הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 507

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

עוף טוב מצדיעה למדינת ישראל לקראת חגיגות ה-70 להקמת המדינה ומשיקה סדרת מוצרים במהדורה ישראלית מיוחדת ובמיתוג חגיגי בסימן 70 שנה לישראל.

18/03/2018

חב’ “עוף טוב” יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל מצדיעה למדינת ישראל לקראת חגיגות ה-70 להקמת המדינה ומשיקה סדרת מוצרים במהדורה ישראלית מיוחדת ובמיתוג חגיגי בסימן ”70 שנה לישראל”.

הסדרה כוללת ארבעה מוצרים:

”המטס של עוף טוב” – שניצל עוף בצורת מטוסים
צילום: נדיה היבא

”המטס של עוף טוב” – שניצל עוף בצורת מטוסים
צילום: נדיה היבא

”המטס של עוף טוב” – שניצל עוף בצורת מטוסים בהשראת המטס החגיגי שנערך מידי שנה ביום העצמאות. השניצל מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, 100% רכיבים טבעיים.
משווק באריזת 600 גרם.
כשרות אוירבך מהדרין
מחיר מומלץ לצרכן 31.90 ש”ח

נאגטס בתיבול פלאפל – נשנוש מושלם או כחלק מארוחה בתיבול ישראלי
צילום: נדיה היבא

נאגטס בתיבול פלאפל – נשנוש מושלם או כחלק מארוחה בתיבול ישראלי במיוחד. מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ו-100% רכיבים טבעיים.
משווק באריזת 600 גרם
כשרות – אוירבך מהדרין
מחיר מומלץ לצרכן 31.90 ש”ח

פסטרמה בתיבול שווארמה- עוף טוב – מהדורת 70 שנה
צילום: יח”צ

פסטרמה בתיבול שווארמה – כנשנוש או בכריך, תיבול השווארמה משדרג את הפסטרמה. מבשר הודו איכותי ומשובח, עשוי מנתחים שלמים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא שומן טראנס וללא צבעי מאכל.
כשרות – אוירבך מהדרין
משווק באריזת 180 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן 18.90 ש”ח

עוף טוב – מהדורת 70 שנה – נקניקיות עגל
צילום: נדיה היבא

נקניקיות עגל – מושלם ל”על האש” וגם בתנור בטעם פיקנטי מעודן ישר ללחמניה כמיטב המסורת. ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא שומן טראנס וללא צבעי מאכל.
משווק באריזת 370 גרם.
כשרות אוירבך
מחיר מומלץ לצרכן 19.90 ש”ח

אריזות המוצרים עוצבו בעיצוב חגיגי וישראלי לכבוד חגיגות 70 שנה למדינה.
להשיג ברשתות השיווק.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה