הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 544

החל ממרץ 2012

בפסח השנה נוכל לגוון את המצות בלחמי הבריאות מונבטים – המוצעים ב-15 טעמים ובכשרות מיוחדת לפסח!

18/03/2018

בפסח השנה – אתם מוזמנים לגוון את המצות בלחמי הבריאות “מונבטים”, המוצעים לחג בכשרות מיוחדת לפסח. ה”מונבטים” עשויים מרכיבים צמחיים ואורגניים בלבד והם אינם מכילים גלוטן מטבעם.

“מונבטים” מורכבים מקינואה, כוסמת, עדשים, שעועית, דוחן, ירקות ופירות – במגוון של 15 שילובים וטעמים מיוחדים – כך שאפשר לשלבם בארוחות החג וחול המועד במנות מתוקות ומלוחות ולקבל ארוחות טעימות ומזינות במיוחד.

מונבטים – לחמים מהצומח ב-15 טעמים
צילום – אפרת בלוססקי.

מגוון הטעמים כולל: קינואה, כוסמת וסלק; כוסמת, תפוח עץ ותמר; קינואה, תפוח עץ ותמר; עדשים צהובות ודוחן; עדשים ירוקות, שעועית מש ודוחן; עדשים כתומות ודוחן; כוסמת, עדשים כתומות, בננה וגזר; עדשים ירוקות; קינואה, כוסמת ובטטה; עדשים צהובות ובטטה; עדשים כתומות וסלק; שעועית מש; כוסמת, תאנים ודלעת; קינואה; כוסמת.

תהליך הייצור של מונבטים ייחודי ומתבצע בעבודת יד, בעיבוד מינימלי. התהליך כולל השריה או הנבטה של חומרי הגלם (קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן) במים מטוהרים, טחינה עדינה של חומרי הגלם וערבובם – לפי המתכונים השונים, ואפייה קצרה בתנור בחום נמוך – לשם התמצקות ושמירה על סטריליות. לאחר מכן המוצרים מוכנסים למקפיא וכך הם גם נמכרים. תהליכי ההשריה וההנבטה של הזרעים מקפיצים במידה ניכרת את ערכם התזונתי וגם הופכים אותם לנוחים לעיכול.

אריזות מונבטים – עכשיו ב-15 טעמים
צילום – אפרת בלוססקי

“מונבטים” עשויים מרכיבים טבעיים, אורגניים וטהורים בלבד, ללא מרכיבים מן החי ותוספות למיניהן, כגון קמח, סוכר, ממתיקים, שמנים, שמרים, חומרי טעם וריח או חומרים משמרים. המוצרים מספקים מענה איכותי, בריא ומזין לכל אחד, והם מתאימים גם לחולי צליאק, לרגישים לגלוטן, לטבעונים ולצמחונים.

את המוצר יש לאחסן במקפיא עד לשימוש. אין צורך בהפשרה מוקדמת (אורך חיי מדף במקפיא – 12 חודשים).
לפני ההגשה יש לחמם את המונבט כמה דקות בטוסטר או בתנור, לפי ההוראות.

מוממלץ לאכול בשילוב ממרח כמו טחינה, גבינה, אבוקדו, פסטו, עגבניות מיובשות, לבנה, קוטג’, חומוס, חמאת שקדים ועמוד, או פשוט לזלף מעל שמן זית או שמן קוקוס. משתלב נהדר עם סלט, ירקות אנטיפסטי, או עם מגוון פירות כמו אפרסמון, תות, אגס או בננה. כמובן, טעים גם עם ממרח שוקולד, בוטנים או חרובים.

מונבטים – לחמים מהצומח – כשר לפסח
צילום – לירון זנדמן

באתר החברה מוצע מגוון של מתכונים ורעיונות לארוחות טעימות.
המוצרים כשרים לפסח (פרווה) לאוכלי קטניות בהשגחת הרבנות אור עקיבא.
מחיר: כ-28 ₪ לאריזה המכילה 4 יחידות (לפחות 300 גרם).

להשיג ברשת שופרסל במתחמי גרין, ברשת אורגניק מרקט, בבתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
כמו כן אפשר להזמין משלוח בחנות און-ליין באתר החברה, או בטלפון 04-6904704.
לפרטים: http://munbatim.com/

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה