הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

חטיף תמרים ואגוזי לוז מצטרף לסדרת החטיפים מן הטבע של Free, העשירים בוויטמינים ומינרלים ומהווים אלטרנטיבה בריאה, עם רשימת רכיבים נקייה וערכים תזונתיים מצוינים.

19/03/2018

גם בחג פסח הזה, מנשנשים טבעי!!!

מותג חטיפי הדגנים Free משיק חטיף חדש שמצטרף לסדרת החטיפים מן הטבע – חטיף free תמרים עם אגוזי לוז, המגיע במארז של חמישה חטיפים.

Free חטיפי דגנים – עשויים מ 2 רכיבים טבעיים בלבד 70% תמרים ו-30% אגוזים
צילום: נדיה היבא

Free חטיפי דגנים – עשויים מ 2 רכיבים טבעיים בלבד 70% תמרים ו-30% אגוזים
צילום: נדיה היבא

חטיף Free החדש עשוי מ-2 רכיבים טבעיים בלבד: 70% תמרים ו-30% אגוזי לוז- כל הטוב שבטבע. ללא תוספות סוכר, ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל – בטעם מענג ועושר של רכיבים תזונתיים חיוניים. תמרים הם ממתק טבעי ומשמשים פעמים רבות כתחליף בריא לשוקולד.

התמרים עשירים במינרלים חיוניים לגוף כגון אשלגן, מגנזיום וסידן וכן בסיבים תזונתיים. אליהם מתווספים אגוזי הלוז, המכילים חומצות שומן בלתי רוויות ועשירים באשלגן ואבץ. השידוך בין התמרים לאגוזי לוז מניב חטיף בריא ומזין בטעם מעולה, המעניק את החופש לנשנש אך לשמור על איזון בכל מקום ובכל זמן, ללא ייסורי מצפון: חטיף מכיל 97 קלוריות ליחידה.

Free חטיפי דגנים – עשויים מ 2 רכיבים טבעיים בלבד 70% תמרים ו-30% אגוזים
צילום: המערכת

חטיף תמרים ואגוזי לוז מצטרף לסדרת החטיפים מן הטבע של Free, העשירים בוויטמינים ומינרלים ומהווים אלטרנטיבה בריאה, עם רשימת רכיבים נקייה וערכים תזונתיים מצוינים.

עוד בסדרה הטבעית: Free חטיפי תמרים ובוטנים, Free חטיפי תמרים ואגוזי קשיו.

החטיפים בייצור מיוחד – כשרים לפסח, באישור הרבנות הראשית לישראל

Free – חטיף תמרים ובוטנים כשר לפסח
צילום: המערכת

Free – חטיף תמרים ואגוזי קשיו כשר לפסח
צילום: המערכת

Free – חטיף תמרים ואגוזי לוז כשר לפסח
צילום: המערכת

מחיר מומלץ לצרכן – 16.90 ₪
למארז של 5 חטיפי בר במשקל 26 גרם כל אחד.

כשר למהדרין פרווה, בהשגחת הרבנות מגדל העמק.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה