגיע לטמפ’ עבודה – בשר קר / קפוא מתכווץ ומתקשה כשמונח על הגריל
  • את משטח הצלייה יש לשמן במעט שמן על מנת שהבשר לא ידבק וכתוצאה מכך יתפרק כאשר מנסים להפוך לצלייה בצד השני.
  • צלייה על גריל פחמים מתבצעת רק אחרי שהפחמים נעטפים באפר לבן, אין לצלות על אש גלויה או בחום גבוה זה שורף את הבשר והשומן ומעניק לבשר טעם של חריכה מוגזמת וארומה לא נעימה
  • בסיום הצלייה יש להניח את הבשר למנוחה דקה- שתיים למרות שכולם רעבים …המנוחה מביא את הבשר למרקם יותר טוב (פחות “תפוס”) ולטמפ’ אכילה סבירה.

 

חברת בלדי, המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף דגים וירקות קפואים, פועלת בישראל כבר למעלה מ- 100 שנה.

חג עצמאות טעים ושמח לכל בית ישראל!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה